سرعت دانلود سرویس 1مگ حدود 90 و 2مگ حدود 120 می باشدنقل قول:
Printable View
سرعت دانلود سرویس 1مگ حدود 90 و 2مگ حدود 120 می باشدنقل قول:
شما مطمعنید فرق داره؟؟ خیلی ها همینجا میگفتن فرقی بین این دو سرویس نیست. تفاوت قیمت کم ادم رو به شک میندازه.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
اره خودم سرویس 2مگ دام الان قبلا هم 1مگ داشتم،سرویس های شبانه رایگاننقل قول:
برای سرویس های شبانه نیم بها تفاوتی نداره ظاهرا
سلام دوستان
من تازه از اسیا تک سرویس گرفتم
میخوام بدونم سرویس نامحدود 512 کیلو که زده حداقل تبادل 12 گیگ در ماه چه قدر میتونم دانلود کنم و سرعتش چه قدره
چون الان 512 دو گیگ دارم استفاده میکنم خیلی متغیره و بین 50-120 کیلوبایت دانلود میکنه
دوستان داستان کوتاه - من 256 نامحدود برنزی 8 گیگ دارم :n05:
من می خواستم بدونم این 8 گیگ یا 6 گیگ چون اگه 8 گیگ باشه باید هر روز تا یک ماه 265 مگ دانلود با سرعت 30 الی 35 داشته باشه بعد افت سرعت داشته باشه ولی 256 نامحدود برنزی 8 گیگ من تا 200 مگ با سرعت 30 الی 35 دانلود میکنه بعد افت میکنه می خواستم بدونم این 2 گیگش کجا رفته خیلی ممنون میشم یه توضییح مختصر بدید. :n28:
دروود.
دوستان اينترنت پرسرعت چابک نامحدود برنزي 1024 با امکان تبادل حداقل 18 گيگ درماه سرعتش روی 90kb میبندن ؟ فقط در ماه 18 گیگ میشه دانلود کرد.
الان من از این سرویس 2048 اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) استفاده میکنم ولی ساعات رایگانش واقعا مضخرفه :(
یعنی در ساعات رایگانش سرعت دانلود چقدره ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
از همه دارن كم ميكنن
من 4 مگ برنزي نامحدود با 50گيگ تبادل خريدم ولي ماهي سي گيگ تبادل ميده
هه جوره كم ميكنن
بهتر نیست اسمشو بذاریم دزدی .
من قبلا باور نمی کردم که اینا دزد باشن حالا فهمیدم که چرا می گن اسیا دزد.
تایید میشه ربودن حجم توی سرویس های به اصطلاح نامحدود زیاد شده
منم دچار همین مشکل شدم 1مگ برنزی نامحدود دارم
پست من به دلیل ادبیات نامناسب حذف شد،مخبر بهم گفت:n08:
بابا بخدا اعصاب آدم خورد میشه، بیشتر از همه شرکت ها پول می گیرند، دزدی هم می کنند.
من حرفی نزدم که، فقط گفتم آسیادزد خسته نشدی جدا ! بخدا تابلو هست حجم آدم را می خورند،
دور از جون بچه های تاپیک، ملت را جیگر فرض کردند.درست نیست خدایی
مطمعنید همینو گفتین فقط؟ :n01:نقل قول:
پست من هم به دلیل ادبیات نامناسب حذف شد ! به نظرم مخبر از شرکای آسیاتک هست:n02:
به معنای واقعی این شرکت سر گردنه می باشد.کسایی که میتونند از این شرکت برند ولی نمیرند حماقت کردند.
دوستانی که مشکلی بابت سرعت و غیره دارند حتما و حتما به سازمان تنظیم مقررات شکایت کنند اگر دید اسیا شکایتتون را مورد بررسی قرار نداد هر هفته ازشون شکایت کنید.چون هرچی شکایت از این شرکت بیشتر بشه وجهه این شرکت پیش سازمان تنظیم مقررات منفی میشه .اینو بهمه اطلاع رسانی کنید.درسته که پیگیری نمیکنن ولی تعداد شکایت این شرکت زیاد میشه این مهمه.
سازمان؟//
دست همه این تو یه کاسس
اول این گل خدمت مدیر عزیز که هوای ما ستمدیدگان آسیاتکی را داشته باشن:n16: :n08:نقل قول:
بعد این که شوخی کردم، مسلما همین نبوده، یه واژه ای گفتم که فقط لایق آسیاتک بود:n08:
ولی واقعا عذر، من دیشب بدجوری از این دزد شاکی بودم، خیلی نامرد شده خدایی..:n28:
DNS مخصوص این شرکت چنده؟
همین امروز سرویسم وصل شد !!! وقتی میرم توی بخش کاربری میگه همچین یوزر و پسوردی وجود نداره !!! ؟؟؟ :n29:
سلام
من اینترنت آسیاتک 128 حجمی دارم.
سرعت دانلود از سرورهای داخلی تا 800 کیلوبایت هست.
سرعت دانلود از سرورهای خارجی تا 300 کیلوبایت هست.
می خواستم بدونم سرویس 128 نامحدود آسیاتک سرعتش چه طور هست؟ در سرویس 128 نامحدود، آیا تفاوتی در سرعت برنزی/نقره ای/طلایی هست؟
ممنون
سلام رفیق، بله فرق داره اساسی، کلا سرویس نامحدود اسمش نامحدوده در صورتی که نیست! بعد در بهترین شرایط برای گیگ های با اصطلاح سرعت بالا سرعت اسمی ارائه میشه.نقل قول:
لطفا قسمت دوم این پست را بخون، توضیح دادم:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
خوب اگر نامحدود خوب نیست، به نظرتون برم سراغ یک شرکت دیگه؟ من مصرفم بالاهست و آسیاتک حتی شبانه رایگان نداره ( 10 گیگ در ماه داره که گرون هست)
عزیزمی. کاری نکردم رفیق:n16:نقل قول:
راستش داداش گلم، من خیلی وقته که مشترک اینها هستم.واقعا یادش بخیر، الان نزدیک یه دهه داره میشه، انصافا تا دو سال پیش هم خوب بود، ولی این دوساله یهو خیلی افت کرد.
آسیا قیمتش تا این اواخر اقلا خوب بود، ولی الان همون هم رعایت نمی کنه! یه زمان پارس خیلی گرونتر از آسیا درمیومد ولی الان حتی پارس قیمتش بهتره!
این سیاست بدی هم هست که آسیا در پیش گرفته، عمدا مشتری را مجبور می کنه یا شبانه نداشته باشه یا حجم بالا بخره و حداقل 35 تومن پول بده (همین سرویس ده گیگ حداقل قیمت هست)
آسیا دروغ هم زیاد توی کارش هست این اواخر. میگه قیمت ها را کم کردم، ولی میری میبینی سرویس 45 تومنی شده 54 تومن!!
من نمیگم شرکت های دیگه خیلی خوبن، ولی می دونم الان آسیا خوب نیست! ما که اینجا هستیم چاره نداریم و انتخاب دیگه ای نداریم. اما شما اگر انتخاب دیگه ای داری، به نظر من حتما پیگیر باش.
پارس آنلاین را از بچه های تاپیک پارس آمار بگیر، به نظر من پارس خیلی بهتر از شاتل هست. من چندان شاتل را پیشنهاد نمی کنم، چون گویا شب ها دانلود زیاد کنی سرعت را محدود می کنند.
آسیا همون جور که خودت می دونی محدود و غیرمحدود نداره شب هاش.همش سرعت اسمی هست. ولی شاتل را من شنیدم بعد یه مدت اگر مصرف زیاد باشه محدود می کنند.حتما بپرس.
ما در خدمتیم:n16:
میشه در این مورد توضیح بدید ؟
شبکه ملي اطلاعات 1024 كيلو بيت ( اينترانت ) نامحدود
مشخصه! سرورای داخلی! یکمم دیرتر از نامحدودای اینترنت، محدود میشی
بعد از 80 گیگ سرعت محدود میشه؟ آخه نوشته بود حداقل تبادل 80 گیگنقل قول:
اگه از اونم نزنن، یعنی 2.5 گیگ روزانه 100 میده بعد میاد رو 30
من هم وقتی میخام از طریق صفحه اصلیش وارد شم همین جوری میشه و باید برم توی بخش مربوط به استان خودم (فارس). فک کنم چون نمایندگی شهرمون همه کاراش رو برام انجام داده این جوری میشه.نقل قول:
شما هم کاری که من می کنم رو بکن شاید جواب داد:
مثلا اگه استان فارس هستی اول برو به این آدرس:
و بعد از اونجا بر به قسمت "
دسترسي سريع به سرويسها
(تمديد - رزرو - گزارش مصرف - افزايش حجم-پرداخت آنلاين)" که آدرسش اینه:
اینترنتی ثبت نام کنم چه مدت بعدش وصل میشه ؟
سلام دوستان ، من از طریق سایت آسیاتک برای یکی از خط هام ، اشتراک شهاب گرفتم و هزینه اش رو هم پرداخت کردم اما توی پنل برام میزنه پرداخت نشده ، الان بخوام با پشتیبانی تماس بگیرم باید به چه شماره ای زنگ بزنم ؟
اگه تو سایت بانک نوشت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی تو سایت خود اسیاتک ثبت نشده باید بری بانک پرینت بگیری بعد شماره پیگیری رو بدی به قسمت مالی تا پولتو برگردونه من یه بار این بلا سرم اومد 5روز دنبالش بودم تا پولا برگشتننقل قول:
پول برگشت داده شد به حسابم ، ولی نکته ای که پشتیبانی بهم گفت عجیب بود ، گفت : توی خوزستان 10 مگ یا همون شهاب رو ارائه نمیدن و فقط تا 4 مگ میشه گرفت !!!!نقل قول:
خوزستانیا خار دارن که همه شرکتا برامون ناز میکنن یا محدودیت میزارن ؟نقل قول:
نقل قول:
سلام بر جناب مدير انجمن
امكانش هست يه نظر سنجي با قابليت آپديت روزانه يا ماهانه قرار دين تا اگه شركت در طول يه ماه خوبه آمار نشون بده اگه بد عمل ميكنه باز هم نشون بده يعني آمار نظر سنجي ها در طول ماه هاي جداگانه سيوبشه و نگهداري بشه .
موفق باشيد
قابل توجه مدير عامل و كاركنان آسياتك
با سلام
كمي از پارس آنلاين صداقت رو ياد بگيريد . ببينيد تمامي سرويسهاي نامحدودشان رو اگرچه گرانتر هست ولي دقيق نوشته كه چه سرعتي ارائه ميده و مقدار مصرف و سرعت رو دقيق مشخص كرده آيا شما به غير از اعلام اسم سرويس و در نهايت ارائه سرعتي كم تر از سرعت اسمي و فريب مشتري كار ديگري ميكنيد سرعت 4 مگ رو 3 مگ ميبندين و دو مگ رو يك مگ و خلاصه همش دروغ ؟
در لينك ذيل مشاهده كنيد چقدر دقيق مشخص كرده اند .
سلام دوستان من سر و کارم با سایتای داخلی ir دانشگاه- بنظر شما اینترانت نامحدود اسیاتک بدردم میخوره
512 نامحدود گرفتم تازه می فهمم چی می گفتید !!! تاسف واسه سازمان های ناظر که اصلا کاری با این شرکت ندارن !!!!!!!!!!! :n21: الان بهترین سرویس محدود که شبانه هم سرعتش خوب باشه چنده ؟؟؟ لطفا اگر واقعا استفاده کردید بگید !! مثلا 10 مگ داشتید تا حالا ؟؟ روزانه وشبانه چطوره ؟؟؟ تشکر :n16:
طبق گفته دوستان روزانه تا 1مگابایت یا بیشتر بهت میده .شبانه 250 هستشنقل قول:
ممنون. 100 درصد شبانه 250 میده ؟؟؟؟؟؟ :n27: اگر کسی داره لطفا یه تست بذاره ...نقل قول:
به احتمال زیاد 250 را بهت بده.البته باید ماهی 70000هزارتومن هزینه کنی!!واسه سرعت روزانه شما بهتره اول یه سرویس 10مگ با حجم 1گیگ بگیرید هرچقدر سرعت داد همون اندازه سرعت روزانه ات است.بعدا سرویس را به 20گیگ حجم ارتقا بده.
دوست عزیز شما حداقل یک صفحه از ما سوال کردی و همه جوره به شما گفتیم نامحدود افتضاحه! جالب اینجاست که تصمیم گرفتی نیایی این شرکت! ( با توجه به نامحدود افتضاح و محدود به درد نخور!) حلا واقعا سوال شده ک شما چطور تصمیم گرفتی بیای نامحدود ور داری!!!نقل قول:
در مورد ده مگ اصلا ب صرفه نیست! کلی هزینه کنی ک شبا 250 تا بگیری؟!