پرداخت نقدی شد... روی قبض حذف شد...
Printable View
پرداخت نقدی شد... روی قبض حذف شد...
خیلی معاومه !! چون شما هنوز به اکانتینگ اصلی وصل نشدید این آمار و ارقام خیلی اینور اونور میشه !!! و با وصل شدن به سیستم مدیریت این ایراد ها رفع میشهنقل قول:
فعلا چون تعداد یوزر ها زمان میبره تا برای همه درست بشه
دوستان تو لیست سابقه خرید یه برگشتی نوشته به تاریخ 93/01/03 ولی حجمی معلوم نیست... جریان این چیه؟
نه خیرنقل قول:
نام کاربري 4116xxxx70 نام شرکت سرويس دهنده دفتر مرکزی نام سرويس PostPaid-ADSL-128-U8-B باقيمانده کيلوبایت نا محدود
نقل قول:
شما از کجا میدونی ؟ :n01:
اگر دقت کنی سرویس خود من post paid هست یعنی طرح قبوض و هنوز هم باقی هستشنقل قول:
چطور میتونم توی سایت شرکت مخابرات وارد قسمت کاربری بشم ریز مصرف و باقیماده حجم رو ببینم؟؟
راستی برای اینترنت مخابرات دانلود شبانه همچنان برقرار هست؟
از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانلود شبانه برای بعضی ها حجم کم میکنه برای بعضی ها نمیکنه (کلا هنوز به ثبات نرسیدن سرویس های مخابرات)
خیلی ممنون
ولی من نمیتونم از اون لینک وارد بشم
فکر کنم یوزرنیم و پسورد منو نمیشناسه؟
مگه همون یوزرنیم و پسوردی که همارا داده بود را نباید وارد کنیم؟
عقبتره؟؟!!نقل قول:
والا اشتراک من از وقتی منتقل شده رو مخابرات کلا وا رفته!!!!
128 هستش! فقط سه روز این سرعت را داد! من هم گذاشتم بحساب هدیه سال نو و 15-20 گیگا بایتی دانلودیدم!!:n02:نقل قول:
بله همونا هستن ، این مشکل برای بعضی دوستان هم وجود داشت نمیدونم حل شده یا نه.نقل قول:
دوستان
دیشب و پریشب دانلود شبانه داشتین؟ حجم کم کرد؟ یکی از دوستام میگه 2 تا 7 گذاشته دانلود حجم کم نشده
باید امشب امتحان کنم.
من هم دیشب 2 تا 7 دانلود کردم و حجم کم نکرد . احتمالا ساعات دانلود 8 - 2 هست ، چند روز پیش از یک گذاشتم دانلود و حجم کم کرد .نقل قول:
دوستان الان با پشتیبانی صحبت کردم ، گفتن که ساعات رایگان از یک تا 7 و جمعه ها از یک تا 9 هست . ضمنا گفتن که قبل از ساعت یک ، یک بار مودم رو خاموش کنین و چند دقیقه بعد روشن کنین و اینکه قبل از اتمام ساعت رایگان باز هم مودم رو خاموش کنین تا زمان دقیق لاگین برای ما معلوم بشه تا بتونیم برای اون دسته از کاربرانی که حجمشون تو این بازه رایگان از دست میره چاره اندیشی کنیم و برای ما ( مخابرات ) هم راحت تر باشه مشاهده ریز مصرف . گفت که تا چند روز آینده مشکل ها به مرور رفع میشه .
عارضم خدمتتون که همارا از سال 89 به اینور پیشرفت خاصی نداشته و اون هم بخاطر حضور گرم! مخابرات بودهنقل قول:
از سال 90 به اینور هم پهنای باند اضافه نکرده بخاطر اینکه بیشتر تمرکزش رو پیشرفت سرویس های مخابرات بود
پس مقایسه عادلانه رو بذارید برای چندسال دیگه و منتظر خبرای جدیدتر باشید :n02:
آره دقیقانقل قول:
جدا شدن همارا و مخابرات مثل ایجاد یه شرکت جدیده چون همارا هم به رقابت برمیگرده
قبل مخابرات که رقابت بین همارا و مکس بود یعنی همارا اهل رقابت هست
این برا ما خوبه تا شرکتا پیشرفت کنن
الان سرعت این سرویس خیلی کمه !!
تصمیم دارم برم مرکز شهریار ببینم میتونم یه خط جور کنم که تا 10-12 مگ رو ساپورت کنه :دی
میخوام بزنم تو کار سرویس های 10 مگی:دی
یه قضیه ای رو باید بگم که همون روز اولی که سرویسا بهم ریخت کشف کردم.اون روزا نگفتم که میرید پدر ترافیک ملتو درمیارید.
مخابرات فعلا سیستم ثبت مک ادرس رو فعال نکرده یعنی مثلا منی که سرویش اولترا دارم و خطم رو هشت مگ بسته شده میتونم با یوزر و پسورد یکی دیگه از هر کجای استان که اونم اولترا داره و خطش هشت مگه کانکت بشم و ......
من تنها کار بدی که با این روش انجام دادم ترافیک پسر داییمو خالی کردم(پول قرض گرفته بود پس نمیداد منم مثل این قاتل حرفه ای ها تهدیدش کردم تا پولمو بیاره:n02:).
از دیروز تا حالا خونه نیستم خبر ندارم درست کردن یا نه.
چرا هنوز هم فعال هستشنقل قول:
من چندین و چند نفر رو تست کردم و فعال هستش
من قبل از این هم با سرویس داداشم که تو شهر سهند میشینن وصل میشدم و الان هم که از اون استفاده میکنم باز هم ثبت مک آدرس هست
دیروز امتحان کردیم ، سیستمش فعاله بخوبی هم کار میکنه :n27:نقل قول:
یعنی امنیت در حد ....نقل قول:
من قبلا که شاتل داشتم باید پدر خودمو درمیورردم به قول خارجیا user hijack میکردم تا میتونستم پسووردشو پیدا کنم بعد باید یک ساعت مینشستم مک ادرسمو با مک ادرس اون ست کنم بعدش صبر کنم اون طرف دی سی بشه و...... الان مخابرات خودش همه چیو فراهم کرده.
ولی شاتل خیلی حال میداد یه شرکت بود نامحدود 2 مگ داشت.شبا........ حیف سرویسشو عوض کرد:n03:
خب اینکه به مخابرات ربط نداره ،نقل قول:
یوزر که معلومه ولی اونی که هم پسورد و هم مک آدرس مودم آدم رو بدونه خدایی دیگه حقشه استفاده کنه:n02:
یه چیز دیگه اینکه سیستمشون انگار دیزلی هست ، دیروز صبح رمزمو عوض کردم رمز اکانت عوض شد ولی با اون وصل نمیشد ، صبح پاشدم دیدم رمز جدید نصف شب ست شده :n21:
میگم ای تف به ذات پلیدت ... شب تا صبح سیستمم الکی روشن مونده:n23:
قدیما همه ی isp ها با ibsng کار میکردن الانم البته پیشگامان بازم با اون کار میکنه.پسورد طرفو میدونستی دیگه نخجوان بود:n02: تو بخش connection logهمه چیه طرفو میریخت بیرون.نقل قول:
ولی کلا من از مخابرات فعلا راضیم.تو این یه هفته درسته ای پی 2 اصلا نداده بهم ولی شبا کمتر از 960 کیلوبایت دانلود نداده.خدا کنه همینجور بمونه.
مگه سرویس شما چیه؟ 960 تا؟نقل قول:
به من اگه لطفش زیاد باشه حداکثر 190 تا میده ، البته سرویس من کلاسیکه.
اولترا.نقل قول:
الانم تهران اسیاتک زیر دستمه سرویس 10 مگش فک کنم شهابه اسمش.20 گیگ تو ماه 77900.من که دیشب راضی بودم ازش. 1.1 دانلود میده.البته رفیقم میگه همیشه اینجوری نیست و 20 شب تو ماه اینجوریه
سلام دوستان بالاخره به صورت دقیق مشخص شد ساعات رایگان دانلود از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش ؟
دانلود منیجر رو رو چه ساعتی ست کنیم تا حجممون کم نشه ؟
والا بلاتکلیف موندیم !!!!
حالا نظر دوستان با مقایسه هایی که پس از جدا شدن همارا و مخابرات داشتن چیه؟
من خودم کلاسیک + (همارا) دارم، مرکز رجایی، سرعت من فرقی نکرده ولی بعد ساعت 1 خیلی اذیت میشم.
دوستمم تو همین مرکز رجایی توربو (مخابرات) داره، سرعت شبانش دو برابر شده.
اگه همین روال باشه احتمال داره برم مخابرات،فقط امتیازات و جایزم میسوزه.
ساعت رایگانش معلوم نیست؟
مکو میشه از مودم گرفت ...نقل قول:
خب اینکه به مخابرات ربط نداره ،:n02:
یوزر که معلومه ولی اونی که هم پسورد و هم مک آدرس مودم آدم رو بدونه خدایی دیگه حقشه استفاده کنه
یه چیز دیگه اینکه سیستمشون انگار دیزلی هست ، دیروز صبح رمزمو عوض کردم رمز اکانت عوض شد ولی با اون وصل نمیشد ، صبح پاشدم دیدم رمز جدید نصف شب ست شده:n21:
میگم ای تف به ذات پلیدت ... شب تا صبح سیستمم الکی روشن مونده
من فقط میخوام بدونم ایا ispها به جز مک از چیز دیگه ای واسه شناسایی استفاده میکنن یا خیر
فعلا که مخابرات شبانه نداره ...نقل قول:
فکر نمی کنم از چیز دیگه ای استفاده بکنن (یعنی چیز دیگه ای وجود نداره:n02:)نقل قول:
من با کلون کردن مک آدرس با اکانت چندین نفر وصل شدم .
دو تا سوال دوستان
اول اینکه وضعیت خط من رو یه نگاه بندازین ببینید در چه وضعیتی هستش ؟
Line State : Showtime
Modulation : ANSI T1.413
Annex Mode : ANNEX_A
Downstream Upstream
SNR Margin : 16.5 8.0 db
Line Attenuation : 14.0 12.5 db
Data Rate : 8160 1024 kbps
Max Rate : 11808 1244 kbps
CRC : 1183 1334
---------------------------------------------------
دوم اینکه ساعت دانلود رایگان به طور دقیق مشخص نشده هنوز ؟
Modulation رو بذار روی ADSL2 یا +ADSL2 .نقل قول:
وضعیتت هم که توپه دیگه ، سرعتت شب و روز چقدر هست؟
ساعت رایگان همون 1 تا 7 هست ، اجالتا 1:15 تا 6:45 تنظیم کنید ببینیم چی میشه .
مخابراتياي گرامي(!) شمام هي قطعي دارين؟!
نه خوشبختانه قطعی نداریم و نخواهیم داشت....:n26:نقل قول:
نقل قول:
بله عزیز قطعی بود .....
وضع این سرعت ها کی درست میشه پس .... :n09:
ماهانه 50 تومن واسه 60 کیلو بایت :n13:
مخابرات اگر همین جوری پیش بره منم جمع آوری میکنم...سرعت اصلا واسه من مهم نیست..با همین 20 کیلو هم میسازم..چیزی که واسه من مهمه پینگ هست که مخابرات در این زمینه هم ریده
دوست من دیروز مرکز رجایی بود، گفتن همون شرایطی هست که قرار داد بستین.نقل قول:
من که همارا هستم ولی برام جالب بود چند نفر رو میشناسم که موقع ثبت نام به همارا مراجعه کرده بودن و پرسیده بودن که می خواین سرویستون همارا باشه یا مخابرات که اینها هم گفته بودن فرقی نمیکنه، الان معلوم شده همه رو مخابرات زدن.
ویرایش: بازم ساعت 1 شد... نه قند شکن درست حسابی کار میکنه نه سایت ها روان بالا میان... :n24:
امشب اولین شبی هست که بعد از انتقال ، شبانه دانلود میکنم ... واسه من که سرعت بیشتر شده قبلا میانگین 190 الان 220:n20:
ضمنا از حجم کم نمی کنه از 1 تا 7.
چند دقیقه از یک گداشتم برای دانلود کم کرد ، ولی از ساعت 2 با اینکه مودم هم قبل از 2 روشن بود ولی تا 7 گذاشتم برای دانلود و حجمی کم نکرد ، تا حل اختلالات من از 2 تا 7 دانلود میکنم .