خبرش تو اخبار ورزشي هم اومد
Printable View
خبرش تو اخبار ورزشي هم اومد
فقط يه شايعه
اخبار ورزشی تی وی که بنظر من موثق نیست !!!!!
ایول .....به هافبک ردیف نیاز داشتیم
خبرگزاری پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: قرارداد مقدماتي "علي كريمي" با باشگاه پرسپوليس امضاء شد و وي روز شنبه قرارداد مالي نهايي را امضا و در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
داريوش مصطفوي در گفتوگویی، افزود: پس از تصميمي كه براي جذب "علي كريمي" گرفتيم، شب گذشته وي به مدت 45 دقيقه با من به صورت تلفني صحبت كرد و تمامي توافقات را با يكديگر انجام داديم. قرار شد "كريمي" رضايتنامهاش را از كميتهي ملي المپيك قطر بگيرد و ما نيز مبلغي را به اين كميته بدهيم تا آنها كريمي را بازيكن آزاد اعلام كنند. وي گفت: همچنين صبح امروز با حضور مدير برنامههاي "كريمي" در باشگاه پرسپوليس، قرارداد مقدماتي وي به امضا رسيد و قرار شد "كريمي" شنبه براي ثبت قرارداد مالي و همچنين حضور در تمرينات پرسپوليس حاضر شود.
مصطفوي گفت: علي كريمي در صحبتهايي كه با من داشت، ابراز علاقهي بسيار زيادي نسبت به حضور در تيم پرسپوليس نشان ميداد.
وي افزود: او تمايل بسيار زيادي داشت كه با افشين قطبي در تيم پرسپوليس كار كند. كريمي معتقد است، باشگاه پرسپوليس در پيشرفت و رشد فوتبالي او تاثير بسيار زيادي داشته و او خوشحال است كه از اين پس دراين تيم بازي ميكند.
داريوش مصطفوي ادامه داد: قرارداد كريمي يكساله است و او ميتواند اين قرارداد را پس از پايان براي سالهاي ديگر تمديد كند.
بازگشتجادوگر رو به خونه ی خودش پرسپولیس قهرمان تبریک می گم.امیدوارم دیگه همه ی هوادارا اختلافات رو کنار بزارن و همه برای موفقیت پرسپولیس توی این ماه عزیز دعا کنن.
به امید موفقیت پرسپولیس توی لیگ برتر و جام باشگاه های آسیا
میمون باشه
ولی حالا میخواد کجا بزاردش بازی بکنه؟
از مبلغ قرار دادش كسي اطلاعي داره؟!
600 هزار دلارنقل قول:
خیلی باهالی تو محمود جاننقل قول:
ماله بد
اخه تو اسمون ابیتون کسی رو دارید که به اندازه یک صدم جادوگر تو لیگ های خارجی بازی کرده باشه