بدون باكس نميشه چنج كرد و هزينه چنج هم خيلي پايينه 500 تومن پس بيخودي خودت را به دردسر نندازنقل قول:
در مورد فريمور هم حتما هست ولي اگر به تاپيك خودش مراجعه كني زودتر به جواب ميرسي
Printable View
بدون باكس نميشه چنج كرد و هزينه چنج هم خيلي پايينه 500 تومن پس بيخودي خودت را به دردسر نندازنقل قول:
در مورد فريمور هم حتما هست ولي اگر به تاپيك خودش مراجعه كني زودتر به جواب ميرسي
به نظر من که همچنان بهترین 3.2 مگاپیکسلی بین گوشیهای موجود هست ! فقط به یه نکته ی ظریف دقت کنید ! عکسهای کا800 بدون تنظمیات به هیچ دردر نمیخورند ! لطفا تنظمیات را باد گرفته و در جاهای مناسب به دقت مورد استفاده قرار دهید !نقل قول:
خسته نباشید
کسی میدونه k800 کارکرده چنده ؟
مونده به گوشیش که چه قدر تمیز مونده باشه این سوال رو باید از مغازه ای بپرسی که گوشی کارکرده بفرشه ولی تو 140 الی 160 در نظر بگیرنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها كي ادرس فروم N81-8GB رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال سوال سوال
سلام و خسته نباشید
1 خاکی تو سرم شده که نگو و نپرس .
گوشیم K800 سونی اریکسون است و هواسم نبود ریستش کردم .
حالا همه ی شماره تلفنام پاک شده به عبارتی بدبخت شدم .
لطفاً کمکم کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا میتونم دوباره شماره تلفنهایم رو برگردونم .؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا اگر راهی داره راهنماییم کنید .
مرسیییییییییییییییییییییی
من دیدم بالای k810 دو دکمه هست... میشه از اونا برای بازی استفاده کرد؟ من یه بازی دارم که دکمه های A و B میخواد ولی گوشی ندارم که امتحان کنم... کسی میخواد بزار؟
نقل قول:فقط برا بازي خودش كار ميكنهنقل قول:
بازي خاصي واسش نيست
نقل قول:
نه گلم نیست .
تو سیم کارتم 2 تا شماره وجود دارد .
چه بد !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :24::24::24:
خدا رحمتش كنهنقل قول:
هميشه سعي كن از شماره هاي گوشي يه بكاپ در خود مموري داشته باشي
و يا حداقل شماره ها را به سيمكارت هم كپي كني
و يا يه بكاپ به كامپيوتر بزني
در تنظيمات گوشي يه گزينه هست كه اگه اونو فعال كني شماره هاي گوشي بصورت اتوماتيك رو سيمكارت هم ذخيره ميشوند