نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه فکر میکنی گارانتی میپره دست نزن بهش هاردت رو ببر از گارانتیش استفاده کننقل قول:
Printable View
نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه ولی اگه فکر میکنی گارانتی میپره دست نزن بهش هاردت رو ببر از گارانتیش استفاده کننقل قول:
من دیگه کاری برای درست کردن هارد نمی تونم بکنم؟نقل قول:
اگر بافر برد خراب شده باشه،هارد را تعویض می کنند یا تعمیر؟
خرابی بافر چه دلایلی می تونه داشته باشه؟
چگونه می تونم اطلاعاتی که برداشتم را غیرقابل بازگشت کنم؟اطلاعات شخصی بوده.
خوب با EASEUS Data Recovery هم تست کردم که Mp3 ها رو بیاره بعد از 2 ساعت فقط 1.5 مگابایت آهنگ پیدا کرد و نوشته RAW files
بهتره هارد رو فرمت کنم و بعد تست کنم ؟ اطلاعات پاک نمیشه ؟
اگه با هیچ نرم افزاری نتیجه نگرفتین و چیزی برنمیگرد هارد رو فرمت سریع بکنید و چیزی تو درایو نریزین و ریکاوری کنید راه دیگه ای نیستنقل قول:
نه دیه باید بدید بیرون بدید گارانتینقل قول:
من نظرم رو بافر هارد است فکر کنم بافر مشکل داره
هارد رو low level format بکنید و رو هارد اطلاعات الکی بریزید امکان ریکاوری خیلی کم میشه
سلام يك هارد يك ترا دارم سيگيت وقتي يه لب تاپ وصل ميكنم بوق بوق ميزنه و لپ تاب هم با اين ارور بازش نميكنه
not accessible
erore performing inpage operation
ولي وقتي به تلويزيون وصلش ميكنه ميخونه هاردو مشكل از كجاست؟
هارد اکسترنال رو برده بودم کافی نت. پورت هاش بسته بود(نمی دونستم) زدم و هارد بوق بوق می زد. اوردم خونه راحت باز شد با لپ تاپ.نقل قول:
پس احتمال بسته بودن یا در دسترس نبودن پورتتون رو بدین. دو تا از پورت های من توی ویندوز ۷ اکثرا بعد از چند دقیقه خاموش می شدند. که عجیب بود.
روی یک pc هم تست کنید هارد رو اگه روی pc سالم بود و مشکلی نداشت یعنی وقتی به لپ تاب میزنید ممکنه ولتاز کافی به هارد نمیرسه و این مشکل بوجود میاد که این مشکل میتونه از ویندو لپ تاب باشهنقل قول:
ولی اگه رو pc هم همینطور بود یک علتش از سطح دسترسی به هارد است که از قسمت security باید درستش کنید
علت بعدی میتونه از رفتن حالت پارتیشن های هارد به حالت raw یا unlocated باشه که با Easeuse data recovery اطلاعات هارد رو ریکاوری کنید و سپس هارد رو فرمت کنید یا فرمت سریع بکنید و اطلاعات رو ریکاوری کنید
علت بعدی از ویروس است
اهان باشه مرسي
دوستان برنامه ایی هست که فایل رو با اسمش برگردونه ؟ مثلا من نزدیک 720 هزار تا آهنگ داشتم و وقتی ریکاور مشه اسم فایل رو عدد میزاره
میخوام اسم قدیمی که روش بود رو برگردونه