اقایون این جشنواره چیه ؟ که شبا میشه دانلود کرد ؟
ی نفر توضیح بده
هزینش چقدره چقدر میشه دان کرد
Printable View
اقایون این جشنواره چیه ؟ که شبا میشه دانلود کرد ؟
ی نفر توضیح بده
هزینش چقدره چقدر میشه دان کرد
دوستان من ميخوام از پارس آنلاين بيام شاتل! از دوستان اينجا و همچنين خود شاتل كه پرسيدم ظاهرا سرويس هاى حجمى يا همون اكوى شاتل هم محدوديت سرعت نداره و مثلا چه ١٢٨ بگيريم و چه هشت مگابيت سرعت روى بالاترين حد كشش خط ست ميشه! حالا سوال اينكه بين اين سرويس ها آيا سرعت شبانه هم فرق نمى كنه..؟!! چه ١٢٨ بگيريم چه هشت مگ سرعت شبانه فرق نمى كنه..؟!! و اين محدوديت سرعت هايى كه دوستان ميگن اعمال ميشه چى هستش و در سرعت هاى مختلف چه فرقى مى كنه..؟!! با تشكر
نقل قول:
تمام شد تا دیروز وقت داشت
نقل قول:
بله تو اکثر مراکز سرعت روزانه حداکثر کشش خطه
در مورد تایم رایگان
حجمی که با نهایت سرعت میتونی دانلود کنی در سرویس های مختلف متفاوت است
یعنی اگه با اکو 128 در طول ماه با سرعت خوب 20 گیگ بتونی دانلود کنی با سرویس 8 مگ 60 70 گیگه
و نکته بعدی سرعت بعد از محدود شدن شبانه که سرویس 128 رو 10 15 کیلوبایت محدود میشه ولی 8 مگ روی 120 130
مرسى از پاسختون. اين محدوديتى كه مى فرمايين تو تايم شب هستش ديگه..؟!' تو تايم روزانه كه از حجممون كم ميشه كه محدوديت سرعت اعمال نميشه..؟!!نقل قول:
اگه درخوست رانژه نرفته باشه مخابرات احتمالش هست که سرویستو کنسل کنن ! اونم به شرطیکه شدیدا پافشاری کنی . چون ازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پولی که پرداختی رو براحتی نمیشه کَند !نقل قول:
اره دیگه شبانهنقل قول:
روز که از حجم کم میشه و هر چی بیشتر استفاده کنی در نزد شاتل گرامی تر و بزرگوارتری :n02:
بابا یکی بیاد جلوی این ارزونی رو بگیره ما مردیم از خوشی:n20:. به خاطر 4 گیگ اضافه 10000 تومن کشیدن رو سرویس 512 من. این مرتیکه که میاد تلویزیون زر می زنه یکی نیست بهش بگه داداش شما این دفعه رفتی بالای منبر برای ملت بفرما بزودی اینترنتی که به دست مصرف کننده نهایی می رسه گرون خواهد شد شاید فرجی بشه:n18:.نقل قول:
اینا چقدر بفکر ما مشترکین هستن چقدر کار کارشناسی کردن تا به این نتیجه رسیدن که ما 4 گیگ کم داریم و زورکی باید حتما 4 گیگ رو برداریم تا یهو ضرر نکنیم. الان سرویس 74 تومنی رو باید 85 بدم تازه ممنون خدمات و ارزون شدن اینترنت هم باشم.
ای تو روح اونی که می خواست همه چیز رو ارزون کنه. آخیش دلم خنک شد حالا برم 195 شکایت :n02:.
سلام
یبار سوال کردم کسی جواب نداد خواهشا جواب بدین
این شاتل لند چیه
ایا دانلود ازش رایگانه ؟
و ایا از حجم اصلیمون هم کم میشه ؟
و اینکه ایا ساعت خواصی برای دانلود داره
به این تاپیک مراجعه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[emoji1317][emoji1317][emoji1317][emoji1317]نقل قول: