سلام رفیق
منم قبلاً بارها مشکل مصرف ناخواسته ترافیک داشتم و بصورت تجربی و همینطور با Search توی اینترنت یه سری چیزا رو یاد گرفتم!
:n02:
البته چند بار هم زنگ زدم به شماره 23089 (پشتیبانی شاتل) و چنتا مورد رو با من بررسی کردن و مشکلم حل شد...
:n10:
تجربیاتمو می نویسم شاید کمکت کنه:
- اول اینکه اگه مودمت وایرلسه حتماً رمزشو عوض کن و یه رمز پچیده بذار که قابل ---- کردن نباشه و ضمناً حالت امنیتی رو بذار روی WPA2 که امکان ---- کردنش تقریباً غیر ممکنه! (یادش به خیر، یه زمانی رمز وایرلس من، شماره تلفن موبایلم بود و همیشه همسایه مون از اینترنت من استفاده می کرد، البته فهمیدم و رفتم توی تنظیمات مودم و بلاکش کردم!!!) :n24:
- دوم، یه نرم افزار مثل NetworX روی سیستمت نصب کن تا بتونی جزئیات مصرف هر کدوم از برنامه ها رو روی سیستمت چک کنی! (برای من بارها پیش اومده که یه اپلیکیشنی توی بکگراند بدون اطلاع من شروع کنه به آپدیت کردن خودش و ترافیکمو مصرف کنه!) :n26:
- سوم، حتماً یه آنتی ویروس اورجینال یا اگه نشد، آنتی ویروس رایگان مایکروسافت (Microsoft Essential) رو روی سیستمت نصب کن و هفته ای یکبار Full System Scan انجام بده و از آپدیت بودن آنتی ویروست مطمئن شو! (خیلی وقتا دلیل مصرف شدن ناخواسته گیگ اینترنت، ویروسی بودن سیستمه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- نکته آخر اینکه، توی سایت my.shatel.ir توی قسمت ترافیک مصرفی می تونی ساعت دقیق مصرف شدن گیگ رو ببینی. به نظرم چک کن و ببین دقیقاً چه زمانی گیگ مصرفی برات خورده و زنگ بزن به پشتیبانی شاتل و بگو می خوای با سوپروایزر صحبت کنی و بعد لاگ رو براشون بفرست تا اگه مشکلی هست برات چکش کنن. بعضی وقتا مثلاً ممکنه توی یه بازه زمانی خیلی کم، مثلاً 5 دقیقه برات 1 گیگ مصرف بخوره که این واضحه که مشکل از نرم افزارشونه و به راحتی قابل پیگیری هست.... :rolleye:
یادت باشه دوست من، حق گرفتنیه، به شرطی که قابل اثبات باشه نه روی حدسیات!
:thumbsup:
اگه کمک بیشتری خواستی، من در خدمتم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]