من نا امید نشودمنقل قول:
و حتما هم میخونم چون از نظام وظیفه 2 بار پرسیدم گفتند عوض نشده
در ضمن پلیس +10 فقط مسئول فرستادن مدارک و ایناس برای قوانین فقط باید بری نظام وظیفه
من نا امید نشودمنقل قول:
و حتما هم میخونم چون از نظام وظیفه 2 بار پرسیدم گفتند عوض نشده
در ضمن پلیس +10 فقط مسئول فرستادن مدارک و ایناس برای قوانین فقط باید بری نظام وظیفه
سلام آقا خواهشا یکی به سوال من جواب بده
من از سایت نظام وظیفه مشاوره گرفتم به شرح زیر
حالا این معنیش اینه که اون 14 ماه کسری که گرفتم یکی دو ماه دیگه میشه کشک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شرح درخواست: سلام و خسته نباشيد
بنده از باب خدمت سربازي پدر در دوران جنگ تحميلي حدود 14 ماهكسري دردست دارم
و از باب بسيج محلاتي به مدت 2 سال وخرده ای فعال ميباشم
كه با توجه به مطالعات بنده از اين سامانه (1ماه براي هر سال بسيجي بودن)، درصوت اقدام به گرفتم كسري بسيج در كل 16 ماه خرده ای كسري خواهم داشت
از آنجايي كه هم اكنون در بسيج محلاتي فعاليت دارم ميخواستم اطلاع از قانون سال 91 پيدا كنم كه آيا بهتر هست اقدام به كسري نمايم يا منتظر به سال جديد و قوانين سال جديد باشم؟ و اگر قوانين وضع شده باشند قوانين سال 91 در سامانه موجود نميباشد.قوانين اين سال براي كسري خدمت چگونه است؟
با تشكر
شرح پاسخ: باسلام كسرخدمت فعلا فقط تاپايان سال 90معتبر مي باشد
موندم چیکار کنم، کسی چیزی از قانون سال بعد میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متشکر اگر جواب بدید
من خودم با اون قانون که داشجویی که بیش از دوازده ماه کسری داره میتونی با یک ترم مرخصی تحصیلی بره سربازی رفتم 5 ماه خدمت کردم تموم شد رفت این 5 ماه چون رییس نظام وظیفه دوست پدرم بود همش رو کنار خونمون بودم حتی آموزشی اینا رو گفتم که بدونین منبع من مطمئنه من برادرم دو سال کنکور داد سال دوم دانشگاه پیام نور ثبت نام کرد که بره سال سوم بتونه کنکور بده دو ترم پیاپی هم مرخصی گرفت که بشینه بخونه ولی تو دفترچه سنجش که اومد دقیقا قید شده دانشجویانی که دارای معافیت تحصیلی می باشند نمی توانند در کنکور سراسری شرکت کنند و برای شرکت مجدد در آزمون می بایست انصراف از تحصیل داده و پس از پایان خدمت سربازی قادر به شرکت در کنکور سراسری هستند از همین رییس نظام وظیفه که رفتیم پرسیدیم 3 صفحه بخش نامه نشون داد به ما که دقیقا همین مورد هم به اونا ابلاغ شده بود در حالی که پلیس +1 در جریان این بش نامه نیست چون تازه صادر شده بنابراین چه از لحاظ سنجش چه نظام وظیفه نمی تونین کنکور بدیننقل قول:
ولی در مورد این قانون باید بگم که انصافا نامردیه چون اگه قرار بود چنین قانونی بزارن باید از سال قبل اعلام می کردن نه وسط پاییز امسال :13:
من این شرایطمو که به شمام گفتم تو سایت پلیس تو بخش مشاوره نظام وظیفه نوشتم..
امروز جواب اومد که نمیتونم شرکت کنم...
به نظر شما راهی نداره دیگه؟؟
جوابت رو قبلا تو صفحه های پیش دادم :20: قوانین عوض نشده ، و مثل پارسال می مونه:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
کشک نمی شه! ممکنه تاریخش کمتر شه ! مثلا هر 2 ماه بسیجی بشه 1 ماه کسری! اما شما هرچی زودتر اقدام کن!:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------
این جور سوال ها رو همیشه از خود نظام وظیفه بپرسید! نظام وظیفه اعلام کرده قوانین عوض نشده،اما نمی دونم سنجش چه اصراری داره که بگه قوانین مثل قبل نیست...!!!:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از جوابت فقط یکه چند تا سوال؟
من دانشجوی کارشناسی ام و ترم 6 حالا اگر عوض نشده قانون یعنی این جوابی که به من دادن جواب دهنده مطلع نبوده! حالا که برای هر سال بسیج فعال 1ماه کسری میدن یه 5ماه دست نگه دارم با این قانون میشه 3سال بسیجی فعال و 3ماه کسری میگیره و میمونه 1ماه خدمت سربازی که میشه دوره دوماهه آموزش، همینطوره؟؟؟ که اگر اینطور باشه که نمی صرفه واسه خاطر یک ماه کسری اضافی 5ماه منتظر بمونم و ریسک کنم!
این 14 ماه و 15 روز کسری که از طرف پدر دارم اون چی؟ چون کسری رو زدن واسم! قانون امسال واسه کسریش کمتر شه مشکلی پیش نمیاد براش؟
و یه سوال دیگه اینکه آیا این قانون رو سایتی، کپیی یا یه چنین چیزی هست که بشه مطالعه کرد؟
ممنونت از صمیم قلب
بچه ها ولی من تا حالا 5 6 بار از نظام وظیفه بصورت اینترنتی پرسیدم
کفتن نمیشه کنکور بدی
خیلی واضح
:13:
حالا چی میشه؟