H+ که بهترهنقل قول:
رو H+ می یاد سرعت کم میشه؟؟
Printable View
H+ که بهترهنقل قول:
رو H+ می یاد سرعت کم میشه؟؟
از LTE سویچ میشه رو H+ :| . رو lte که هست میزنم دانلود همین که 1 2 مگ اول که سرعت میاد بالا یهو قطع میشه میره رو H+ . بعد اینکه کیفیت سیگنال اینا رو چجوری بفهمم ؟
سیگنال 4G چقدره ؟نقل قول:
کل کشور از Core دستور میگیره ... با یه تغییر تو Core کل کشور 10مگاهرتز شده از امروز صبح.نقل قول:
یک سوال؟ چرا دانگل E3372 رو میزنم به روتر tp link- tl mr 3040 چرا سرعتم نصف میشه کسی میدونه چرا؟
-105 dbm زده همینه دیگه ؟ . بعد این قبلا اینطور نبود که سویچ شه مشکل از چی میتونه باشهنقل قول:
اوضاع LTE واقعا بهتر شده. به امید اینکه یه روز این محدودیت ها کاملا از بین برداشته بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس یه سوالنقل قول:
پهنای باند هر دکل ( جدا از ظرفیت تکنولوژی دکل ) چه جوریه؟؟؟
مثلا فرض کنیم 2 تا دکل تو یه شهر داریم
یکی در منطقه ای که 100 یوزر بهش وصله و یکی در منطقه ای که 10 یوزر
سرعت یوزر ها هر 2 دکل یکیه؟؟؟
به هر دکل پهنای باند جدا و اختصاصی میدن؟؟؟
ساختار این دکل ها چطوریه ؟ یعنی هر دکل 4G لزوما 2G هم هست ؟ یا مثلا ممکنه یک دکل فقط 2G و 4G باشه ولی 3G نباشه ؟
اصفهان که با نسل 4 همچنان داغونه همه چیز
اسپید تست که اصلا باز نمیشه
پینگ گوگل هم 5 تا اوت میده 3 تا ریپلای
سرعت از سرور داخلی با idm روی 30 تا 60 کیلو میچرخه
دقیقا همینطوره به این مشکلات باید دیر باز شدن سایت ها روهم اضافه کرد.نقل قول:
از چه طریقی وصل میشی؟ کابل یا وای فای؟نقل قول:
با هر دو همینجوریه چیکار کنم؟ راه حل داره؟نقل قول:
بله شیراز هم بدتر از اصفهان این تست همین الان من هست.آدم روش نمیشه بگذاره! جالبه اونهاي که همیشه سرعت های عالی داشتند الان هم میگن بهتر تر شدن .شاید هم پنج گيگه هنوز تو راهه به شیراز و اصفهان نرسيدهنقل قول:
درست میشه ... بخاطر سیگنال ضعیفه..سعی کنید جایی پیدا کنید که -100 باشهنقل قول:
پهنای باند فرکانسی هر چی بالا میره قدرست سیگنال کمی میاد پایین بخاطر اونه..با تنظیمات سمت ایرانسل درست میشه. خودشون متوجه میشن. حساسیت یکسری سایتا رو -102 هست کمتر باشه دراپ میکنه.
- - - Updated - - -
من روتر تی پی لینک MR3420 را دارم و 3372 را بهش میزنم سرعت هــــیچ تفاوتی نداره. شاید این مشکل موردی مربوط به شما باشه یا کلاً مشکل پاوربانک ها باشه.نقل قول:
مهندس از td-lte خبر نداری ؟؟ مهندس رضا گفت منتظر پهنای باند داخلی هستن . از مودم هاش خبر دادی بگو
نقل قول:
یه خرده دستکاری کردم تنظیمات اینا رو درست شد الان . سرعت هم خیلی بهتر شده نسبت به چند هفته پیش که تست کردم .قبلا با همین سیگنال به زور سرور داخلی 1 مگ میرفت .
4g ایرانسل مشهد فول آنتن با مودم e3372
دوستان چطور میشه کیفیت سیگنال رو با مودم بالا مشخص کرد؟
اون بسته نیم ساعت نامحدود فقط از طریق ایرانسل من خریداری میشه؟
توی منو مودم بالا ایرانسل من هست ولی بالا نمیاد...
حتما از کابل استفاده کن و به جای باتری از برق مستقیم استفاده کن نه باتری، بیشتر از این به ذهنم نمیرسهنقل قول:
من برای 3372 راهی که به عدد نشون بده پیدا نکردم اما وقتی آنتن رو پر نشون میده حتما سیگنال متوسط رو به خوب و با آپلود بالا معلوم میشه که کیفیت سیگنال هم خوبه،نقل قول:
من حدس میزنم سیگنال شما حدود منهای 70 دی بی امه، صرفا یه حدس
منم مشهدم با همین مودم که دارین سرعتم 23 مگ هست از سرور hiweb و با سرور های دیگه 18 مگ ؟؟ شما کجای مشهد هستی ؟نقل قول:
گلشهرنقل قول:
هنوز بسته مناسب نگرفتم و قراره فردا روی حجم هدیه سیمکارت تست های مناسبی انجام بدم
این تست هول هولکی انجام شد...
نمیشه عزیز من من خریدم حتی کد مانده گیری که با اس اومده بود کار نمیکرد یک ماه پیگیزی کردم نفهمیدن یا نمیخاستن بفهمن من چی میگم . بعد شکایت کردم تنظیم مقرارات اخرس اومدن گفتن کدی که اختصاص داده بودن اجرایی نشده. خیلی دروغ تحویل میدننقل قول:
Sent from my S5-F using Tapatalk
دوستان من حدودا 10 روز پیش یک مودم خریدم با سیمکارت هدیه اونجا گفت باید یه بسته بخری تا 10 گیگ هدیه هم فعال بشه من یه بسته 3 گیگ خریدم اون بستم تموم شده یه 10 گیگ دیگه هم خریدم 7 روز هم گذشته هنوز 10 گیگ هدیه فعال نشده
باید کار خاصی انجام بدم؟ یا بذارم حجم بسته تموم بشه دیگه بسته نخرم فعال بشه یا جور دیگه ای هست؟
من چند روز پیش دو تا نیم ساعت گرفتم در حالی که بسته بلند مدت هم دارم. جالبش اینه که پیام فعال سازی هم نیومد اما من توی ایرانسل من هی چک میکردم و زمانی که از موجودیم برداشت توی بسته ها هم نشون داد / برای اینکه بسته ها رو لحظه ای ببینید باید بک رو بزنید ( برید عقب ) و دوباره برگردید تا اطلاعات رو همون لحظه پردازش کنه. تنها موردی که دوستان اشاره کردن اینترنت و حجم هدیه هست که با وجود اون نمیشه هیچ بسته ای خرید و همیشه هدیه اولویت اوله. من حتی سه تا بسته هم زمان هم داشتم. یک شش ماه یک یک ماهه 6 - 12 و یدونه هم نیم ساعته همیشه بلند مدت اولویت آخر بوده. به هر حال برای جلوگیری از ضرر بعد از فعال سازی باید چک کنی ببینی از کدوم کم می کنه تا گرفتار پشتیبانی نشینقل قول:
اون سیم کارت همراه با مودم که همراه مودم فرستادن باید ثبت نام بشه که ترافیک هدیه تعلق بگیره وگرنه تا وقتی سریال مودم ثبت نشه بسته هدیه تعلق نمیگیره بعد از ثبت نام یک هفته بعدش به صورت اعتبار ریالی اضافه رو میشه رو سیمکارتتوننقل قول:
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
من که هیچوقت به کدهای ارایه شده نتونستم اعتماد کنم. واضح و شفافم نمیان بگن چرا و چگونه انگاری تو این بی خبری و ندونم ها پول بیشتری نصیبشون میشه. نه فقط ایرانسل همشون
Sent from my S5-F using Tapatalk
من دفتر فروش نرفتم و سیم کارت هم نخریدمنقل قول:
نمایندگی اصلی خود ایرانسل رفتم همون سیم کارت هدیه که روی مودم بود رو همونجا برام فعال کرد و همون رو هم الان دارم استفاده میکنم ولی تا الان به جز بسته هایی که خریدم از اینترنت و یا محدود شارژی که کردم که از طریق خود برنامه ایرانسل من بسته نامحدود 30 دقیقه ای رو بخرم هیچ اعتبار یا اینترنتی به من داده نشده
چی کار کنم؟ زنگ بزنم بهشون؟
ممنونم.من مودم جدا خریدم.سیم کارت هم جدا.اول سیم کارت خریدم و بعدش مودم 4g
چی کار کنم الان
توی نرم افزار ایرانسل من نشون نمیده. توی کنترل حسابت از طریق مرور گر برو اونجا بهت نشون میده عددی که نشون میده ریالی که قیمت هر کیلوبایتش 0.2 ریاله اون عدد رو تقسیم بر 0.2 کن و بعد 1024 میشه حجمت به مگابایتنقل قول:
الان با حساب بالا برای من 6954 مگابایت باقی مونده
اگر هم بعد از ده روز از فعال سازی نیومد با 700 تماس بگیر
سایتاش خریداری شده از هوآوی و نوکیا تا تابستان سال بعد فعال میشه تو شهر های بزرگ.نقل قول:
اصلاً نیاز نیست بسته بخری. باید سیمکارت را توی یکی از نمایندگی های ایرانسل فعال کنی. موقع فعال کردن، سریال مودم یا همون IMEI مودم را هم نمایندگی ازت میخواد و وارد سیستم میکنه. بعد یک هفته اینترنت 10 گیگ هدیه فعال میشهنقل قول:
دی100 را نمیدونم ولی من الان دارم از ترکیب مودم 3372 و روتر تی پی لینک MR3420 استفاده می کنم و خیلی خوبه. منتها باید مودم را بیرون از ساختمان و فضای باز بگذاری تا آنتن دهی و سرعت بیشتری داشته باشی. بعضی از روترهای دانگل خور هم سرعت را کاهش میدند ولی این روتر عالیه. البته اگه اپارتمان هستی و طبقه دوم به بعد باشی شاید به روتر هم نیاز نداشته باشی و همون مودم 3372 برات جواب بده. ضمن اینکه اگر مجبوری مودم را جایی قرار بدی که فاصله تا داخل ساختما زیاده و باید از چندتا دیوار رد بشه باید روترهای ای سی با برد بالای ایسوز را بگیری.نقل قول:
نه دوست عزیز خود طرف گفت باید بسته بخری منتهی مهم نیست چه بسته ای نمایندگی اصلی هم بود نه دفتر فروش همون جا خودش مودم رو دراورد و کاراش رو کرد و سیم کارت رو هم فعال کردنقل قول:
الان هم طبق گفته اون دوستمون رفتم تو پنل سایت ولی بسته هدیه نداره کلا واسه من
باید بهشون زنگ بزنم فکر کنم
والا من روتر mr 3040 و دانگل e3372 رو دارم اما روتر سرعت نتم رو نصف میکنه ایا تنظیمات خاصی داره؟یاچون روتر شما فرق میکنه شاید بهتره؟نقل قول:
فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk
سلام شما کجای مشهد هستین که همچین سرعتی دارین؟من که سرعت دانلودم 5 مگ هم نمیشه:n03:نقل قول:
من میدان بسیج خیابان بهار هستم عزیز قدرت سیگنال فورجی شما چقده؟نقل قول:
Sent from my LT25i
چقدر این مودم e3372 قعطو وصل میشه:n34::n34::n34::n34::n34:
یه بسته نیم ساعته برای تست شرایط جدید.
شرایط سرور داخلی تقریبا دو برابر شده اما خارجی همچنان بده البته توی دانلود از لیزوب تا 14 مگ هم رفت اما تستهای اسپید تست خارجی افتضاح بود. حداکثر سرعتی هم که رسیدم 56 مگ بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]