فیزیک خیلی سبز از اندیشه سازان بهتره؟(همه پایه ها)
فیزیک خیلی سبز از اندیشه سازان بهتره؟(همه پایه ها)
خیلی سبز فیزیک 3 از اندیشه سازان بهتر نباشه بدتر نبست مصلایی مولفشه
فیزیک 1 و 2 هم اندیشه سازان
اگه تستی فقط می خواین همون گاج سفید تو پاسخ نامه تشریحیش درسنامه خوب و مفید داره
سلام به همگی
خواستم یه چیزی رو یادآوری کنم.یه ملاک خیلی مهم در خرید کتاب تست فیزیک که نباید فراموش شه اینه که اصلا ابدا نباید تست ها مبحث مبحث باشه.مثلا گاج اینجوره که حدود 20 یا 30 تا سال درمورد قانون کوولن داره.خوب که چی؟؟این وسط خواسته بهمون یاد بده چه جور جای گزینی عدد کنیم؟؟؟؟یا تعداد صفحه هاشو زیاد کنه؟
لیدی نگار اینطوری هم بد نیست اون چیزی که شما میگی که تست ها مختلط باشه بعدا به کار میاد نه الان الان فقط کافیه ببینید نمونه تست ها از هر مبحث چجوریه....
کتاب زبان اناری گرامر و تستش میتونه جای معلم رو بگیره؟اگه نه یه کتاب زبان بگید که من دیگه معلم نخوام
پیش فیزیک خیلی سبز چی؟از اندیشه سازان بهتره؟
مرسی
دوستان این کتاب اندیشه سازان فیزیک1و2 پیشک که میگید خیلی خوبه الان دیگه چاپ نمیشه؟همون 3 جلدیس دیگه؟؟؟
ازکجا گیر بیارم؟؟؟
بچه ها زبان پيش دانشگاهي چي خوبه ؟ ميخوام تا آخر شهريور زبان پيش رو تموم كنم
1 مبتکراننقل قول:
2 خیلی سبز
هر کدومو خواستی بگیر
سلامنقل قول:
زبان فقط زبان اناری مبتکران. کتاب زبان پیش دانشگاهی جدیدش یک جلدی شده. دیدم کتابو، خیلی باحال می زنه. رنگی شده و DVD آموزش درک مطلبم داره.. دقیقا همون مساله ای که همه مشکل دارن خودش رفته استودیو فیلم ضبط کرده و درس داده. DVD خودش 200 هزار تومن می ارزه.:21:
من میخوام کتاب هندسه تحلیلی و جبر خطی نشر الگو (حسن محمدبیگی) رو بخرم ولی چون تو شهرمون نیست (تموم کردن) میخوام اینترنتی بخرم. اگه از سایت پدرام بوک بخرم کی به دستم میرسه؟ پولشو چه جوری باید پرداخت کنیم؟؟
ممنون