ممنون از رفقای عزیز:n12:
راستش بنده حقیر می ترسم یک پول زیادی خرج کنم و نتیجه لازم رو نگیرم؛ برای همین اینقدر سوال می پرسم میخوام درصد اشتباه به حداقل برسه:n10:
حتی المقدور میخوام درایوهاش بالای 4 تومن نره، یک چیزی مثل یونیت طوری انتخاب بشه که بعدا اگر قصد ارتقا بود با هر سیستمی جور بشه:n39:
از اونجایی که بنده در اصفهان هستم اگر اینجا چیزی غیر از رند بازار بخری(پایونیر و...) فروشش دیگه کار حضرت فیله:n28:
ا
ماشین بنده تیبا هاپ بکه تازه خریدم؛ علاقه مند به موسیقی های بی کلام مثل ترنس و نیوایج(مثل شیلر و ...)هستم؛ البته نه اینکه دوست داشته باشم یک بند بکوبه نه.. ترنس سبکهای مخلفی داره مثل پروگرسیو که بیشتر میدبیس داره و صدای گیتار و پیانو و ...
حالا از یک چیزی (نه های اند) شروع کنیم تا بریم جلو و خودمون یاد بگیریم نصب کنیم و اکتیو ببندیم و ...
امروز در مغازه ای رفتم که پخش 9887 معروف رو با دو کامپ راکفورد و ام تی ایکس با ساب ام تی ایکس درایو کرده بود؛ که ام تی ایکس نسبت به راکفورد بم تر بود.. راکفوردش البته قدیمی بود و سری تی نبود
چیز دیگری هم که هست بنده از صدای باس که تو مخ بزنه خوشم نمیاد دوست دارم ساب تول دل بزنه و فکر میکنم ساب ام تی ایکس این خاصیت رو داشت.. کامپش یک چیزی باشه که اگر قصد کردی به مسافرت بری و ساب رو ورداری موسیقی بدون روح نشه... میدبیش آدیسان راضی کننده بود... فقط اگر یک پرده تفکیکش بالاتر بود عالی بود
یک عزیزی هم به من گفت اینفینیتی کاپا رفرنس و وایب خوبه ولی در اصفهان نیست