نقل قول:
خدایا !! نمیدونم چرا بعضی از شما ها اینقدر با گوشیتون مشکل دارین !!
من هنوز 1 بار هم نشده مشکلی داشته باشم که حتی 1 ساعت مغزم رو مختل کنه !!:31:
Printable View
نقل قول:
خدایا !! نمیدونم چرا بعضی از شما ها اینقدر با گوشیتون مشکل دارین !!
من هنوز 1 بار هم نشده مشکلی داشته باشم که حتی 1 ساعت مغزم رو مختل کنه !!:31:
خفته جان کار و زندگی نداری؟؟؟همش اینجایی!!!!دی:شوخی کردم!!خودم هم که تازه گوشی رو خریده بودم عشق چرخیدن توی این کلوپ رو داشتم!mr k2 علی خان خودمون از همه بدتر!!از همون اوایل که گوشی معرفی شده بود ایشون اینجا پلاس بود!بالاخره بعد از چندین ماه متوجه شدیم که ایشون این گوشی رو هنوز نخریده و از روی هموا مشکلات بچه ها رو حل میکرده!عجب استعدادی!!دی:در مورد مشکل اقای مشکی پوش بگم که والله من هم در تعجبم!یعنی شما هر اهنگی که میریزید رو گوشی add نمیشه؟؟؟عجیبا غریبا!ای بلد نیستید یا اهنگاتون اهنگ نیستن!این تنها جواب منه چون واقعا گنگ و تک خطی سوال میپرسید!کمی توضیح بدید!!مثلا ایا گوشی رو مستر ریست کردید؟؟یا فقط مموری رو فرمت کردید؟؟؟؟؟؟فریم ویر گوشی چنده؟؟؟؟فرمت اهنگهایی که میریزید روی گوشی چیه؟؟؟؟؟؟گمان نکنم مشکل از فرمت اهنگها باشه چون اکثر فرمتها ساپورت میشن!
Bebakhshid daram englisi minevisam.akhe ba gushi umadam 2 internet, agaram fek mikonid ehyanan durugh migam bayad begam, ba pc sorate farsi neveshtanam kheili ziade.نقل قول:
Hala umadam begam, baba in bande khoda rast mige, shoma chikar ba in gushitun mikonin? Man az hameye shoma bishtar az gushi estefade mikonam, hata az chizaee ke shoma kheili kam estefade mikonid, man kheili estefade mikonam,mese internet ya hata audio theme,
Vali ta alan moshkele jediee nadashtam.
Meshki push jan ye flash koni dorost mishe, in akharin rahete.
Chakeretam hastam, khob man vase hamun dalili miam ke shoma miayd. Rastesh chon kamo bish az in gushi midunam, khodamam daramesho besh iman daram miam ta moshkelate khodamo melato hal konam. Alanam be khatere inke 2 otubane tehran-karajam va hoselam sar rafte umadam ye sari bezanam. Taze mage man 2 internet kojaro daram beram? Yeki inja yeki webloge khodam.نقل قول:
Salam meshki poosh jun. Be nazare man ye flash bokoni dorost mishe.
من هم یه روزی مثل شما اهنگ با فرمت mp3 با بیت ریت 128 میریختم و بعد از یک رفرش همه ی اهنگها را اد میکرد و من هم استفاده میکردم ولی بعد از چند البوم جدید ریختم وقتی مدیا را باز کردم اون صفحه (سرچ فور نیو) امد و همینجوری موند کمی صبر کردم و تا 10 دقیقه همینجوری داشت سرچ میکرد من هم دکمه ی قرمز را زدم و کلا موزیک پلیر بسته شد بعد که دوباره وارد نرم افزارشدم رفرش را زدم رفرش هم همینجور در حال رفرش کردن بود بدون اینکه اون صفر(عدد صفر) تبدیل به عدد دیگه ای شود وقتی قرمز را زدم و بعد دوباره امدم دیگه بعد از زدن گزینهی رفرش هیچ عکس العملی نشون نمیده و این داستان موزیک پلیر ورژن سیستم:3.83.1 راستی با زدن دکمه ی قرمز از روی صفحه میره ولی هنوز در حافظهی گوشی است چه جوری به طور کامل ازش خارج شیم نگید نمیشه چون وقتی گوشی روشن میشه در حافظه نیست و اگه منظورتون از مستر ریست گرفتن دکمه ی سبز و 3 و ستاره و روشن کردن است بله و مموری را هم 4 یا 5 با ر هم با گوشی هم با کانپیوتر فرمت کردمنقل قول:
سلام. میشه کمکم کنید؟ 5700 من وقتی فیلم برداری میکنم فلاشش روشن نمیشه. اصلا گزینه فلاش نداره. آیا مال شما هم همینطوره؟
مشکل شما حله!شما هر البومی رو که میریزید توی گوشی باید توی فایل منیجر در گزینه ی SOUND و در DIGITAL SOUND بریزید تا گوشی اهنگها رو پیدا کنه و اضافه که!این اولی!!مشکل بعدی شما با باگی که بنده پیدا کرده بودم حل میشه!شما برای بستن موزیک پلیر برو توی ALLSOUNG!در اونجا روی یکی از اهنگها اپشن رو بزن و گزینه ی ALBUM ART رو انتخاب کن!حالا دوباره توی صفحه ی البو ارت اپشن رو بزن و عکسهای گوشی لود میشه!شما همون گزینه ی اول رو که نوشته دانلود گرافیک میزنی!حالا در توی این دانلود گرافیک اپشن رو میزنی سپس گزینه EXIT!!!!ناگهان بعد از 4 ثانیه موزیک پلیر هم بسته میشه و دیگه اون دایره ی ابی بالای ایکونش پدیدار نیست!!در جواب METAL734535 که کاربر جدید هستند هم باید بگم که شما هم باید با استفاده از باگی که در گوشی پیدا شده توسط (SN) باید بری توی مدیا سپس بری توی دوربین!سپس گزینه ی فلاش رو ON میکنی و یه عکس میگیری(گوشی رو نباید بچرخونی!!)وقتی فلاش روشن شد بلافاصله گوشی رو بچرخون و به حالت دوربین ببر!حالا فلاش روشن میمونه و گزینه ی فیلمبرداری رو بزن و حال کن!!!نقل قول:
یعنی همیشه باید اینکارو بکنم. هر بهر که میخوام فیلمبرداری کنم؟ شرمنده میشه بگین منظورتون از باگ و sn چیه؟
یعنی همیشه باید اینکارو بکنم. هر بار که میخوام فیلمبرداری کنم؟ شرمنده میشه بگین منظورتون از باگ و sn چیه؟