صفحه قبلی گفتی نمی شه این صفحه دیدی می شه پس امکان همه چی هست از روز ها و ساعت ها بهتر استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
صفحه قبلی گفتی نمی شه این صفحه دیدی می شه پس امکان همه چی هست از روز ها و ساعت ها بهتر استفاده کنیدنقل قول:
بله کلا قطع کردن!نقل قول:
اینکارشون دقیقا قطع یک طرفه اکانته .
هیچ رقمه هم امکان وصل شدن نداری مگه اینکه ارتقا سرویس بدی
نه هنوزم سر حرفم هستم ماله من قطع شده بود به طور موقتی فقط برای این که یاد آوری کنن که صورت حسابو پرداخت کنمنقل قول:
الان کار به جایی رسیده که من سرعتم چه از داخل و خارج بازه و اصلا محدود هم نیستم!:n02:
متاسفانه شاتل در تهران هم ریــ.ــده شد بهش و داخلی رو هم محدود کردند از دو شب پیش :n03:
با توجه به اطلاعات به دست آورده از دوستان نفوذی، سیاست جدید و البته مزخرفشون رو در تهران هم اجرایی کردند :n22:
ما هم تا چند روز دیگه اساس کشی میکنیم به سمت پارس آنلاین :n09:
خخخخ :)))))نقل قول:
شما استفاده میکنی از این نت؟!!!
این که یه ثانیه هم وصل نیست :| انگار زنبور نیشش زده هی میپره :/
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نقل قول:
پس میشه یه چیز رو مطمئن شد و اون هم اینکه شاتل داره روز به روز شرایط رو به مشتریها سختتر و سختتر میکنه و در آینده باید انتظار مجازاتهای بدتر رو هم داشت.
نقل قول:
من حدود یک هفته پیش اینطور شده بودم. با اینکه توی مودم چراغ اینترنت سبز بود، توی ویندوز پروتکل IPv4 مدام قطع و وصل میشد. شده بود مثل لولهکشی آبی که خودش هست، ولی آبی توش جریان نداره.
یاور کن باهاش بازی آنلاین(DotA2 )هم میزنم ...چه برسه به استفاده های معمولی:n02:نقل قول:
ما از نسلی بودیم که با Dial Up و پینگ بالای 1000 بازی آنلاین میزدیم اینکه چیزی نیست:n02::n02:
با سلام!
من روزانه بین 300 تا 400 مگابایت مصرف دارم. بخش ِ در خور توجهی از این مصرف نیز به پخش موسیقی آنلاین و رادیو اختصاص دارد. آیا به نظر شما به صرفه تر آن نیست که من سرویس ِECO ی خود را به سرویس ِ نامحدود ِART ارتقا دهم؟
هم اکنون در سرویس ِ ECO 256 با سرعت 3 مگابیت بر ثانیه می توانم دانلود کنم. پرسشم از دوستانی که سرویس نامحدود دارند این است که آیا این سرویس هم می تواند چنین سرعت ِ بالایی را ارائه دهد؟ خاصه برای پخش ِ بدون گیر ِ رادیو و موسیقی ِ آنلاین.
سلام.سرعت سرویس های نامحدود بین 100 تا 120 کیلوبایت برای آرت1 هست و محدودیت حجمی آن هم تقریبا حداقل 20 گیگ هستنقل قول:
توصیه من به شما استفاده از سرویس اکو 6 ماهه همراه با خریداری 100 گیگ حجم هست(اگر مصرف شبانه رایگان بالایی ندارید)