پس The Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو نصب کنید قبلشنقل قول:
Printable View
پس The Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو نصب کنید قبلشنقل قول:
من رفتم انقلاب گفتم آقا لطفا به ما سیمز بده. آقاهه هم خیلی مودب چهار تا پک جمعا 13 تا dvd داد به ما.
اسماشونم اینه:کد:
1. fast lane staf
2. high end loft stuf
3. world adventures
4. ambities
اینها رو به همین ترتیبی که گفتم نصب کردم ( توی اولی خود سیمز 3 هم بود که اول این رو نصب کردم) بعد از نصب 1 هر دوشون کار می کردن. ولی بعد که بقیه رو نصب کردم هیچ کدورم کار نمی کردن! تا اینکه همش نصب شد بعد خود بازی رو که می زدم اجرا نمی شد ولی لانچرش رو که می زدم می گفت باید آپدیت بشه من هم گذاشتم آپدیت بشه. الآن هم ورژنش 5.0.44.008001 هست ولی باز هم هیچ کدوم به غیر از خود سیمز و اولی کار نمی کنن.
می شه توضیح بدین که باید چی کار کنم؟
یه چیز دیگه هم هست که این بعدیها رو که نصب می کنن همشون برای خودشون می رن تو یه فولدر جدا؛ نباید کپی شون کنم تو همون فولدر اصلی سیمز؟
یکی دیگه هم اینکه فقط اولی و آخری کرک داره.
سلام
منThe Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو ندارم.
خب درستهنقل قول:
وقتی شما همه ی پکیج ها رو نصب میکنید آخریه همه رو با هم باز میکنه. آخرین پک سیمز هم fast lane staff هست.
نه همه باید توی یک فولدر جدا باشن.
بازی شما مشکلی نداره
سلامنقل قول:
منThe Sims™ 3 High-End Loft Stuff رو ندارم.
دسترسی هم بهش ندارم.(اینجا نیست که بخرم.)
این دو تا پچم از اینترنت خریدم.
پس مجبورید همون 43 مگابایت رو دانلود کنیدنقل قول:
هیچ راه دیگه ای نداره
سلام من یه نسخه برای دانلود دیدم به اسم The Sims 3 Hollywood expasion pack جریانش چیه؟
رسمی نیست ظاهرا مد هست بیشتر حجمش هم بالا بود حدود 4 گیگ . کسی گرفته ببینه؟
من گرفتمنقل قول:
اون پک رسمی نیست.
نتونستم نصبش کنم. آنتی ویروس جلوی نصبشو میگیره ، مطمئن نیست ممکنه ویروسی چیزی داشته باشه.
امروز قراره Late Night منتشر بشه.
تا الان هر جا میگردم پیدا نمیکنم. :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ومپایر هم داره به سلامتی !!
آپارتمان هم نه به سبک Apartment Life ولی گویا هستش تو این نسخه. :40:
نسخه کنسول این بازی نیز برای کنسول ها منتظر شد.
بنا به گفته سازنده های بازی و تریلرهایی که موجوده و دیدم ، بازی با نسخه کامپیوترش تفاوت های زیادی داره ،ولی در کل فقط نسخه The sims 3 اش هست. یعنی هیچ مکمل تا به الان نیامده و روش کار نشده ( برای نسخه های ایکس باکس و پلی استیشن 3 )
گیم پلی اش با the sims 2 و the sims نسخه console خیلی فرق کرده، و می تونی طرف رو مثل نسخه کامپیوترش ساعت ها معتاد خودش بکنه . نمره این نسخه از سایت گیم اسپات 7.5 شده است.
اینم عکس های بازی :
( لینک خراب میشه ، توی گیم اسپات پیدامیشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ عرضه the sims 3 : medieval هم اعلام شد. 1 march بازی ریلیزمیشه. میشه حدودا 4 ماه و 4 روز دیگه.
همچنین عکس های جدید از این بازی:
( لینک خراب میشه ، توی گیم اسپات پیدامیشه)