:2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
Printable View
:2::2::2::2::2::2::2:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::27::27::27:نقل قول:
سوار اتوبوس بودم یه پیر مردی خواست سوار بشه ، فک کنم به دنیا اومد ناصرالدین شاه رو هم دیده بود . گفت آقای راننده کمونیستیه یا سرمایه داری ؟ راننده موند توش ، گفت : ها ؟ بلیطیه بلیطی .نقل قول:
دیگه شرمنده بی مزه بود..ولی خوب اون لحظه ادم خیلی خندش میگیره:دینقل قول:
rezaete;3046091]سوار اتوبوس بودم یه پیر مردی خواست سوار بشه ، فک کنم به دنیا اومد ناصرالدین شاه رو هم دیده بود . گفت آقای راننده کمونیستیه یا سرمایه داری ؟ راننده موند توش ، گفت : ها ؟ بلیطیه بلیطی .[/quote]
عجب!!!:27::27:
نقل قول:
:16:
بسی جالب بود !
تا حالا هزار دفعه از این نوع سوتی دادم و دیدم:31::31::31::31:نقل قول:
آقا خیلی باحال بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من عادت دارم هروقت سوار تاكسي ميشم سلام ميكنم
چند روز پيش سوار شدم وسط راه يكي ميخواست پياده بشه منم تو حال خودم بودم من پياده شدم اون پاده شه وقتي باز خواستم سوار شم گفتم سلام ديدم همه اينطوري شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهميدم چكاركردم اينطوري شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم بد بود به بزرگي خودتون ببخشيد
کلی خندیدیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز تو یه جمعی صحبت از اعدام یه نفر شد. یکی از دوستان گفت حالا خوبه اعدامش کردن نکشتنش :18:
دیروز زنگ عربی دیدیم انگار خیلی سخته. همه داشتن غر میزدن. من یهو گفتم: خانوم کی این زبان عربی رو ساخته؟ داشتم میگفتم میخوام خفش کنم که یهو گفت: حضرت علی!!! کلاس رفت رو هوا بعد من گفتم: استغفرالله! دوباره کلاس رفت رو هوا.
هندسه هم داشتیم. داشت این نقض قضیه رو میدرسید که گفت: خب. یکی بگه چطوری برعکس این قضیه (که دو مثلث اگه 3 ضلع مساوی داشته باشن زاویه هاشونم برابره)رو نقض کنیم؟ من گفتم: خب یه مثلث بزرگ میکشیم یه مثلث خیلی خیلی بزرگتر هم میکشیم که زاویه های متناظرشون برابر باشه! کلاس رفت رو هوا!
توضیح: نمیشد بگم یه مثلث میکشیم با یه مثلث بزرگتر! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هر وقت یه چرت و پرت میگم دوستام میگن: گنده بود یا خیلی گنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز دین و زندگی داشتیم. آخر زنگ که درس رو نصفه داد یکی از بچه ها گفت: تا کجا بخونیم؟ خانوم گفت: تا زیر زنبور عسل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منظورش متن در مورد زنبود عسل بود!)