نه از بیرونهنقل قول:
اخبار این چند روزه رو دنبال کرده باشید فکر کنم امار دستتون بیاد:rolleye:
Printable View
نه از بیرونهنقل قول:
اخبار این چند روزه رو دنبال کرده باشید فکر کنم امار دستتون بیاد:rolleye:
دوستان من از پیشگامان میخوام بیام های وب.چجوره وضعیتش؟
دوستان من از پیشگامان میخوام بیام های وب.چجوره وضعیتش؟
های وب قطع و وصلی زیاد داره .
مشکلی هم باشه سعی میکنند قانعت کنند مشکل از سیم کشی و مودم و ... شما هست و به هیچ وجه شبکه شون مشکلی نداره .
نمیدونم بقیه شرکت ها هم همینن یا ولی تقریبا هیچ فیلترشکنی واس من وصل نمیشه. اینجا مثلا کسی هست اکسپرس روی هایوب براش وصل بشه؟
های وب آشغال ترین اپراتور تو کیفیت و دسترسی به نت جهانی هست .نقل قول:
بیشترین محدودیت ها و قطعی ها تو فیلترشکن ها رو داره
قیمت پلن ها 20% امروز افزایش داشت.
ای بابا چرا!نقل قول:
سرویس یکسالم داره تموم میشه، مخواستم بخرم...:sad:
های وب به جای بالا بردن کیفیت اینترنت و رفع قطعی ها فقط قیمت سرویس ها رو افزایش میده:n15:
سرویس 4 مگ 1 ماهه 90 گیگ 107 هزار تومان
سرویس 8 مگ 1 ماهه 200 گیگ 128 هزار تومان
سرویس 16 مگ 1 ماهه 400 گیگ 205 هزار تومان
سلام
کسی میتونه برنامه intra برای اندروید رو تست کنه ببینه جواب میده روی نت هایوب یا نه؟
میخوام بیام هایوب این برنامه خیلی برام مهمه برای تغییر dns
- - - Updated - - -
سلام
کسی میتونه برنامه intra برای اندروید رو تست کنه ببینه جواب میده روی نت هایوب یا نه؟
میخوام بیام هایوب این برنامه خیلی برام مهمه برای تغییر dns
سلام
دوستان بین های وب و مخابرات و صبانت به نظرتون کدوم بهتره؟
به نظرم های وب تعرفه های خوبی دارهنقل قول:
ممنون، اطلاع دارید v2ray روی های وب کار می کنه یا مشکل داره؟نقل قول:
روی شبکه های وبنقل قول:
وی پی ان ها بیشترین اختلال رو داره .
دوستان
من مدتی دارم در مورد شرکت adsl تحقیق میکنم
های وب خوبه بگیرم ؟؟
ف ی ل ت ر روی های وب جواب میده ؟؟
سرعت و \شتیبانی خوبه ؟؟
از دیروز مودم من هر دیقه قطع مبشه بعد وصل میشه! تا حالا اینجور نشده بود
به شرکت هم زنگ میزنم بوق مشغول میزنه
اسیر شدیم
:exclamati متاسفانه های وب دوباره هزینه سرویس های اینترنت را از 30 تا 50 درصد گران کرده و افزایش شدید قیمت داده
چند ماه پیش هم هزینه سرویس ها رو 30 درصد گران کرده بود
دوستان اگه آی اس پی دیگری میشناسید که از نظر قیمت و کیفیت بهتر از های وب هست و راضی هستید معرفی کنید
فیبر نوری حالا از چه شرکتی زیاد مهم نیستنقل قول:
اگر تهرانی که zi tel
نتونستی برو سراغ وایرلس
خیلی بیشتر و بهتر از adsl می ارزه
نمونه افزایش قیمت برای سرویس 8 مگابیت 200 گیگ حجم در سال های اخیر:
2019 - 50,000 تومان
2020 - 63,000 تومان
2021 - 94,000 تومان
2022 - 117,500 تومان
2023 - 190,000 تومان
وقتی که حقوق ها رو 21% افزایش میدن قیمت دلار هم میبرن بالا انتظار چیز دیگه ای نباید داشته باشینقل قول:
- - - Updated - - -
وقتی که حقوق ها رو 21% افزایش میدن قیمت دلار هم میبرن بالا انتظار چیز دیگه ای نباید داشته باشینقل قول:
دیوار کوتاه هر از حقوق کارگر پیدا نکری؟نقل قول:
وقتی اطلاعی نداریم حرفی نزنیم....
دولت قیمت پهنای باند فروشی به شرکت هارو افزایش داده
از طرفی قیمت برق و تعمیر نگهداری و ..... افزایش پیدا کرده
بعید نیست مالیاتم زیاد کرده باشه....
قبل عید شرکت اینترنتی بهم گفت تعرفه ها واسه بعد عید گرون میشه الان بخر...که منم گفتم خیییر گرون کنید تخلیه میکنم....
بعدشم قیمت از 117 بشه 190 افزایشش میشه 21 درصد؟ واقعا عجیبه......
حذف شود لطفا
منظور من اینه که تو کشوری که ابر تورم داره دنبال زیر بغل مار نباشنقل قول:
این ها هم مجبورن گرون کنند
به نظرم باز حرفت درست نیست
اگر بهانه فقط تورمه نباید اینقدر گرون کنن
اینا به جای اینکه کیفیت خدمات رو ببرن بالا یا خدمت جدیدی ارائه بدن و در عوضش هزینه بیشتری بگیرن
همش فقط گرون میکنن
منکه زیر بار زوور نرفتم خدا رو شکر
اگر ظلم رو قبول کنی تو هم شریک ظالمی.....
تکراری حذف شود ...
بهترین اینترنت برای وبگردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین اینترنت برای بازی آنلاین
بهترین و بدترین اینترنت برای کاربران تجاری
بهترین اینترنت برای دانلود حجیم
بهترین اینترنت برای تماس اینترنتی
متاسفانه های وب در تمام موارد فوق از نظر کیفیت در رده آخر است.
منبع: اصفهان ارتباط
به گزارش روابط عمومی های وب، به مناسبت هفته ارتباطات و به دستور "دکتر عیسی زارع پور" وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، هدیه ای با عنوان "طعم شیرین فناوری" شامل سرویس اینترنت فیبر نوری با سرعت ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه و حجم ۱۰۰ گیگابایت به صورت رایگان، ویژه مشترکین فیبر نوری هایوب در شهر ایلام در نظر گرفته شده است.
در این اقدام بزرگ و با توجه و تلاشهای مجموعه ی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین شرکت "های وب " در راستای ارتقای سطح فناوری و ارتباطات، برای اولین بار در کشور فیبر نوری با سرعت ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه در شهر ایلام به مشترکین این شبکه ارائه خواهد شد.
با ارائهی این سرویس رایگان، مشترکین در شهر ایلام میتوانند با سرعت و کیفت بالاتری به اینترنت دسترسی پیدا کرده و بدون نگرانی از محدودیت سرعت، از خدمات آنلاین و محتوای دیجیتال بهرهمند شوند. این اقدام در جهت ارتقای فرهنگ فناوری و توسعهی اقتصاد دیجیتال برنامهریزی شده است و امید است به نوآوری و رشد صنعت فناوری ارتباطات کمک نماید .
به گزارش روابط عمومی هایوب؛ این شرکت در نظر دارد تا گامی جدید در راستای افزایش کیفیت ارتباطات در شهرهای ایلام و گرگان بردارد. در طرحی که برای مردم عزیز این دو شهر در نظر گرفته شده است، مشترکین میتوانند با ثبتنام در این طرح و پرداخت مبلغ ۵۰ هزار تومان صاحب اینترنت فیبر نوری با سرعتی تا ۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه شوند. همچنین در این طرح، نصب و راهاندازی سرویس رایگان بوده و مودم فیبر نوری به صورت امانی در اختیار مشترکین جدید قرار میگیرد.
مشترکین محترم شهر ایلام میتوانند با مراجعه به پنل کاربری خود و یا وبسایت هایوب جهت ثبتنام در این طرح اقدام کنند. همچنین همراهان هایوب در شهر گرگان نیز میتوانند با مراجعه به وبسایت هایوب نسبت پیشثبتنام در این طرح اقدام کنند.
لینک ثبت نام این سرویس
متاسفانه های وب جدیدا فقط سایتهای با دامنه IR را سریع باز میکنه و سایتهای خارجی خیلی خیلی کند و با تاخیر گاها 10 ثانیه ای و بالاتر باز میشن:n15:
دوستان سایت دیوار divar.ir آیا بدون قندشکن برای شما باز میشه ؟ جالبه دیوار، آپ بدون قندشکن نمیاد انگار دعوا داخلیه
نقل قول:
من پارس آنلاین دارم که در واقع همون های وبه. مشکلی در این مورد ندارم.
سرویس دهنده های های وب و پارس آنلاین یک آی پی رو بین تعداد افراد بسیار بسیار زیادی به اشتراک میذارن و خیلی وقت ها سرور های ابر آروان که تقریبا هشتاد درصد سایتهای داخلی روشن، آی پی رو به خاطر درخواست های خیلی زیاد بلاک میکنن.نقل قول:
معمولا بیشتر سایت ها دو تا آی پی از cdn ابر آروان دارند و چون دی ان اس شما به صورت شانسی یکی رو برمیگردونه در نتیجه ممکنه با رفرش کردن صفحه آی پی دوم cdn بهتون برگرده و سایت باز شه (اگر سرور دوم هم آی پی های وب رو بلاک نکرده باشه).
در کل بهتره از سرویس دهنده هایی استفاده کنید که آی پی ولید به کاربر میدن مثل مخابرات و از این سرویس دهنده هایی که همش دنبال کاهش هزینه هستند، دوری کنید.
من زنگ به اروان، توضیح دادم این قضیه رو، گفت پیشفرض اینطور نیست آروان خودش کاری بکنه، اون سایتی که داره استفاده میکنه میتونه همچین محدودتی بزاره. امانقل قول:
پرسیدم اگه بلاک چطوریه، ینی کانکشن رو دراپ میکنه یا صفحه html نشون میده، گفت اره 403 میده و صفحه html ولی مشکلی که من بعضی موقعه ها دارم اینکه اصن هیچ چیزی لود نمیشه، دقیقا مثل موقعی میشه که نت قطع میشه و کروم همینطوری تو حالت لودینگ گیر میکنه، مشکل شاید اصلا از خودم باشه نمیدونم والا
- - - Updated - - -
من زنگ به اروان، توضیح دادم این قضیه رو، گفت پیشفرض اینطور نیست آروان خودش کاری بکنه، اون سایتی که داره استفاده میکنه میتونه همچین محدودتی بزاره. امانقل قول:
پرسیدم اگه بلاک چطوریه، ینی کانکشن رو دراپ میکنه یا صفحه html نشون میده، گفت اره 403 میده و صفحه html ولی مشکلی که من بعضی موقعه ها دارم اینکه اصن هیچ چیزی لود نمیشه، دقیقا مثل موقعی میشه که نت قطع میشه و کروم همینطوری تو حالت لودینگ گیر میکنه، مشکل شاید اصلا از خودم باشه نمیدونم والا
این بلاک شدن در سطح سخت افزار صورت میگیره و نه نرم افزار اگر قرار باشه درخواست شما به سرور محتوای ابر آروان برسه که دیگه DDoS به هدف خودش رسیده. امتحانش نسبتا سادست. تمامی آی پی های cdn ابر آروان به ping از داخل پاسخ میدن. موقعی که وبسایت براتون باز نشد ازش ping بگیرید اگر تایم اوت نشد دنبال مشکل در سمت خودتون باشید و اگر تایم اوت شد مشخصه که مشکل ISP هست.نقل قول:
الان دو هفته ای میشه حدوده 30 دقیقه هر روز (طرفای صبح) قطعی دارم، مودم هم حتی عوض کردم همینطوریه، زنگ هم بزنم میگه مرکز مخابراتیو فلانو بسال
کلاب هاوس رو های وب بازه یا فیلتره؟
هایوب از صبح قطعه و حتی زنگ میزنی 1565 سوت میکشه، فک کنم دیگه این اخرین کامنت من تو این تاپیک باشه
بله اینترنت های وب کلا قطعه و حتی اطلاع رسانی هم نکردند. ۱۵۶۵ هم جوابگو نیست.
پارس آنلاین و های وب هر دو از صبح قطع هستن. نکته جالب اینه که احتمالا اونقدر تعداد مشترکین کمه که هیچ خبری تو هیچ سایتی نیست درصورتیکه مثلا اگه شاتل بود الان همه جا راجع بهش نوشته بودن.
:devil:های وب توسط گروه هکری عدالت علی به دلیل قیمت بالای سرویس ها و کیفیت بد سرویس ها هک شده و کلیه سخت افزار های شرکت هم تو این حمله سوخته و از بین رفته:devil:
های وب تبدیل شد به بای وب:4:
بای بای بای وب