دوستان اگه يه مدتي مثلا دو سه ماه گوشي خاموش و بدون شارژ بمونه باطريش خراب ميشه
Printable View
دوستان اگه يه مدتي مثلا دو سه ماه گوشي خاموش و بدون شارژ بمونه باطريش خراب ميشه
بله دوست من حتی اگه گوشی هم خاموش باشه و سیم کارت داخل گوشی نباشه ولی باتری داخل گوشی باشه به مرور زمان باتری از بین میره و به سنسورهای دریافت کننده سیگنال خود گوشی هم آسیب میزنه ...
.
اون زمانی که من خدمت میرفتم و معلوم نبود که کی برمیگردم گوشیمو خاموش میکردم و باتریش رو هم درمیوردم ...
سلام، خسته نباشين. يه سوال دارم كه ميدونم به احتمال زياد تكراريه، ولي اگه جواب بدين خيلي ممنون ميشم.
اخيرا متوجه شدم كه بعضي از آهنگهايي رو كه چند وقته رو گوشيم دارم و همشونم سالم بودن موقع پخش يه حالتي مثه كش اومدن نوار پيدا ميكنن يا يه تيكه از آهنگ پخش نميشه. فكر ميكنم كه آهنگهاي قديمي تر بيشتر دچار اين مشكل ميشن. به نظرتون اشكال از چيه؟ از رم ميتونه باشه؟ اينم بگم كه كلي گيم ان گيج نصب كردم.
بازم ممنون.
سلام
این نقشه های تهران بالاخره تو سایت نوکیا اومد یا نه
سلام
این نقشه های تهران بالاخره تو سایت نوکیا اومد یا نه
سلام دوست عزيز.نقل قول:
بله اگه شما به سايت نوكيا و از اونجا به بخش كشور ايران وارد بشيد و بعد به قسمت ((به خوبي ميرسيد)) مراجعه كنيد آدرس فروشگاه هايي كه نقشه شهر تهران و شهر هاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps ارائه ميدند رو نوشته و شما ميتونيد با مراجعه به اين فروشگاه ها نقشه شهر تهران و شهرهاي بزرگ كشور رو براي برنامه Nokia Maps دريافت كنيد.
البته تمامي فروشگاه هاي معرفي شده تنها در شهر تهران هستند.
با سپاس.
لطفا يكي جواب بده!نقل قول:
n82 دارها شما ورزن گوشیتون چی هست 30.0.019 یا 30.0.016
من تو سایت نوکیا نگاه کردم آخرین ورزن 30.0.016 هست ولی تو این تاپیک
آخرین ورزن این هست 30.0.019کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=281575
میهواستم بدونم کسی با این فایل ها گوشیش رو آپ کرده یا نه؟؟؟
اصلا این فایل ها سالم هستند؟؟؟
منبع معتبری ازش دارید؟؟؟
اون نسخه 31 هست که آخرش 16 میشه!
30.0.019
آخرین ورژن:
31.0.016
شاد باشی:40:
حالا گرفتم.نقل قول:
ببخشید مشکل از من بود از بس تو فکر آپدیت بودم گفتم حالا ورزن جدید اومده.
راستی معلوم نیست آپ جدید کی می یاد؟؟؟