دوستان من ویندوز 7 رو در کنار ابونتو داشتم ولی چون ویندوز 7 رو فرمت کردم منوی بوت لینوکسم پریده
Printable View
دوستان من ویندوز 7 رو در کنار ابونتو داشتم ولی چون ویندوز 7 رو فرمت کردم منوی بوت لینوکسم پریده
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسختونمن طبق آموزش پیش رفتم و همه این کارایی که گفتین رو انجام دادم حالا می خوام برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربرا اطلاعاتشونو از هوم مونت کنم به یه پارتیشن دیگه اینو چه کنم؟
منظورتون اینه که سایر کاربر ها،به داده های شما دسترسی نداشته باشن؟ نیازی نیست!! پیشفرض اینجوریه و هر کسی هوم خودش رو داره!؟!باید بگیردم ببینم مونت کردن به پارتیشن دیگه چجوریه!! اخه شما پارتیشن دیگه ندارین....نقل قول:
دوست عزیز ضمن تشکر از پاسختونمن طبق آموزش پیش رفتم و همه این کارایی که گفتین رو انجام دادم حالا می خوام برای حفاظت بیشتر از اطلاعات کاربرا اطلاعاتشونو از هوم مونت کنم به یه پارتیشن دیگه اینو چه کنم؟
سلام. من توی اوبونتو 10.4 هر کاری کردم نتونستم باکیبورد حرف پ رو تایپ کنم. چندین Layout مختلف استفاده کردم چندین بار مدل کیبورد رو عوض کردم ولی نشد. میشه راهنمایی کنید؟
دلیلش اینه غیر استاندارد بودن کیبورد ویندوزه
کیبورد استاندارد فارسی اینکه که اوبونتو هم ازش استفاده می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو هم الان دیدم
پیشنهاد میکنم که کیبرد استاندارد فارسی برای ویندوز رو هم نصب کنین....
ناراحت کننده هستش که اکثر به اصطلاح حرفهای های کامپیوتر هم نمی دونن که کیبرد فارسی ویندوز،استاندارد نیست!!!!
کد:http://senaps.persiangig.com/Iranian Standard Persian Keyboard (ISIRI 9147) (Version 2.0).rar
یعنی هیچ راهی جز تعویض کیبورد وجود نداره؟!
یه سؤال دیگه: Plugin یا نرم افزاری که بشه تو اوبونتو فیلم DVD و فایل MP3 پخش کرد چیه؟ از کجا میتونم دانلود کنم؟ (با لینوکس به اینترنت دسترسی ندارم.)
میتونین VLC Player رو دانلود کنین...تقریبا KM player لینوکسی هستش...کیفیت های بالا رو هم پشتیبانی میکنه و هر چیزی که شما بخواین!!!نقل قول:
یه سؤال دیگه: Plugin یا نرم افزاری که بشه تو اوبونتو فیلم DVD و فایل MP3 پخش کرد چیه؟ از کجا میتونم دانلود کنم؟ (با لینوکس به اینترنت دسترسی ندارم.)
چرا به اینترنت دسترسی ندارین؟! از دی اس ال استفاده میکنین؟!
چرا کیبورد رو عوض کنین؟! خوب به جای اینکه کنار گ باشه،کنار د هستش حالا!!!نقل قول:
یعنی هیچ راهی جز تعویض کیبورد وجود نداره؟!
ولی شما دارین از لینوکس استفاده میکنین....یعنی کیبردتون اونجوری کار میکنه که شما میخواین....براتون میگردم ببینم راه حل این قسمت چیه!!!! ولی به قول خارجی ها باید دست هاتون رو با کد نویسی کثیف کنین!!!!