سلام
من یه لپ تاپ دارم که دو تا درایو داره یکی c و یکی D الان هر چی بخوام تو D بریزم این ارور رو میده:
error 0x80070571 disk structure corrupted unreadable
ولی تو c مشکلی نداره
ممنون میشم کمک کنید
Printable View
سلام
من یه لپ تاپ دارم که دو تا درایو داره یکی c و یکی D الان هر چی بخوام تو D بریزم این ارور رو میده:
error 0x80070571 disk structure corrupted unreadable
ولی تو c مشکلی نداره
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز درایو D الان مشکل داره Corrupted شده میگم فقط واسه ریختن اطلاعات مشکل داری؟یعنی اگه بخوای چیزی از درایو D به درایو C کپی بکنی مشکلی نداره؟اگه در هر دو حالت مشکل داره که باید فرمت بشه ولی خوب با نرم افزارها Defrag تا تا حالا Defrag v روش انجام دادی؟ اگه میشه بزن شاید درست بشه.ولی اگه برات امکانش هست فرمتش کن ولی تو قسمت فرمت Quick Format رو تیکش رو بردار بزاربه صورت معمولی فرمت بشه اوکی؟نقل قول:
سلامنقل قول:
از d به c مشکلی نداشت
تو یکی از فرومای خارجی یکی همچین مشکلی داشت یکی بهش گفت از نرم افزار Sea Tools استفاده کن
منم استفاده کردم خدا رو شکر الان میتونم کپی کنم
پس اگه دویاره خراب شد با فرمت درست میشه؟
سلام...نقل قول:
ممنونم که راهنمایی کردید...
یعنی من الان نمی تونم بک آپ بگیرم؟
اورجینال هم بی خیال اگه با ریختن ویندوز غیر از اورجینال خودش مشکلی واسش پیش نیاد؟ مهم نیست...
درایوراشو می تونم بک آپ بگیرم؟ اگه نمی شه خود سایت سونی داره واسه دان؟
ممنون...
خوب منم دقیقاً منظورم این بود که با نرم افزارهای مربوط چک بکنی که خدارو شکر درست شده:46: ولی به نظر من اگه برات مقدور هست فرمتش بکنی بهتره چون این درایو الان بد سکتور داره و اگه فرمت بشه که بهتره و مشکلش به کلی حل میشهنقل قول:
چرا بکاپ که میتونی بگیری ولی به درد نمیخوره شما باید همون اول که لپ تاپ رو خریداری کردی این کارو میکردی که متاسفانه نگرفتی خوب ببین اگه بگیری که الان به درد نمیخوره چ.ن این ویندوز کلاً داغون شده(به گفته شما)ببین با نرم افزار TuneUP Utilities 2010 سیستم رو چک کردی ؟ اگه نکردی حتماً بنصب بکن شاید یک فرجی بشه.ولی اگه ویندوزت ویشتا هست به نظرم عوضش بکن ویک 7 نصب بکن البته از همین ویندوز یک بکاپ بگیر شاید دوباره دلت واسش تنگ شد.نقل قول:
راجب درایوراشم لازم نیشت بکاپ بگیری بعد نصب ویندوز جدید از سایت مربوطه بگیری بهتره چون هم بروز شدن هم تازه نصبشون میکنی در کل مفیدتره:8:
سلام بچه ها!!!!:46: چطوری میشه نور laptop رو تنظیم کرد,,,,,؟
دوست من مدل لپ تاپتون چیه؟خوب رو کلیدهای F1 تا F12 باید باشه اگه با حالت معمول کار نکرد کلید FN رو نگه دارید بعد کلید مربوطه برای کم وزیاد کردن نور صفحه رو بزنید :8:نقل قول:
من دو ماه پیش یک لپ تاپ وایو سری ea خریدم. حالا با بلوتوثش مشکل دارم. اوایل به راحتی فابل رو می فرستاد و میگرفت. اما حالا حتما باید یک گوشی رو اد دیوایس کنم تا بشناسه و بتونه فایلها رو بفرسته. امروز هم برای فرستادن فایل از گوشی به لپ تاپ خطای connection failed یا sending failed میداد. با برداشتن تایدییه درخواست اتصال، مشکل حل شد. اما بازم گوشی فایل های ویدئویی رو نمی فرسته! یک سرچی تو نت کردم . انگار خیلیا با بلوتوث وایو مشکلای عجیبی دارن!
سلام، من یه مشکل جدی با بلوتوث لپ تاپم پیدا کردم !
یه تاپیک هم زدم و کلی خواهش و ناله کردم ، الان 4-5 روزه که تاپیک رو ایجاد کردم ولی هیچ کس کمکم نمی کنه :
اگه میشه یه سر بزنید و یا همونجا یا اینجا جواب بدید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5435379