سلام.سرعت سرویس های نامحدود بین 100 تا 120 کیلوبایت برای آرت1 هست و محدودیت حجمی آن هم تقریبا حداقل 20 گیگ هستنقل قول:
توصیه من به شما استفاده از سرویس اکو 6 ماهه همراه با خریداری 100 گیگ حجم هست(اگر مصرف شبانه رایگان بالایی ندارید)
Printable View
سلام.سرعت سرویس های نامحدود بین 100 تا 120 کیلوبایت برای آرت1 هست و محدودیت حجمی آن هم تقریبا حداقل 20 گیگ هستنقل قول:
توصیه من به شما استفاده از سرویس اکو 6 ماهه همراه با خریداری 100 گیگ حجم هست(اگر مصرف شبانه رایگان بالایی ندارید)
تعرفه ها کشیده پایین.من الان دیدم.نمیدونم جدیده یا نه.1 گیگش شده 36000 فکر کنم.جدیده یا خیلی وقته اینجوری شده؟
تقریبا خیلی وقته. فکر کنم حدود یک ماهی میشه. قرار شد بود ۲۰% کاهش قیمت انجام بدند که شاتل روی قیمت ترافیک اضافه اعمالش کرد.نقل قول:
یعنی منظور شما این است که سرعت ِ دانلود ِ هیچیک از سرویس های ART (مثل ART 4، ART 5 و ...) همچون سرویس های Eco به 3 مگابیت بر ثانیه نمی رسد؟ این 100 گیگابایت حجم هم که قیمتش حدود 200.000 تومان است! نمی خواهم اینهمه هزینه کنم!نقل قول:
من 70 مگابایت حجم داشتم یه ویدیو 30 مگابایتی آپلود کردم ولی 30 مگابایت رو از حجمم کم کرد و تو دانلود کم کرده بود پس رایگان نیست .
بچهه ها امروز منم رفتم طرحمو عوض کردم اکو 1 مگ با 4 گیگ گرفتم طبق گقته بخش فروش تو منطقه ما رو 4 مگ میبندن باید دید چی میشه ا از امشب ساعت 12 هم اوکی میشه :n18:
22600 تومن با مالیات ازم گرفتن ویک چیز جالب تر این که آرت لایت نداشتن!:n04: فقط آرت میدادنلایتو نمیدادن!:n13:
پسر پاشو بیا پارس انقدر خودتو اذیت نکن :n09::n24:نقل قول:
میام پارس دیرد زود داره سوختو سوز نداره .دی
یک چیز جالب الان طرحم عوض شد ولی داون استریمم با ارت ۱ عم فرقی نکرده ولی به جاش ۵۰گیگ حجم واسم ریختن به نظرتون چیکار کنم؟:n18:
ویرایش خودشون فهمیدن چ گندی زدن درستش کردن خطم رفت رو ۴.۵ مگ و حجمم شد ۴گیگ :( :دی
نقل قول:
نقل قول:
من هم اولش بدجور تعجب کردم که حدود ۲۰ هزار تومن دادین و براتون حدود ۱۲۰ هزار تومن هم حجم ﴿تقریبی بابت ۵۰ گیگابایت﴾ اضافه کردن.
ولی این مورد که گفتین سرعت یک گرفتین و بجاش ۴ میدن همه جا صادق هست؟ منطقهای هست که مثلاً ۶ بگیره بجاش ۸ یا ۱۰ بدن؟ بدی مشکل من اینکه که اگه بخوام ارتقاء بدم تا از این محدودیت مدل جدید دربیام دیگه بالاتر از ۸ مگ چیزی نیست. جدیداً جوری شده که تا حدود چند ده مگابایت دانلود میکنم، سرعت سریعاً به حدود ۱۲۸-۲۵۶ برمیگرده و هنوزم از اون سرعت ۶ مگابیت شبها خبری نیست.