به اونهایی که اضافه خدمتت دارن کسری تعلق نمیگیره. در مورد بخشش هم بله بعضی از مناسبت ها از طرف رهبر بخشش صادر میشه(اعیاد و ....)نقل قول:
Printable View
به اونهایی که اضافه خدمتت دارن کسری تعلق نمیگیره. در مورد بخشش هم بله بعضی از مناسبت ها از طرف رهبر بخشش صادر میشه(اعیاد و ....)نقل قول:
حتما باید فارغ بشید تا بتونید کارهای اعزام رو انجام بدید. من تاریخ فارغ التحصیلیم افتاد بهمن-اسفند به همین خاطر طول کشید کارام ، اعزامم عقب افتاد. پیگر باش که سریعتر مدرک موقت رو بدن بهت.نقل قول:
سلامنقل قول:
بله اضاف سنواتی خوردین فکر کنم سالی 6 ماه باشه
خیر چون اضاف خوردین اضاف غیبت بهش کسری تعلق نمیگیره
من وزارت دفاع خدمت کردم یه نفر بود 6 ماه اضاف سنواتی داشت نبخشیده بودن هنوز
اما شنیدم سپاه با یه سری شرایط میبخشه مثلن حفظ 1 جز از قرآن
شما توی این مدت دفترچه بگیر پر کن دکتر برو واکسناتو بزن کارات درست شد برو +10 پست کننقل قول:
اگر میخوای اکریه بگیری اول امریه رو ردیف کن بعد برو دنبال کارای اعزام
دوست عزیز شما که بهمن-اسفند فارغ التحصیل شدی کی اعزام شدی دقیقا؟نقل قول:
خب همون دیگه. مشکل اینه که نمیدونم کجا باید برم دنبال امریهنقل قول:
بعدشم من شنیدم اگه برم پلیس +10 اونا گواهی موقت میخوان که! یعنی کلا کارای دفترچه و واکسن و اینا میوفته بعد گواهی گرفتن
سلام مخلص همگی:n12:آقا ما افتادیم 05 کرمان نیرو زمینی ارتش چیکار باس بکنیم؟!سخته ؟الان دهن سرویس میکنن یا نه؟:n13:
اعزامی 92/8/19 کسی هست افتاده باشه کرمان آموزشی همین تاریخ؟:n28:
دیگه اگه چیزی لازمه بدونم بگید...:n27:
اگه همه مدارک و سوابق درست باشه و مشکلی نداشته باشه 80 روزنقل قول:
من شنیدم کسری بسیج فعال رو برداشتن که ..... ؟:n13:نقل قول:
ولی کارت سبز اگر سپاه بیفتی آموزشی نداری دیگه
ما رو هم دریابید دوستاننقل قول:
یک ما رو دریابه دوستاننقل قول:
تو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .نقل قول:
برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن:n04::n02:
برنداشتن .نقل قول:
شما 1% فکرکن بردارن ، کلا بسیج نیروهاشو از دست میده:n01:
یکی جواب مارو بده جان مولانقل قول:
:n28:
سلام
می خواستم بدونم دوره آموزشی سپاه محمد رسول الله ص کجا برگزار میشه؟
واسه حفظ یه جزء قرآن اگه تو آموزشی باشی یه درجه تشویقی میدن ، اگه تو یگان باشی 20 روز تشویقی ، که این 20 روز جزو همون 30 روز تشویقی هست که تا اخر خدمت میتونی بگیری یعنی اینکه اگه مجموع تشویقی های فرد از 30 روز بیشتر بشه اضافه ی اون سی روز به حساب نمیادنقل قول:
تو سپاه اگه جزء 30 قرآن رو حفظ کنی علاوه بر 30 روز مرخصی تشویقی که میتونن بهت بدن 30 روز تشویقی با امضای نماینده ولی فقیه پادگان بهتون تعلق میگیره .
برای بخشش اضاف فکرکنم اگه کل قرآن و حفظ کنی شاید بدن
توی ارتش و سپاه که اگه وسط اموزشی دانشگاه قبول شی و بری بعد از اینکه برگشتی باید دوباره آموزشی رو از اول بگذرونی ولی اگه توی یگان قبول شی دیگه نیازی نیست ، فقط یکی دوروز میری اونجا و برمیگردینقل قول:
همون طور که میدونید اگه یه مدتی از خدمت دور باشیم(مثلا به دلیل قبول شدن دانشگاه و ....) بعد از اینکه دوباره برگردیم خدمت ، بسته به مدت دوری باید دوباره اموزشی رو بگذرونیم.
حالا می خواستم بدونم این مدت چقدره؟
ولی توی نیرو انتظامی ظاهرا یه مقدار فرق میکنه ، دوستانی که نیرو انتظامی بودن کمک میکنن
من دنبال امریه بودم که جور نشد(خدا رو شکر!) می تونستم اردیبهشت اعزام شم ولی به خاطر امریه افتاد ۱/۴. الانم پایان دوره هستم. اگه اشنا دارید توی نظام حتما برید خدمت بعد امریه درون سازمانی بگیرد که ۳ ماه اضافه خدمت نکنید. من بعد ۶ ماه کار پادگانی امریه بیمه گرفتم. الانم کلا امریه بیرون سازمانی خیلی خیلی کم شده.نقل قول:
در مورد دفترچه کاره خاصی نداره. شما هر موقع گواهی گرفتید برید دفترچه از +۱۰ بگیرد همون صبح واکسن بزنید بعد از ظهر هم برید برای معاینه همون بعد از ظهر هم مدارک رو تحویل +۱۰ بدین. من کلا ۱ روزه انجام دادم کارهارو.
دوست عزیز اشتباه شنیدی...نقل قول:
ناجا 1ماهه، سپاه اونطور که من شنیدم نداره و ارتش هم احتمالا همون 1 ماه باشه (داره ولی مدتش رو مطمئن نیستم)نقل قول:
پس اگه این طوره من تو جایی که خدمت میکردم با قانون هایی که داشت فکر میکردم نظام چقدر هرکی هرکیه نگو کلا اونجا خود مختار بودن :n02:نقل قول:
تو پادگان ما خود نماینده ولی فقیه چندین بار سرنماز اینو گفته بود که علاوه بر 30 روز تشویقی که قانون به ما میده 30 روز تشویقی باامضای خودش میده یعنی 60 روز . البته تو پادگان ما به دلیل بعضی موارد اکثرا تشویقی ها پر میشد و دیگه چه کاری بود بریم قرآن حفظ کنیم شاید دلیلش همین بوده:n01:
نقل قول:نقل قول:
دوستان ممنون از پاسختون
یعنی اصلا به این بستگی نداره که چه مدت از خدمت دور باشی؟ چه 1 ماه چه 1 سال باید 1 ماه بری اموزشی؟
چون تو اموزشی یه همچنین چیزی شنیدم که به مدتش بستگی داره. حالا نمیدونم تا چه حد درسته.
در ضمن نزاجا هستم.
کسی اطلاعی نداره ؟!نقل قول:
پادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
کمد داره ؟ اگه داره چقدریه ؟ ساک هم توی کمد جا میشه ؟
من این استرس دوستان رو می بینم یاد خودم میفتم که می خواستم برم خدمت الان که پیر شدم :n02:
اقا یه سوال داشتم :
من این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد ):n05: الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت :n08: من طاقتش رو ندارم با 30 سال سن دوباره لباس خاکی بپوشم :n14:
زمانیکه میخوای دفترچه بفرستی ، تاریخ پیشنهادی رو بزن 1 ذیماهنقل قول:
سلام ، من فردا یا پس فردا دفترچه رو پست میکنم ، میخام درخواست تعجیل بدم ، مدرکم کاردانیه .
میخواستم بدونم چطوریه و کی اعزامم ؟! چطوری میشه خیلی زود تر رفت ؟!
بعد از دو سه روز که برگ سبزت رو از پلیس +10 گرفتی اگه دیدی تاریخ دیرتر خوردی به همون یارو بگو میخوام درخواست تعجیل بزنم....
اینا رو بخون رفیقنقل قول:
پادگان اردکان یزد چجور جاییه ؟ سخته ؟ هتله ؟
کمد داره ؟ اگه داره چقدریه ؟ ساک هم توی کمد جا میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[حذف شد ]
ظاهرا روال اداریش همینجوریهنقل قول:
من این کارت پایان خدمتم رو بردم واسه تعویض پلیس +10000 برای هوشمند کردن (حالا کلا هیجا بدردمون نخورد ) الان 4 ماه هست سر میزنم رسید رو نشون میدم میگن در حال بررسی هست کسی میدونه چقدر طول می کشه اگر صحبت استعلام هم باشه تا حالا باید میومد نگن دوباره برم خدمت
یعنی 5-6 ماه طول میکشه
یکی دیگه از دوستان چند صفحه پیش پرسیده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که SNOW PATROL عزیز جواب داده ، یه نگاه بنداز
1 دی ؟! نه بابا ، زودتر میخام برم ، تا اول آذر ته تهش ، همون موقع درخواست تعجیل بزنم واسه کی در میام ؟!نقل قول:
عزیز تا جایی که ذهنم یاری میکنه شما فوق دیپلم بودی ما اصلا برای فوق دیپلم به بالا اعزام زود تر از دی نداریمنقل قول:
تحصیلات دانشگاهی فقط اول ماه های زوج .. دیپلم و زیر دیپلم 19 هر ماه
خوب تعجیل یعنی چی ؟!نقل قول:
تعجیل یعنی چی ؟ خب اسمش روشه دیگهنقل قول:
شما اعزامتون میوفته مثلا برج 12 تعجیل میزنید میشه 10
سلام. یکی از رفقای بنده لیسانسش عربی هست و فوق لیسانسش حقوق،
آیا میشه با این مدرک فوق لیسانس، امریّه بگیره؟
خوب الان چی ؟! حالت معمولی میشه برج 10 ، اگه الان تعجیل بزنم میشه واسه کی !؟نقل قول:
العان اصولا برای شما تعجیل نمیزنن چون اعزامی تا دی ماه نداریمنقل قول:
ممنونم داداشم ، من حالا چه غلطی بکنم ، باید زودتر برم به خاطر یک سری مسائل .نقل قول:
سلام تهرانی ها منو راهنمایی میکنند من میخوام برم این ادرس از میدان ارژانتین با مترو یا تاکسی چجور برم؟
میدان ونک ، خیابان ملاصدرا ، خیابان شاد
چند هفته پیش اخبار اعلام کرد تاریخ اعزام دست خود مشمول هست ! یعنی الان برای ارسال دفترچه برم دفتر خدمات +10 و بگم میخوام دی اعزام بشم قبول میکنن؟
برای کسری خدمت میتونم در زمان خدمت اقدام کنم؟
سلام کسی در مورد کفالت کهولت سن پدر بالای 65 سال اطلاعاتی داره؟
کوچه ما می خوای بیای چیکار ؟؟؟؟نقل قول:
از ارژانتین ماشینای ونک و سوار شو میارنت ته گاندی ..همون جا به شمت ونک بیا و به سمت غرب..
بعد وارد ملاصدرا که شدی اولین کوچه سمت چپ
چه اطلاعاتی ؟ تک پسر باشی معافی وگرنه خدمت !نقل قول:
دوستان آیا به دیسک گردن معافیت میدن؟ اگر بدن شرایطش چیه؟
ما تو ناجا چند نفر داشتیم که مدت های مختلف خدمت کرده بودن همشون سر 1 ماه ترخیص شدن.نقل قول:
هیچی...نقل قول:
همش حرفه، الان چون سرباز کمه اکثرا اولین اعزامی میزنن، اگه هم نشد که یا درخواست تاجیل میدین یا تمدید.نقل قول:
برای کسری هم باید در زمان خدمت اقدام بشه.
دقیقا همین اتفاق افتاد وای امان از سرمای پرندک:n04:نقل قول:
فکر نمیکنمنقل قول:
نفر داشتیم توی پادگان مهره ی کمرش ترک خورده بود معاف نشده بود معاف از رزم بود اما جاش اداری بود...
البته کمی پارتی داشته باشی میتونی بگیری