خوب واقعا ممنون که شما تذکر دادین و خوب نظرتون رو گفتین مولی چند تا نکته هستش که باید در مورد شما بگم.
1. من گفتم پینگ مخابرات بهترین پینگ رو داره خوب عزیز من به نسبت شرکت های دیگه گفتم مثل شاتل اسیاتک و جاهای دیگه
2. دوست عزیز shatel.ir با توجه به دامنه که نمیشه گفت سایت داخلی هست یا نه شما باید ببینی که هاست این سرور کجاست مثلا میهن دانلود در سرور های داخلی هست ولی دامنش دات کام است مثلا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دامنه ای ار داره ولی در سرور های خارجی هستش پس دوست عزیز با دامنه که معلوم نمیشه سرور داخل ایران هست یا نه واسه این کار از این سایت ها استفاده کن ip-adress.com یا whoishostingthis.com این سایت خیلی خوب بهت میگه سایت روی چه دیتاسنتری هست (
پس اگه در این زمینه اطلاعات ندارین لطفا گمراه نکنین بچه هارو) ولی درسته سایت شاتل داخل کشور است
3. دوست عزیز واسه پینگ به نظر من مهمترین نکته همین پینگ داخل کشور هستش شما که میخواین بازی انلاین کنین مثلا warcraft با گرنا دوست عزیز همه سرور ها داخلی هستش و اینکه شما با خارج از کشور پینگ چند دارین مهم نیست یا مثلا بازی call عمده سرور ها داخلی هستش
4. خب پینگ یک چیز ثابت نیست مثلا بگی پینگ من 250 هست پینگ یک چیز نسبی هست یعنی پینگت با کجا چند هستش
امیدوارم مطالب بدردتون بخوره