سلام به همهٔ بچها .
یه سوال دارم اینکهusb دستگاه من (ایکس ۳۶۰) کار نمیکنه یعنی وقت بهش usb میزنم یه ارور میده چیکار کنم من قبلاً با usb آهنگ گوش میکردم تو دستگاه قبلیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همهٔ بچها .
یه سوال دارم اینکهusb دستگاه من (ایکس ۳۶۰) کار نمیکنه یعنی وقت بهش usb میزنم یه ارور میده چیکار کنم من قبلاً با usb آهنگ گوش میکردم تو دستگاه قبلیم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام ...
دو تا سوال دارم ..
اگه یه بازی استلث پچ نباشه بریزم رو هارد و برم توی لایو ولی اونو بازی نکنم مشکلی پیش میاد !؟
چطوری میتونم موزیک بریزم تو کنسول ؟! خطر بن شدن داره ؟!
ممنون ! :11:
-----------------------
دنبال باتری میگردید مارک VARTA رو هم امتحان کنید . خیلی خوبه
2 تا 2100mAh ی 6 تومن قیمت داره .
کد:www.varta.com/eng
آره. البته یک سری ماه هایی از سال 2008 هم اگه باشه نشان از جسپر بودنش هست اما اگر از تاریخ 1.1.2009 هم باشه بازم جسپر هست :46:نقل قول:
آقا میثم میشه جواب این پستی که صفحات قبل دادم رو بدید. ممنون
نقل قول:
میثم جان من و داداشم همون روز اول که ایکس باکس خریدیم کل ایکس باکس رو باز کردیم حتی درایو هم در آوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نمیتونم هارد اکسترنالی چیزی وصل کنم ؟؟ یک هارد 80 گیگ ساتا داره خاک میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه قابشو دربیارم میشه همون هارد لپتاپ برندش هم Seagate هست. ترخدا اگه میشه بگو الان هیچی پول ندارم واسه خرید هارد این صدای درایو هم به شدت رو عصابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من از اونروز كه كنسولم رو گرفتم كه دقيقا ميشه 10 روز دارم ازين باطري هاي دوراسل كه تو خود جعبه بود استفاده ميكنم و هنوز يه خطشم نرفته!! به نظرتون عجيب نيست؟! مطمئنم كه بيشتر از 15 ساعت شده.البته گاهي هم اين Play and charge رو استفاده كردم!! اما بيشتر از اين دوراسل واسه شما چند ساعت دووم مياره؟
فقط هواست باشه دوراسل قلابی زیاد داره.نقل قول:
salam
اگه میشه بهترین باتریو بگید که برم بخرم
هم شارژی و هم غیر شارژی
قیمتش هم بگید
Tnx
نقل قول:
سلام به همهٔ بچها .
سلام. از ارورت عکس بگیر اپلود کنید ببینیم مشکل چیه.
نقل قول:
دوستان من از اونروز كه كنسولم رو گرفتم كه دقيقا ميشه 10 روز دارم ازين باطري هاي دوراسل كه تو خود جعبه بود استفاده ميكنم و هنوز يه خطشم نرفته!! به نظرتون عجيب نيست؟! مطمئنم كه بيشتر از 15 ساعت شده.البته گاهي هم اين Play and charge رو استفاده كردم!! اما بيشتر از اين دوراسل واسه شما چند ساعت دووم مياره؟
سلام. نه حمید جان عجیب نیست چون باتری های داخل دسته ارجینال هستن و کم کم ۶۰ ساعت کار میکنن.
سلام . باید هارد رو بیارید تا یه کار کنیم که xbox360 به عنوان هارد خودش بشناسه.نقل قول:
میثم جان من و داداشم همون روز اول که ایکس باکس خریدیم کل ایکس باکس رو باز کردیم حتی درایو هم در آوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان نمیتونم هارد اکسترنالی چیزی وصل کنم ؟؟ یک هارد 80 گیگ ساتا داره خاک میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اگه قابشو دربیارم میشه همون هارد لپتاپ برندش هم Seagate هست. ترخدا اگه میشه بگو الان هیچی پول ندارم واسه خرید هارد این صدای درایو هم به شدت رو عصابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت عادی هم میتونید از این تبدیل usb ها بخرید و هارد رو با usb وصل کنید. که اینجوری فقط ۱۶ گیگشو میشناسه و میتونید ۲ تا بازی بریزید داخلش
نه داداش طبیعیه.برای من 1 ماه و نیم دووم آورد.الان باید برم باتری بخرمنقل قول:
در مورد امضات هم باید بگم که توکلت به خداوند باشه کارت ردیف میشه.منم برات از ته دل دعا میکنم:40:
دوستان اگه یه آرکید بگیریم و براش جدا هارد 120 و کابل hdmi بگیریم بصرفه تر نیست تا الایت بخریم ؟
یعنی تو بازی هایی مثل PES 2010 و FIFA 2010 گرافیک XBOX سرتره؟؟؟ :20:نقل قول:
بله توی بازی های مالتی 360 سر تره ، ولی توی بازی های انحصاری Ps3 سر تره به خاطر اینکه بازی حجم وسیع تری داره و در نتیجه شما شاهد سین های بزرگتر ، امکانات بیشتر و بازی طولانی تر هستید .نقل قول:
سلام. ۳۰ تا ۴۰ تومن ارزونتر در میادنقل قول:
دوستان اگه یه آرکید بگیریم و براش جدا هارد 120 و کابل hdmi بگیریم بصرفه تر نیست تا الایت بخریم ؟
سوال صفحه ی قبل من جا موند کسی میدونه ؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام ...
دو تا سوال دارم ..
اگه یه بازی استلث پچ نباشه بریزم رو هارد و برم توی لایو ولی اونو بازی نکنم مشکلی پیش میاد !؟
ممنون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
پس چه دلیلی داره که الایت بخریم؟نقل قول:
هاردهایی که بصورت جدا خریده میشن مثل هارد های الایت اصلی هستند ؟
1 - بله بن میشیدنقل قول:
2 - نمیتونید ، البته تا جایی که من میدونم .
نقل قول:
پس چه دلیلی داره که الایت بخریم؟
هاردهایی که بصورت جدا خریده میشن مثل هارد های الایت اصلی هستند ؟
هیچی فقط تفاوت رنگ...
نه اون هارد ها اصل ماکروسافت نیست.
باید اهنگ ها رو روی audio cd رایت کنید و بعد RIP کنید تو کنسول اینجوری میتونید تو هارد کنسول ذخیره کنید اهنگ ها رونقل قول:
سلام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا سوال دارم ..
ممنون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با همین صراحت بن میشم !؟ :31:نقل قول:
یعنی تموم شد ! باید با لایو خدافظی کنم ؟! هاردم چی میشه ؟! اونم میترکه !؟
:40::40::41::40::40:
به همین صراحت بن میشید ، البته اگر با پروفایلی که بازی رو روش نصب کردید برید توی لایو .نقل قول:
نه هارد دیگه نمیپره ، قدیمی شده اون داستان :31:
به عنوان آخرین سوال .نقل قول:
با پرو فایل های دیگه میتونم برم لایو ؟!
دیگه کنسولو میسوزونن نه ؟! :31:نقل قول:
نه هارد دیگه نمیپره ، قدیمی شده اون داستان
ممنون
اگر به روزگار این یکی نیوفتاده باشند ، بله میتونید . ولی بهتره قبلش بازی رو پاک کنید . کلا ، اون پروفایل داغون رو هم پاک کنید .نقل قول:
یعنی هارد هایی که جدا خریده میشن اصل ماکروسافت نیستن ولی عین اصلی هستند درسته ؟نقل قول:
هیچی فقط تفاوت رنگ...
نه اون هارد ها اصل ماکروسافت نیست.
می دونم این سوال بارها پرسیده شده ولی بازهم می پرسم چون نمی دونم.
دقیقا چه وقت ممکنه بن بشیم ؟یعنی چه وقت هایی این امکان بیشتر میشه که بن بشیم؟و چیکار کنیم که بن نشیم.
اگه لایو بازی نکنیم وفقط واسه دانلود و ..... ازش استفاده کنیم بازم بن میشیم؟
یعنی با این حال که هارد نمیپره پس زمانی که بن میشی چه اتفاقی برای کنسول میافته؟
زمانی که بن میشید دیگه نمیتونید وارد لایو بشید.نقل قول:
یعنی با این حال که هارد نمیپره پس زمانی که بن میشی چه اتفاقی برای کنسول میافته؟
بله مثل اصلی ها هستن و هیچ تفاوتی ندارن.نقل قول:
یعنی هارد هایی که جدا خریده میشن اصل ماکروسافت نیستن ولی عین اصلی هستند درسته ؟
می دونم این سوال بارها پرسیده شده ولی بازهم می پرسم چون نمی دونم.
دقیقا چه وقت ممکنه بن بشیم ؟یعنی چه وقت هایی این امکان بیشتر میشه که بن بشیم؟و چیکار کنیم که بن نشیم.
اگه لایو بازی نکنیم وفقط واسه دانلود و ..... ازش استفاده کنیم بازم بن میشیم؟
معمولا تو ماه ابان بن میشن ولی امکانش هست قبل از ابان هم فلگ کنن دستگاها رو. برای اینکه بن نشدید باید فریم ویر LT بریزید و بایزهاتون ویو پچ نباشه و استیلت پچ باشه.
من خودم اومدم داشبورد رو اپدیت کنم بن شدم
من موقع خرید ایکس باکس به فروشنده اعتماد نکردم واسه همین گفتم یک دسته ی اصل از توی جعبه برام باز کنه. توی جعبه هم 2 تا باتری Energizre بود اما خیلی زود تموم شد باتری ها.6 روزه با روزی حدوداً 4 ساعت بازی کردن تموم شد باتریش. قضیه چیه ؟؟ دسته اصل نیست یا باتریش مشکل داشته ؟نقل قول:
..
پس میشه کاریش کرد که بشه از همون هارد 80 استفاده کرد ؟؟! من متاسفانه تهران نیستم. مشهدم باید وقتی رفتم پیش تعمیرکار بهش چی بگم ؟؟
مرسی.
توتال کور اصل را فقط از کمپانی LLC بخرید .نقل قول:
.
.
.
.
.
.
ببخشید اشتباه شد ، باطری توش معمولا دوراسل هست ، با دوراسل تست کنید ببینید باز هم زارتی خالی میشه یانه .
دکمه A دسته سفت شده اون رفلکس رو نداره، یه ردی هم از آب میوه رو دستس که به نظر میاد کاره خودشه :31:
چیکارش کنم؟ از اونجایی که شهرستانم خودم میتونم بازش کنم؟
نقل قول:
یعنی دسته ی من اصل نیست که توش دوراسل نبوده ؟ :41::41:
نمیدونم والا ، من هر چی خریدم توش دوراسل بوده . و چون از خود مایکروسافت میخرم مطمئنم که اصله .نقل قول:
نقل قول:
پس میشه کاریش کرد که بشه از همون هارد 80 استفاده کرد ؟؟! من متاسفانه تهران نیستم. مشهدم باید وقتی رفتم پیش تعمیرکار بهش چی بگم ؟؟
مرسی.
بله برید نشون بدید امکانش هست ردیف بشه. اگه شند همون هاردرو اینترنتی بفروشید یه هارد مخصوص xbox360بخرید.
الان خیلی وقت هست که تو دستگاها باتری دوراسل میزان. زمانای قدیم رو دستگاه های j فکر کنم انیژایزر مینداختن.نقل قول:
یعنی دسته ی من اصل نیست که توش دوراسل نبوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست اصل نبوده چون اگه میبنید جای داره ارزون میده باید شک کنید ولی بازم نمیشه غیبت کرد.
سلام. اول یه تحقیق کنید ببینید کسی تو شهرتون نیست که بتونه درستش کنه. اگه نبود دیگه باید به استعداد خودتون تکیه کنید و بازش کنید.نقل قول:
دکمه A دسته سفت شده اون رفلکس رو نداره، یه ردی هم از آب میوه رو دستس که به نظر میاد کاره خودشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکارش کنم؟ از اونجایی که شهرستانم خودم میتونم بازش کنم؟
نه بابا کسی حالیش نیستنقل قول:
سلام. اول یه تحقیق کنید ببینید کسی تو شهرتون نیست که بتونه درستش کنه. اگه نبود دیگه باید به استعداد خودتون تکیه کنید و بازش کنید.
مشکلی پیش نمیاد؟ کاره خاصی نداره؟
والا دیگه چاره چیه باید خودت دست به کار بشی. فکر نکنم عوض کردن یه دکمه کار سختی باشه.نقل قول:
نه بابا کسی حالیش نیست
مشکلی پیش نمیاد؟ کاره خاصی نداره؟
خب آره از بچگی همه دسته ها رو خودم عوض میکردم. منظورم اینه نکته ی خاصی نداره؟نقل قول:
اگه با دوراسل هم زارتی خالی شد نتیجه چی میشه ؟؟ دستم اصل نیست یعنی ؟نقل قول:
ممکنه ، ممکن هم هست اصل باشه ولی خراب باشه .نقل قول:
والا منم کنسول آرکید اولیم که فروختمش روش باطری انرژیزایر بود ، سری قبلی ها فکر کنم همشون انرژی زایر روشون بود تو مغازه دوستمم اون موقع یادمه هر چی می فروخت توش انرژی زایر بود تو پک دسته اصل ها هم همین بود الان حدود یه ساله که شده دوراسل .... بعد 24 ساعت خوبه جواب داده مگه قرار چند ساعت با دو تا دونه باطری کار کنه ، البته قبول دارم با دوراسل بیشتر جواب می ده حدود سی پنج شیش ساعت ... خودمم فقط دورا سل می خرم ...
دوستان پلی اند شارژ کیت تو سایت xbox یه مدل داره که 25 ساعت شارژ نگه میداره ولی شنیدم تو بازار مدل هایی هستند که 10 ساعت شارژ نگه میدارند.
از کجا باید فهمید کدوم اصلی و کدوم تغلبیه ؟ قیمت اصلش چنده ؟
البته زمانی نوع پچ بازی مهم میشه که بخوایم آنلاین بازی کنیم در غیر این صورت اگه فریم ویر LT بریزیم و بازی آنلاین نکنیم و فقط واسه دانلود استفاده کنیم بن نمیشه درسته ؟نقل قول:
برای اینکه بن نشدید باید فریم ویر LT بریزید و بایزهاتون ویو پچ نباشه و استیلت پچ باشه.
از کجا باید فهمید بازی از کدوم پچ استفاده کرده ؟
اصلا اصلش تو ایران نیست.نقل قول:
دوستان پلی اند شارژ کیت تو سایت xbox یه مدل داره که 25 ساعت شارژ نگه میداره ولی شنیدم تو بازار مدل هایی هستند که 10 ساعت شارژ نگه میدارند.
از کجا باید فهمید کدوم اصلی و کدوم تغلبیه ؟ قیمت اصلش چنده ؟
من تو اون زمانی که بن میکردم فقط ساین این شدم و بعد از ۲ ثانیه بین شدم پس میتونن متوجه بشننقل قول:
البته زمانی نوع پچ بازی مهم میشه که بخوایم آنلاین بازی کنیم در غیر این صورت اگه فریم ویر LT بریزیم و بازی آنلاین نکنیم و فقط واسه دانلود استفاده کنیم بن نمیشه درسته ؟
از کجا باید فهمید بازی از کدوم پچ استفاده کرده ؟
در مورد پچ هم تاپیک زیر رو بخونید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
همین الانم رو دسته اصل ها که از چین میاد و j انیژایزر هستنقل قول:
والا منم کنسول آرکید اولیم که فروختمش روش باطری انرژیزایر بود ، سری قبلی ها فکر کنم همشون انرژی زایر روشون بود تو مغازه دوستمم اون موقع یادمه هر چی می فروخت توش انرژی زایر بود تو پک دسته اصل ها هم همین بود الان حدود یه ساله که شده دوراسل .... بعد 24 ساعت خوبه جواب داده مگه قرار چند ساعت با دو تا دونه باطری کار کنه ، البته قبول دارم با دوراسل بیشتر جواب می ده حدود سی پنج شیش ساعت ... خودمم فقط دورا سل می خرم ...
سلام دوست عزيز.يه نصيحت برادرانه بهت بگم و اون اينكه تا ميتوني بيخيال اين كيت ها باش.من خودم بهترين نوعش رو خريدم اما فقط 6 ساعت شارژ نگه ميداره.آقا ميثم ميگفت كه باتري بهتره ...نقل قول:
شما اين پولت رو بده چند جفت باتري دوراسل بخر فكر كنم راحت تا 40 روز يا بيشتر ميتوني باهاشون سر كني.مثلا اگه 10 جفت دوراسل بخري و ديگه خيلي بازي كني... ميگن اين اصلاش تا 60 ساعت نگه ميداره.
دوستان ( اقا میثم ) قیمت کابل vga به HD چنده؟
ببخشید...از کجا فهمیدید بن شدید؟؟؟نقل قول:
ممنون
سلام.نقل قول:
دوستان ( اقا میثم ) قیمت کابل vga به HD چنده؟
قیمتش هی فرق میکنه ولی بین ۱۶ تا ۱۸ تومن.
هیچی یه پنجره اومد که نوشته بود شما از طرف ماکروسافت بن شدید.:41:نقل قول:
ببخشید...از کجا فهمیدید بن شدید؟؟؟
ممنون
سلام. تازه اون روز تو بازار میگفتن اینا خیلی خیلی بهتره :20:نقل قول:
سلام دوست عزيز.يه نصيحت برادرانه بهت بگم و اون اينكه تا ميتوني بيخيال اين كيت ها باش.من خودم بهترين نوعش رو خريدم اما فقط 6 ساعت شارژ نگه ميداره.آقا ميثم ميگفت كه باتري بهتره ...
شما اين پولت رو بده چند جفت باتري دوراسل بخر فكر كنم راحت تا 40 روز يا بيشتر ميتوني باهاشون سر كني.مثلا اگه 10 جفت دوراسل بخري و ديگه خيلي بازي كني... ميگن اين اصلاش تا 60 ساعت نگه ميداره.
دوراسلم خوب نیست یکی از دوستام ۴ تا اینژایزر با شارژرش خرید ۲۵ تومن.
اهان راستی باتری شارژی ۶۰ ساعت کار نمیکنه اگه الکالاین بخرید زیاد کار میکنه.
من خودم ۳ سال xbox360 دارم و فقط از باتری الکالاین استفاده کردم.
خودم یه بار باز کرده بودم موضوع مهمی نبود.نقل قول:
خب آره از بچگی همه دسته ها رو خودم عوض میکردم. منظورم اینه نکته ی خاصی نداره؟
سلام دوستان اهل فن
اقا اين دكمه A دسته من مشكل پيدا كرده ....دكمه رو كه فشار مي دم يه 1 انيه اي دير مياد بيرون
انگار كه گير مي كنه فشار هم كه مي دم همچين ديگه روون نيستش مثل اين كه ميون چند تا ماده چسبناك هستش
چه كار كنم ...؟؟ مشكشو ميشه يه طوري حل كرد كه دسته باز نشه..؟