البته من ان 95 هشت گیگ داشتم قاب فرعی که 6 تومن خریدم از قاب اصلی گوشی بهتر بود بستگی داره از کجا بخرین
Printable View
البته من ان 95 هشت گیگ داشتم قاب فرعی که 6 تومن خریدم از قاب اصلی گوشی بهتر بود بستگی داره از کجا بخرین
من قاب خریدم 26 تومن از یک وارد کننده . همین رو میدادند 55 تومن ! اما بازم میگم درسته مال خود نوکیا هست اما هیچی قاب اصلی نمیشه !
یک خبر خوب .... بلاخره حرفه ای ترین نرم افزار منشی تلفنی کرک و آماده شد ... من که توی پوستم نمی گنجم :
عالیه عالی ...کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=66316
منظور از black list يا همون ليست سياه چيه؟نقل قول:
بله توی لیست سیاه میتونی یک سری شماره بزاری و توی پروفایل هاش تعریف کنی که مثلا وقتی اینا تماس گرفتند چی کنه ! مثلا قطع یا بره منشی یا انتقال به شماره های همیشه خاموش و ... ! برای این کارا حرف نداره
من قبلا در مورد این نرم افزار همینجا توضیح دادم ... بسیار حرفه ای هست و تاپ ترین در جهان ... عملکردها همه سریع هستند و بدون باگ
مشکلش کرک نشدن اش بود که سی روزه از کار می افتاد که بلاخره درست شد ! ایول
من زياد ازش سر در نياوردم .كجا راجع بهش توضيح دادي؟نقل قول:
نقل قول:
اقا دستت درد نکنه ولی من تو موبایلستان عضو نیستم میشه شما خودت اینجا ضمیمه کنی؟؟؟؟:8::10::40::11::11::11::40:
ممنونم.:11::11::40:
من توی قسمت برنامه ها آپلود کردم ...میتونید تشریف ببرید و دانلود کنید ....
توی سایت دیجی کالا زده بود تولید ن 95 متوقف و گوشی دیگری جایگزینش شده در حالی که توی جی اس ام آرنا همچنان نوشته available می خواشتم ببینم این قضیه چقدر صحت داره؟؟؟
نه متوقف نشده وگرنه gsmarena می زد خبرشو