نقل قول:
IT خواجه نصیر رو میاری . البته اگه درصدات همینا باشه
تا جایی که میدونم خواجه نصیر ITش مجازیه که با 20 30هزار هم میشه آورد
+
فقط نرم و سخت داره :دی اگه امسال تغییر نکنه
Printable View
نقل قول:
IT خواجه نصیر رو میاری . البته اگه درصدات همینا باشه
تا جایی که میدونم خواجه نصیر ITش مجازیه که با 20 30هزار هم میشه آورد
+
فقط نرم و سخت داره :دی اگه امسال تغییر نکنه
خودتم داری میگی اگه تغییر نکنه . حتما تغییر می کنه که دارم میگم :31:نقل قول:
منطقه چند ؟نقل قول:
منطقه يك.نقل قول:
به نظرتون چه رشته اي ميتونم قبول شم؟!
حدود 8000 - 10000 منطقه 1نقل قول:
شانس قبولیتون در رشته های زیر گروه 1 با توجه به اینکه فیزیک رو بالاتر زدین بیشتره . البته اگه شبانه شهر خودتون رو بزنید تقریبا تمام رشته ها رو میارید
یه چیزایی یادم اومد:نقل قول:
وقتی میگه از دو نقطه به طول های 1 و -1 میگذره، اول شیب خط رو پیدا میکنیم:
حالا این تیکه رو هرچی فکر کردم نتونستم به یاد بیارم که با چه استدلالی عملیات زیر رو انجام دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این به ازای مقدار 1 برای a:
البته احساس میکنم نحوه بیان سوال اشتباهه....شما مقدار a رو همون گزینه 1 در نظر بگیرید، در اینصورت دو مقدار برای a هست.به ازای مقدار 1 برای a ، خط در-1 مماس بر منحنی میشه و به ازای مقدار -1، خط در 1 بر منحنی مماس میشه...این از نمودار در هر دو حالت:
اینم به ازای مقدار 1- برای a:
با دیدن این نمودارا، بنظرم سوال رو خوب طرح نکردن و خیلی مبهمه !!! اما خدا رو شکر گزینه درست رو زدم....
نقل قول:
خودتم داری میگی اگه تغییر نکنه . حتما تغییر می کنه که دارم میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نگفته بودی با مجید قاسمی رفاقت دیرینه داری :دی
البته راستشو بخوای IT داره ولی ITش مجازیه و با 20 30هزار هم میشه قبول شد همونطور که گفتم :دی
آف تاپیک :
تفکیک هم شروع شد روستا آزاد شریف رو مورد لطف خودش قرار داد
چی کار کنیم تف تو ریا :31: آره مجازی که داشت اما امسال حقیقی هم میگیره :31:نقل قول:
این رو مطمئنی؟نقل قول:
خبر رو از کی شنیدی؟
اگه اینطوری که باشه خیلی خوبه. ظرفیت میره بالا و قبولی زیادتر
من درصدامو حساب کردم ادب 52 عربی 23 دینی 17 زبان 80 ریاضی 14 فیزیک 23 شیمی 16 معدل 15/96
داداشمم ادب 58 عربی 57 دینی 70 زبان 84 ریاضی 15 فیزیک 28 شیمی 32 معدل 17/78
هر دو تامونم(!) منطقه ی 1 ایم.میشه لطفا یه تخمین رتبه بزنید؟:46: