سرعت دانلود و صفحه باز کردن از دیشب افتضاح شده.ای پی هم با 37 شروع میشه.کسی مشکل داره؟
Printable View
سرعت دانلود و صفحه باز کردن از دیشب افتضاح شده.ای پی هم با 37 شروع میشه.کسی مشکل داره؟
اره دیشب خیلی داغون بود من شبانه 700 مگ بشتر نتونستم بگیرم سرعت 2مگ
شکایتی که چند روز پیش ارسال کردم :
نتیجه ای که امروز واسم اومد :نقل قول:
سلام در ماه هاي پيش اينترنت مخابرات خوزستان قطعي هاي طولاني و بعضاً چند روزه داشت. با تماس با پشتيباني اعلام كردند اين قطعي ها بزودي!! جبران مي گردند. ولي با گذشت 2 الي 3 ماه از قطعي ها هيچ جبران خسارتي صورت نگرفت و در عوض كيفيت خدمات به شدت پايين آمد. لطفاً رسيدگي كنيد.
مشترك تقاضاي sla دارد . تقاضاي ايشان به ادراه ديتا جهت جبران خسارت ارسال گرديد .
-------------------
کسی میدونه این sla چیه ؟
آیا اداره دیتا جبران خسارت میکنه ؟ و اگه نکنه 195.ir کاری میکنه بعدش ؟
سلام دوستان ... میشه نظرتون در مورد این خط بگید چطوره ؟ دومگ مخابرات هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه منم از دیشب افتضاح شده. آی پی 37.
نظرم مساعدهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اقایون ما برگشتیم شاتل
سه روز پیش شاتل یکی از بچه ها انتقال دادم به خظ خودمون امروز رانژه شده اما کانکت نمی شه
زنگ می زنم بشون می گن خطتتون اماده نیست اخه یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟مگه بعد رانژه کردن کار دیگه ای هم باید بکنند؟
دوستان اینم جواب شکایت من توی سایت:
اينترنت مشترك بررسي گرديد در حال حاضر هيچ مشكلي مشاهده نگرديد. ضمنا سرعت دانلود ايشان در زمان هاي مختلف متفاوت است و اين امر كاملا طبيعي است و با مشتركين ديگر تفاوتي ندارد . با مشترك چندين بار تماس گرفته شد منتهي پاسخ ندادند .ظاها از دید اینها سرعت ما که تا 16 کیلوبایت از سرورهای داخلی هم پایین میاد و پینگ داخلی 500 امری کاملـــــــــا طبیعیست!
من فقط نمیدونم کی تماس گرفتن که من متوجه نشدم!
فرشاد پیداش نیست
تخلیه کرده بره لقمان :n19:
قانون sla بر این اساس که با توجه به قطعی ها باید به مشترک پول پرداخت بشه . حالا اینا نوشتن شما تقاضا داری تازه بخواد به تقاضا رسیدگی بشه نشه !!! تازه اینا از کجا میفهمن چه زمانی شما خواستی استفاده کنی بعد قطع بوده !!نقل قول:
شایان امروز همین مشکل تداخل امواج برای من پیش اومد دهنم سرویس شد چون جفتمون یه اپارتمان هست که 16 واحده و حداقل 10 تا مودم روشنه چون بالاسرمه همشون بهم مبرسن .حالا چه جوری باید بفهمم کدوم کانال تداخل کمتری داره ؟ نرم افزاری برای این کار هست یا باید یکی یکی تست کنم ؟
من خودم هم دیروز همین سوالا داشتم:n31:نقل قول:
اما فعلا فهمیدم که کانال رو بزارم روی اتوماتیک بهتره اگر روی اتوماتیک مشکل داشتید کانال 1 و 6 و 11 و 13 رو تست کنید بهترن
نکته دیگه اینکه به قدرت گیرندتون هم خیلی بستگی داره مثلا با لپتاپ اصلا مشکل قطعی ندارم اما برادرم با دانگل وای فای وصله به مودم و مرتب قطع و وصل میشه
اگر میخوان جبران کنند قطعی ها رو همه به ibs مراجعه کنید ریز مصرفتون رو بگیرید ببینید چه خبره همش قطعه قطع 3 روزه هم که ایپی جدید اضافه کردن فقط اینترانته یا کلا هیچی باز نمیکنه یا لینک پرونی وجود داره کلا بازم داغونن
فقط پول میدیم خدمات 0
امشب برا من اس ام اس اومد که مخابرات پشتیبانی حضوری گذاشته :n19:
سه تا ادرس هم داده
پشتیبانی تلفنی هم نوشته 2020 و رفاتک !
پشتیبانی حضوری دیگه چه صیغه ایه ؟نقل قول:
رفاتک چه کارس ؟ اون که نماینده پارس افلاینه به مخابرات چه ارتباطی داره ؟
HAMED مثلا توی این عکسی که گذاشتی کدوم کانال خلوت تره ؟
نمیدونم سه تا ادرس داده نوشته اینجاها پشتیبانی حضوریه:n19:نقل قول:
توی قسمت پشتیبانی تلفنی هم اسم رفاتک رو نوشته:n31:
12 , 13 مثلا .نقل قول:
پس بی زحمت اون سه تا ادرس رو بزار که بقیه هم استفاده کنن .دمت گرمنقل قول:
از کجا مشخصه ؟ اینا که چند تا منحنی هستن .خیلی سخته بفهمیمنقل قول:
من گوشی اندرویدی ندارم (قبلا داشتم) ولی اگر نصب ردی رو چند تا حالت نشون میده . یه حالتی از این ساده تر باید باشه که رو هر کانال شبکه ها رو نشون میده این تخصصی تره همپوشانی هم نشون داده مثلا یه شبکه رو کانل 7 ولی یه کانال راست و یه کانل چپ رو هم پوشش دادهنقل قول:
مشترک محترم ADSLمخابراتنقل قول:
لطفا در صورت نیاز به پشتیبانی حضوری به آدرس های :
1-میدان شهدا پاساژ 1001 طبقه دوم واحد 3/3 شرکت نخلک کامپیوتر
2-پادادشهر خ 10 ساختمان هیراد طبقه 3 واحد 5 شرکت نخلک کامپیوتر
24-3متری نبش خیابان نشاط مجتمع نشا ط 5 واحد 13
وپشتیبانی تلفنی با شماره های:
6135520876-06132926637-2020
رفاتک
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم با ایرانسل میتونم فقط اه این چه وضعیهنقل قول:
چه ربطی داره؟نقل قول:
اگه فیلتر شده دیگه با هیچی نمیشه واردش شد (به جز با قندشکن)
دوستان قضیه چیه؟؟؟
خیلی عجیبه حدودا یه شبانه روزه که پینگم رو 120 مونده
پینگ شما در چه وضعه؟؟
مسیرت کجاست؟؟؟
ایپی 2.185
قبلا شبا خوب بود روزا بد میشد ولی حالا نه رو 2.185 ثابت مونده
دمت گرم .نقل قول:
نمیدونم نقش رفاتک این وسط چیه ؟حالا مخابرات اینقدر عزیز شده که رفاتک هم حاضره پشتیبانیش باشه ؟اینطوری که گفته یعنی اگه داون استریم رو خاستیم زیاد کنیم میریم به این ادرسا بهشون میگیم تا زیاد نکنی نمیرم ؟:n16:
بچه ها بریزید این ادرسا به صورت حضوری از خجالتشون در بیاید :n10:نقل قول:
فکر کنم فرشاد هم رفته همین جاها و به صورت حضوری توجیهش کردن و دیگه نتو بوسیده گذاشته کنار به همین خاطره پیداش نیست دیگه :n09:
حالا شایان دلیلش چیه؟چرا منو منتقل کردن رفاتک برام مسیج اومده میگه از این به بعد با پشتیبانی رفاتک:n13:
پشتیبانی حضوری یعنی سیستمو میدن دست خودت و میتونی دان استریمتو خودت بالا ببری یا نه؟:n13:
آره اصلا بت کارت ورود میدن که هر وقت خواستی بری MDF خودت هر تنظیمی خواستی انجام بدی :n09:نقل قول:
بچه ها وضعیت مخابرات بهتر نشد ؟؟
این قضیه رفاتک چیه ؟؟؟؟
نیست پارس آنلاین در راستای جلب رضایت مشترکین داره عمل میکنه مثل اینکه رفاتک هم در راستای جلب رضایت پارس آنلاین نماینده مخابرات شده:n09:نقل قول:
این چند روزه ipهای 2.189هم دیگه نمیاد ipکاملا ثابت شده رو 2.185.47 اصلا عوض نمیشه
این چند روزه وقتی مودمو خاموش روشن میکنم نتم قطع میشه بعد از ربع ساعت ip میگیره چرا اینجور شده؟:n21:
اصلا دیگه ipهای 2.189هم نمیان دیگه ثابت شده رو 2.185.47
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایپی ها جدید اضافه شدن که اکثرا قطع و یا اینترانت هستن اصلا نت اوضاع خوبی نداره
پشتیبانی هر شهرستان با نمایندگی فروش میشه همه کار ازطریق تیکت انجام میشه تیکتینگ
از وقتی ipهای 2.189 رفتن و ipثابت شده رو 2.185.47 پینگم از 200بالاتر نمیره ولی مشکل اینه که دیر ipمیگیرهنقل قول:
اینجا همه نوع ایپی اضافه شده با 95 و 5/ و71 شروع میشن ولی هیچ کدوم نت ندارن یا اینترانت هستند حالا شما خوبه روی 2.185 میوفتیدنقل قول:
جیدا وقتی ترافیک میخریم بجای 1024 مگابایت 1280مگابایت به ترافیک اضافه میشه یعنی 256مگابایت بیشتر