دوست عزيز كاري نداره شما مطمعني داشبرد جديد رو نصب كردي اگه نصب كردي فقط كافيه دکمه ی y رو از روينقل قول:
دسته فشار بدید بعد گزينه سوم رو بزني كه نصب بر روي هارد هست بعد خودش بازي رو كپي ميكنه.
دوست عزيز كاري نداره شما مطمعني داشبرد جديد رو نصب كردي اگه نصب كردي فقط كافيه دکمه ی y رو از روينقل قول:
دسته فشار بدید بعد گزينه سوم رو بزني كه نصب بر روي هارد هست بعد خودش بازي رو كپي ميكنه.
1: این اشتراک رایگانی که هنگام خرید xbox میدن به چه شکله مثلا یه کارت شبیه کارت اینترنته که یوزر و پسوردی چیزی داره؟
یا خود دستگاه برای اولین بار که وصل میشه تا یک ماه اشتراک رایگان داره؟
2: اگه live نخوای میشه این اشتراک رایگان رو بدی به یکی دیگه ؟
3 : الان اشتراک 1 ماهه live چنده ؟
بله خود دستگاه برای اولین بار که وصل میشه تا یک ماه اشتراک رایگان داره.خير نميشه بدي به كسي ديگه.نقل قول:
معمولا يك ماه كم هست ولي يكساله بين 60 تا 70 تومن هست كه يك ماه هم جايزه داره يعني يكسال و يك ماه.
دوستان اونجور که میگن درسته ....اینکه مشکل 3 چراغه شدن تو مدلهای جدید کاملا" برطرف شده ؟؟؟؟؟
مشكل هنوز به طور كامل رفع نشده ولي مادربردهاي فالكن مشكلات كمتري نسبت به قبليها دارند در ضمن مادربردهاينقل قول:
جاسپر هم كه اومده هنوز همه گير نشده كه معلوم بشه 100 درصد مشكل سه چراغ داره يا نه .
ه احتمال زیاد نصب نشده داشبوردنقل قول:
میشه بگید از کجا دانلود کنم و چه جوری نصب کنم؟
مرسی
اگه دسترسي به Live داري كه هيچ !!!نقل قول:
اگه نه
کد:download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08.zip
نقل قول:
دوست عزیز همونطور که خودتم گفتی gpu شما داره به فنا میره برو زودی xclamp کن شاید به احتمال 50 60 درصد درس شه
مي شه بگين فرق اين سه مدل ايكس باكس چيه ؟؟
مدل اركيد رو با گارانتي اهتمام 360 تومن ميدن كه فكر كنم با گارانتي يك ساله براي سه چراقه شدن عالي باشه :31:
بعد من يه تلويزيون گرونديگ دارم 29 اينچ كه پشتش يه جا داره كه سه سيم قرمز /زرد/سفيد وصل مي شه حالا با اين ها ميشه ايكس باكس360 بهش وصل كرد؟؟؟؟؟؟؟
فداي همتون
فرقشون تو وسایل جانبیشونهنقل قول:
premium و elite هارد دارن ولی arcade نداره
که برای نصب بازی ها به منظور load سریعتر و همچنین اگه میخوای حسابی تو live مشغول بشی نیاز داری
premium و elite کابل component دارن که arcade فقط composite داره
البته میتونی همه این ها رو جدا بخری و به arcade وصل کنی
اره به این tv میخوره و برای 3 فیش همون composite کافیه
اما برای وصل کردن به 5 فیش component فیشش رو هم جدا باید بخری