سلام. من مودم BM632W که برای مبین نت هست، دارم از یک بنده خدائی میخرم 70 به نظرتون قیمتش خوبه؟ سالم هم هستش. خونه مون هم نزدیک آنتن هست. لطفا پی ام بدین.
Printable View
سلام. من مودم BM632W که برای مبین نت هست، دارم از یک بنده خدائی میخرم 70 به نظرتون قیمتش خوبه؟ سالم هم هستش. خونه مون هم نزدیک آنتن هست. لطفا پی ام بدین.
خدا شانس بده مفت میخری برو حال کن:n09::n10::n02:نقل قول:
منdx350 را دادم 170 هزارت
برای تو که خوبهنقل قول:
برای اون یارو خیلی ضرره :n02:
اون یارو بیچاره حتما خیلی از جون مبین بیزاره که داره اینقدر ارزون میفروشه:n02:
رفقا من چند شب پشت سر هم از سای putlocker.com دانلود میکردم چون سرعتش خوبه ما از دیروز تا حالا این سایت نه باز میشه نه میتونم ازش دانلود کنم دانلودای روز قبلمم نصفه مونده و نمیتونم ادامه بدم چون سایت حتی بازم نمیشه. اما با ف ی ل ت ر شکن باز میشه. میشه یکی این سایت و باز کنه ببینه میشه یا نه؟ من به اینترنت دیگه ای دسترسی ندارم. میخام بدونم سایت مشکل داره یا منو محدود کرده! لطفا یکی پیگیری کنه و یه راه حلی بگه دانلودام نصفه مونده. مرسی پیشاپیش
واسه منم بدون فیل باز نشدنقل قول:
سلام دوستان، از ساعت 11 امشب شبکه به صورت سراسری دچار اختلال می باشد.
ای بابا :n27: همین چند وقت پیش بود که از 9 شب تا 6 صبح قطع کردن !نقل قول:
باور کنید این قطعی های مبین نت رو ساعت هاشو اگه تو یک سال جمع بزنید 2 هفته اینترنت از توش در میاد
دوسنان مودم بیرونی سالم زیر قیمت هرکی خواست پی ام بده.
adsl گرفتم راحت شدم
قیمت رو برام بفرستنقل قول:
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
دوستانی که وایمکس دارن و سیگنالشون خوبه ممنون میشم چندتا پینگ از این سرورا بگیرن و بزارن :
4.2.2.4
8.8.8.8
tabnak.ir
yesup.com
ممنون
منبع..........نقل قول:
شما تا ساعت 11 صبر کنیدنقل قول:
راستش من هم گفتم قضیه حتمی هست و سریع کارهای واجبم رو انجام دادم. اما الان که نزدیک دوازده شب هست، هنوز وصلم. یا دم ساعت مجانی قطع میکنن یا اصلاً خبری نبوده.نقل قول:
احتمالا مثل اوندفعه ساعت ۲:۳۰ قطع میشهنقل قول:
مرسی که پیگیری کردی دوست عزیز. الان امتحان کردم درست شده خدارو شکر:n16:نقل قول:
بچه ها میدونم سوالم ربطی به این تایپک نداره ولی من بیشتر کلیپ های که از یوتوب میگیرم صدا ندارن با هر پلیری که هم بگین ا متحان کردم کسی میدونه چرا؟
چه نوع فرمتی رو دانلود می کنی؟نقل قول:
باچی دانلود می کنی؟
دیشب که اصلا قطع نشد و اختلالی هم نبود. سوال اینجاست که آیا شما مجبورید حرف بی حساب و غیر معتبر بزنید؟نقل قول:
برای من هم دیشب توی تهران قطعی کامل مودم رو نداشتم و اینکه از سر شب و قبل یازده قطع میشه، درست نبود. ولی چون خودم بیدار و پای کامپیوتر بودم یه بار کمی دم ساعت مجانی قطعی خط داشتم و یه بار هم دم صبح که این یکی زمانش بیشتر بود (اما مودم همیشه وصل بود ولی اینترنت خطای No network access رو میگرفت). بخصوص قطعی دم صبحی باعث شد که بعد از وصل شدن، سرعتم خیلی بره بالا. فکر کنم باعث شده بود یه عده که وصل هستن، برن کنار و سرعت من بره بالا.نقل قول:
دیشب خیلی عجیب بود ، اینترنت هی میومد میرفت ( تهران ) فرکانس وصل بود ولی اینترنت اکسس میرفت دوباره ۱۰ دقیقه بعد میومدنقل قول:
نقل قول:
مثل لوله آبی که وصل هست، ولی آبی توش نیست. من هم دیشب کمی اینجوری بودم.
دو شبه مبین نت قطع میشه این مدل جدید قطع کردنه دیگه فکر کنم چون تا ساعت 2 هستش ساعت 2 که میشه
میره و میاد تا کلا قطع میشه
دیشب برا منم قطع بود ( بندرعباس ) :n03:
چطوری میشه مودم رو جوری تنظیم کرد که وقتی استفاده نمیشه به قول معروف sleep بشه قبلا میشد ولی الان نمیشه کسی تنظیم کردنش رو بلده ؟BM632w
مودمرومیزی ؟
اینکه میگید قدیم میشه و الان نمیشه رو میشه توضیح بدین. چون خودم توی این چند سال ندیده بودم که بشه مودمهای هوواوی رو خاموش کرد یا به استندبای برد. اگه بشه که چیز خوبی خواهد بود.نقل قول:
چرا میشه ،نقل قول:
مثلا مودم من bm632w هست ، وقتی هیچ کانکشنی بهش وصل نشه کل چراغاش خاموش میشه و فقط چراغ اول ( بزرگه ) شروع میکنه چشمک زدن که یعنی sleep شده
این که کاری ندارهنقل قول:
از توی پنل میرید به قسمت Wimax و بعدم گزینه دیسکانکت رو میزنید
با این روش کل چراغ هاش خاموش میشه و دیگه سیگنالی نمیگیره
من از این روش برای تغییر IP استفاده میکنم به جای خاموش روشن کردن دستگاه
ولی اونی که دوستمون میگه فک کنم فرق داشته باشه
البته من که تا حالا همچین آپشنی ندیدم تو پنل مودم
حالتی که گفتین یعنی اینکه مودم دیگه مصرف برقش بالا نیست و از شبکه هم قطع میشه؟ و بعد با نیاز به شبکه، مودم سریع وصل میشه یا انگار که تازه روشن شده باید بگرده دنبال آنتن؟ نهایت اینکه این مورد قابل تنظیم هست یا همینجوری بوده؟ توی 635 که همچین چیزی نه وجود داره و نه قابل تنظیم هست.نقل قول:
mp4
دانلود مینجر
با سلام و احترام ؛
شرکت ارتباطات مبين نت اقدام به ارائه مودم داخلي جديدي با عنوان FMM130 نموده است.شايان ذکر است که اين مودم ها از هفته هاي آينده توزيع خواهد شد
سلام دوستان
بهترین DNS برای مبین نت چیه؟
برای باز کردن بهتر سایت ها (مثل جی میل و گوگل).
ممنون
احیاناً از کاهش حجم و افزایش قیمت خبری ندارید؟:n09:نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه حرفتون من رو یاد اصطلاح "چای کهنه دم تازه جوش" انداخت. :n27: چون این مودم WIXFMM-130 رو چند سالی هست که ایرانسل میفروشه و جدید نیست و الان هم متاسفانه دیگه توی لیست مودمهای روز شرکت Gemtek که سازندهاش باشه، نیست و یه مودم از رده خارج حساب میشه. بماند حتی خود سایت شرکت هم آپدیت درست و حسابی نداره. چند ماه قبل هم توی همین تاپیک در موردش بحث شد. ازش اطلاعات خاصی هم در دسترس نیست. یعنی هنوزم باز مودمهای هوواوی بهتر هستن. مدل SWC-9200 ساخت Seowonintech هم بخاطر آنتنهایی که داره باز چیز خوب و قوی هست.
موندم چرا بجای 635 یا 9200 رفتن سراغ این مدل؟ این مدل نه آنتن تقویتی مثل 9200 داره و نه پورتهای تکمیل مثل 635. بیخود نبود که دربدر دنبال 9200 نو بودم و گیر نیاوردم. انبارشون خالی شده و رفتن سراغ مودمهای ضعیفتر.
به شخصه میتونم بگم که خیلی سرتر از 632 و 635 هستشنقل قول:
البته 9200 هم داشتم ولی تقریبا با این توی یه سطح هستن
ولی انصافا FMM-130 خیلی مودم توپیه.فوق العاده آنتن دهیش عالیه
سلام
دوستان لطفا راهنمائیم کنید کمی عجله دارم...
قرار هست یک مودم مبین نت از یکی از دوستان که شهر دیگری سکونت داره بخرم ( کارکرده )
طرحی که روی مودمش بوده و تموم شده 512 یکماهه هست.
میخوام بپرسم که : آیا به نام زدن من ضرورت داره؟ حتما باید به نامم بزنم؟
اگر بخوام بدون به نام زدن استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
اگر به نام من بشه میره روی طرح 128 چونکه نه کارت دانشجویی دارم نه جواز کسب و نه چیز دیگه ای.
ولی به نام فروشنده باقی بمونه میتونم 512 و بالاتر بگیرم.
آیا فروشنده بعدا میتونه ازینکه به نام خودم نزدم سو استفاده کنه؟
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم بهتره؟
یه نفر راهنمایی کنه .. . عجله دارم
تا وقتی که مبین نت مشکلی نگرفته می تونید استفاده کنیدنقل قول:
بعضی وقت ها که با پشتیبانی تماس می گیرید از تون سوال های خاص مثل ادرس دقیق خانه یا .... سوال می کنند که اگه جوابشون رو ندونید ممکنه به مشکل بخورید
اگه به اسم خودتون کنید هم باید مجوز بالای 128 بدید
در مورده سوء استفاده هم ممکنه اتفاق بیافته ولی معمولا کسی که مودم دستش هست ممکنه سوءاستفاده کنه نه کسی که فروخته
چرا با پشتیبانی تماس بگیرم؟ من طرح رو دوباره شارژ میکنم.نه؟ از فروشنده هم اسکن کارت ملی و شناسه مودم رو گرفتم.حالا حداقل و حداکثر سرعت دانلود 128 چند هست؟ میشه کار کرد ؟
کلاهبرداری جدید مبین نت :n09::n10::n04::n19:نقل قول: