چرا اینقدر تایم اوت داره:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
چرا اینقدر تایم اوت داره:n03: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم بذار این مورد رو بیشتر توضیح بدم.....نقل قول:
اون نرم افزاری که فیلترینگ رو انجام میده به توان پردازش خیلی زیادی احتیاج داره... یعنی شما اگه بخوای فیلترینگ رو با یه کامپیوتر معمولی انجام بدی حداکثر میتونی ترافیک مثلاً یه خط 50 مگابیتی رو پردازش کنی.... خوب حالا 100 گیگا بیت پهنای باند ایران رو چطوری پردازش میکنن؟ برای این کار باید یه جوری کار رو بین پردازنده(کامپیوتر)های مختلف تقسیم کرد و در واقع به اصطلاح این کار رو با پردازش موازی انجام داد.... حالا به نظر میرسه که اینا توی این کار مشکل دارن و درست نمیتونن انجامش بدن... واسه همین هم یه سری مشکلاتی تو سرعت ایجاد میشه(مثلاً همون سرعت تک کانکشن که گفتم) و کلاً پهنای باند ایران رو هم نمی تونن خیلی زیاد کنن:
من خودم از قبل حدس میزدم همچین مشکلی داشته باشن ولی خوب مطمئن نبودم... این حرف این آقا دیگه جای هیچ شکی باقی نمیذاره....نقل قول:
شانهساززاده با بیان اینکه برخی مشکلاتی که در زمینه دسترسی به محتوا در اینترنت رخ میدهد به نظر میرسد ناشی از عدم تناسب تجهیزات فیلترینگ با پهنای باند باشد
بعدشم منظورش این بوده که بدینش به خود ما... ما این مشکل پردازشش رو حل میکنیم تا اینقدر تو سرعت گند نخوره: :n09:
نقل قول:
در خصوص فیلترینگ به دولت پیشنهاد دادهایم که شرکتهای PAP میتوانند تجهیزات فیلترینگ را خریداری و در شرکت زیرساخت نصب کنند تا تجهیزات و کیفیت تجهیزات متناسب با پهنای باند باشد.
ناظرها و مدیران فروم که قبول نمی کنند چون برای سایت مسئولیت داره و مشکلات براشون پیش میاد...به نظر من شما خوب هستی و اینکه محدود هستی یا نه دلیل بر این نمیشه که بگیم محکومی(نمی دونستی سیستم چه طوری هست و محدودیت داره...)نقل قول:
در مورد نوع اجرا هم به دلیل پیچیدگیش احتمالا اینطور هست...همونطور که میبینیم بعضی از مناطق هر چه قدر می خواهند دانلود می کنند و بعضی از مناطق ذره بینی بررسی میشند
در مورد مخابرات اینا که به نظر من خبرنگار متوجه نشده چی گفته...بعید هم میدونم که مخابرات بیشتر شاتل مشتری داشته باشه چون شاتل خودش از واژه بزرگترین ISP ایران استفاده می کنه و اینکه رئیس هیئت مدیره اش بیاد بگه نه مخابرات از ما بزرگتره نقض کردن خودشه...:n02:نقل قول:
اگه فیلترینگ را شاتل انجام بده،کیقیت اینترنت افزایش پیدا می کنه ولی پیچوندنش خیلیییییییییییییییی سخت تر میشه....بلاخره این همه مغز نابغه نتونسته هنوز محدودیت شاتل را دور بزنه دیگه چه برسه به فیلترینگ ...
من بعید میدونم افزایش پهنای باند باعث بدتر شدن وضعیت بشه..به نظر من تاثیر زیادی نمیزاره چون محدودیت منابع محاسباتی داریم...نقل قول:
چیزی که مشکل را زیاد کرده افزایش مصرف اینترنت هست و نه افزایش پهنای باند
اونم خیلی راحت حل میشه...پول مفت ملت را میدن به چینی ها و 3-4 برابر قیمت واقعی دستگاه ها خریداری میشن:n06:
بععععععععععععععععععلهنقل قول:
کلا در حبس به سر میبرم، موهام سفید شد :) شاتل منو ببخش! اون 40 گیگ کوفتم شد! آزاد کن دیگه کار و زندگی داریم! :n22:
این دو تا با هم خیلی فرق میکنه....محدودیت ترافیک کار خیلی ساده ایه....... مطمئن باش اگه فیل رو بدنش دست شاتل خیلی دور زدنش ساده تر میشه....:n09: اینی که الان هست خارجیه...نقل قول:
بعدشم این بابا اصن منظورش این نبوده که فیلترینگو بدین دست ما....منظورش همونی بوده که من گفتم.... :n02:
این نرم افزار فیلترینگ خیلی کارا داره میکنه فقط مسدود کردن چند تا سایت الکی نیستش که....... کسی نمیتونه بگیردش دستش.... :n07:
احتمالاً قضیه به این سادگیا نیستش...نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظور شما کدگشایی اطلاعات رد و بدل شده هست که این همه حجم بالای پردازش رو نیاز داره. وگرنه حتی خوندن یه صفحه HTML کد نشده که نیازی به این همه پردازش نداره. اما با BursT عزیزم موافقم که اگه دست شاتل بیافته همچین کاری میکنه که جیمزباند هم نتونه حتی یه ایمیل بزنه و یه صفحه بسته رو باز کنه. همین دست بیسوادها بمونه شاید بهتر باشه.
نقل قول:
شاید برای این هست که اصولاً شاتل مخابرات رو مثل خودشون PAP نمیدونه. دیدم توی مصاحبههای دیگه هم گفتن که مخابرات خودش تامینکننده اصلی هست و در کنارش شرکت فروش اینترنت هم هست.
در مورد کاری هم که پیشنهاد دادین حقیقتش درگیری کاری دارم و نمیتونم همیشه فعال باشم. بعد هم اگه بزنه دیگه کاربر شاتل نباشم که بدرد پیشنهادتون نمیخورم. کسانی خوب هستن که سالهاست مشتری شاتل هستن و هنوزم قصد ادامه دارن.
منطور من انجام فیلترینگ توسط شاتل نبود...منظورم خریداری تجهیراتش بود:n01:نقل قول:
با بیشتر حرف شما موافقم ولی همین سیستم محدودیت شاتل خیلی حرفه ای هست و مطمئن باش اگه دولت از شاتل برای اعمال فیلترینگ مشاوره بگیره کار ما ها خیلی سخت تر خواهد شد:n01:
برای اعمال فیلترینگ محتوایی نیاز هست چند لایه باز بشه مطالعه بشه و دوباره به لایه فیزیکی و لایه انتقال برگردونده بشه...حالا حساب کن تک تک این پکت ها لازمه این اتفاق براشون بیوفته و در حجم خیلی بزرگی(95% اینترنت ایران:n02:)برای همین نیاز به حجم عظیمی از توانایی پردازش هست:n01:نقل قول:
فکر کنم منظور شما کدگشایی اطلاعات رد و بدل شده هست که این همه حجم بالای پردازش رو نیاز داره. وگرنه حتی خوندن یه صفحه HTML کد نشده که نیازی به این همه پردازش نداره. اما با BursT عزیزم موافقم که اگه دست شاتل بیافته همچین کاری میکنه که جیمزباند هم نتونه حتی یه ایمیل بزنه و یه صفحه بسته رو باز کنه. همین دست بیسوادها بمونه شاید بهتر باشه.
حقیقتش تا جایی که من میدونم مخابرات تامین کننده نیستنقل قول:
شاید برای این هست که اصولاً شاتل مخابرات رو مثل خودشون PAP نمیدونه. دیدم توی مصاحبههای دیگه هم گفتن که مخابرات خودش تامینکننده اصلی هست و در کنارش شرکت فروش اینترنت هم هست.
بیشتر پهنای باند مارو شرکت پیشگامان وارد می کنه که مجبور هست کل پهنای باند وارداتی را به زیرساخت بفروشه(حتی برای مصرف خودش،باید اول بفروشه و بعد دوباره به چند برابر قیمت بخره:n02:)
مخابرات هم از زیرساخت خریداری می کنه و همین چند وقت پیش بود که زیرساخت اعلام کرد اگه مخابرات تهران بدهیشو به زیرساخت نپردازه دیگه بهش پهنای باند تعلق نمی گیره
خلاصه شرایط اینترنتی کشور خیلی مذخرف و مسخره هست و شرکت های PAP هم همیشه گفتند که اجازه بدید پهنای باند مصرفیمونو خودمون وارد کنیم ولی موفقیتی در این زمینه کسب نکردند
به همین دلیل هست که وقتی از شاتل سرویس میگیری طبق توافق نامه SLA به شما سرویس میده و خیلی از اوقات که با مشکل اینترنتی مواجه هستیم شاتل میگه از سمت ما نیست و هیچ شکایتی هم نمیشه علیه ش کرد
ولی بهتون قول میدم اگه اجازه همکاری در زمینه فیلترینگ را به شاتل بدند محدودیت های اینترنتی ما چندین برابر میشه چون میدونم شاتل چه قدر در این زمینه با مطالعه عمل می کنه(کافیه وضعیت امنیتی شرکت شاتل را با صبانت یا بقیه ISP ها مقایسه کنید تا فاصله شون مشخص بشه)
با خسته نباشیدبه دوستان
من 3 هفته هست که پارس 2 مگ محدود دارم در شهر انزلی
شبی 3.5 تا 4.5 گیگ برحسب سرورهای سایت های مختلف می گیرم
دلیل سوالم این هست که من از ساعت 7 بعداز ظهر سرعتم از حد اقل 150 تا 300 به 40 تا 50 میرسه و من از isp دیگه ای هم سرویس میگیرم که خیلی خوب هست اما سرعتش ثابت روی 130 هست (1 مگ محدود)
-------------
توی یک تاپیکی خوندم که شاتل درصورت محدود شدن در ساعت رایگان از سرور های خارجی بین 8 تا 16 میشه
اما از سرور های ایران حداقل سرعت اسمی سرویس خریداری شده رو میده
-------
اگر من 2مگ یا 4 مگ محدود بگیرم در صورت محدودیت ، دانلود فقط از سرور های خارجی باچه سرعتی می شه؟ وچند گیگ میتونم بگیرم؟
باتشکر
درصورت استفاده از سرویس نامحدود art بعد از محدودیت ، دانلود فقط از سرور های داخلی سرعت چقدر میشه
بیشتر سرویس 28 تومنی