نقل قول:
ADSL من از ایرانسل هم ول تره !!
طوری که ایرانسل با تایم اوتش خیلی از اون بهتره :دی
Printable View
نقل قول:
ADSL من از ایرانسل هم ول تره !!
طوری که ایرانسل با تایم اوتش خیلی از اون بهتره :دی
دیشب ساعت 12 به زور یک صفحه باز میشد !!نقل قول:
پینگ 8.8.8.8 رو 4000 بود:n19:
العان 7 صبح هست خوبه
ولی بازم العان خارج شهرم سرعت اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهنای باند ملی و خارجی کلا کمه
این پهنای باند باید 10 برابر بشه که کفاف یه مملکت 80 میلیونی رو بده !!!
شما وارد تنظیمات مودمت شو و در قسمت نت ورک ستینگ تری یا 4 جی رو انتخاب کن و از حالت اتو خارجش کن، اپراتور بزار روی اتو بمونهنقل قول:
برای وارد شدن به تنظیمات هم از ادرس 192.168.1.1 یا8.1 استفاده کن می تونی توی اندروید از hilink هم استفاده کنی و تنظیمات نت ورک رو تغییر بدی.
بهتر با کابل وصل کتی و با نرم افزار mobile data monitoring application سیگنال تری و 4 جیت رو چک کنی و هر کدوم بهتر بود از اون استفاده کنی. مخفف برنامه میشه mdma
پریدن به شبکههای دیگه هم به خاطر نوسان بالای سیگنال تری جی هست که داری. وقتی موبایلها نمی تونن به تری جی اونجا وصل شن، یعنی سیگنال خیلی ضعیف است.
برای اطمینان از صحت مودم خوبه با سیم کارت رایتل چک کنی.
دوستان بهترین ایرانسل واسه مکالمه چی هست؟!
ایرانسل در بدترین حالت بازم سرعتش از ای دی اس ال مخابرات بهتره! اون شبا سرعت خارجش زیر 100کیلوبیته!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
آقا رضا جواب ما چی شدنقل قول:
سلام به دوستان
يك عدد آنتن كه قابليت در بيرون و داخل نصب بشه رو داره و جهت تقويت سيگنال 3g,4g هستش و كاملا با دانگل و مودم هاي هواوي سازگار هستش.( كانكتور crc9).
جهت فروش موجود است و بقيمت ١١٢هزار تومان
من سه عدد سفارش داده بودم و يكي اضاف امده و كاملا نو و استفاده نشده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7cEram
دوست عزیزنقل قول:
چه مارک و مدلی هست این آنتن؟
برند خاصي نيست فقط در قسمت اطلاعاتش اين هستنقل قول:
Main material: Plastics
Frequence Range: 791-821 MHz / 832-862 MHz / 1710-1785MHz / 1805-1880MHz / 2500-2570MHz / 2620-2690MHz
VSWR: ≤2.5
Gain: 35dBi
Polarization: Omni
Polarization Type: Vertical
Maximum input power: 10 W
Input impedance: 50 Ohms
Connector type: CRC9
Diameter of the Sucker: About 5 cm / 1.97 inches
Cable type: RG174 (best) (100% cooper)
Cable length: About 2 m / 6.56 Feet
Size of the Antenna: About 22 x 19 x 2.1 cm / 8.66 x 7.48 x 0.83 inches
لطفا مابقي سوالات در پيغام خصوصي متشكرم
7cEram
این انتن چقد تاثیر داره؟من الان سرعتم 12مگ هست یا مثلا قدرت سیگنال 96 هست از این انتن استفاده کنم سرعتم چقد میشه؟نقل قول:
ماشاله فكر نكنم ديگه براي شما تاثييري داشته باشه و شايدم باعث كم شدن سيگنال هم بشه[emoji6].نقل قول:
در كل براي شما كه تمام خطوط آنتن پر هست بنظرم اثري نداشته باشه
7cEram
همین الان یهویی
فعلا ایرانسلو گذاشتم برای دانلود و نت بیرون خونه
خونه همون adsl اعصاب و روانش بهتره
دیوایس = E3372+ MR3020 حالت lan
نکته مهم تستی: با وایرلس حدود 2.5 مگ میداد رفتم روی لن این شد. نتیجه اخلاقی اگر می توانید از کابل لن یا یو اس بی استفاده کنید سراغ وای فای نرید.:n01:
چه عجب ایرانسل یک تکونی به خودش داد !
اشتباه شد ببخشیدنقل قول:
سرعت تو افت مصرف مهم هس ک قیمتش ارزونه
وگرنه روز با سرعت 300 هم کار ادم راه میافته
تکون! والا این علنا داره قر میده برای شما!البته شما که معمولا وضعيتت خوبه.اینهم وضعیت روزهای ماست .حرامشون باید پولی که میگیرن.نقل قول:
سرعت حوالی پالایشگاه تهران ایرانسل
Sent from my S5-F using Tapatalk
نقل قول:
شما بزار lte-advanced بیاد بعد دیگه سرعتت زیر 100 مگابیت نمیاد به گفته کارشناس ایرانسل دیروز پهنای باند رو افزایش دادن تو بعضی استان ها وقتیم کل کشور کامل 4gبشه lte-advanced فعال میشه
سلام داداشنقل قول:
میشه یه توضیحی در مورد این فناوری که گفتی بدی بهمون؟؟
مرسی
چه عرض کنم! آیا بنظر شما مشکل فعلی سخت افزاری و تجهيزاتي هست؟ مگر همین نسل سه هم ظرفیت بالای بیست مگ رو نداره.همن نقطه فعلی سه ماه اول سال من سرعت 10-12مگ رو داشتم.خو الان این نسل سه و چهاري که تجهيزاتش تو اکثر نقاط کشور نصب شده بخش نرم افزار و پهنای باند رو درست فراهم و مدیریت نمیکنند حالا من امید داشته باشم که فلان تجهیزات رونصب کنند چی میشه تصور نمیکنم چیز زیادی بشه.کارها زمانی در مسیر درست پیش ميره که یا مجری اعتقاد به درست انجام دادن کارش و وجدان کاری در حفظ کیفیت در قبال پولی که میگیره داشته باشه یا سیستم کنترل و نظارتی جهت نظارت وجود داشته باشه تا حداقل اون مجری از ترس قانون و نظارت کارش رو درست انجام بده.در مورد ايرانسل هيچ کدوم نه اراده بر احترام به مصرف کننده و سیستم کنترلی و نظارتی.نتيجش همينه که هر کار دوست داشتند میکنندو پاسخگو هم نیستند.تا این سیستم حاکم هست نسل پنج و شش و ده هم بیاد همین آشه و همین کاسه.نقل قول:
دوستان عزیز ی جوری میگین فناوری ال بیست مگ و فلان صد مگه که انگار یادتون رفته قانون فعلی میگه سرعت برای هر ایرانی 128 کافیه و وافی هست. اینم که سرعت ۵ مگ و ده مگ ی جاهایی هست سرعت شبکه داخلیه. پس دیگه بحث نداره. سرعت کجا بود برادر من
رو همین نسل4 هم میشه سرعت بالا ارائه داد!
آنتن دهی من شب و روز کلی فرق میکنه !! نمیدونم چرا
آنتن همین الان :
آنتن دیشب :
چرا پستای من پاک میشن؟ نکنه اینجا مدیراش دستمال کش ایرانسل هستن؟ صد بار دیگه هم پستام پاک بشه باز میام پست میزارم جلو دهن منو میتونی بگیری ملت ایرانم میتونین تک به تک جلو دهنشون بگیرین؟
سلام
دوتا بسته با هم دیگه میشه خریدو استفاده کرد؟
مثلا من 3 ماهه بگیرم
ماهی یکی دوبار هم بسته شبانه بگیرم؟
نه نمیشه دوتا سیم کارت بگیر اصلا سه تا بگیر . دونه ای پنج تومن شایدم مجانی بدن
بله میشه. مشکلی نداره. بعد از خرید بسته های فعال رو در ایرانسل من ببیننقل قول:
سلام
دوستان من الان دارم از اینترنت 4g ایرانسل استفاده میکنم.10 روز مانده به پایان مدت .ولی متاسفانه حجم ام داره تموم میشه و فکر کنم امشب تموم بشه.سرویسم 10 گیگ ماهانه است.
حالا سوالم اینه حجم اضافی چطور میتونم بخرم؟مثلا 2 یا 3 گیگ تا آخر ماه.اصلا حجم اضافی میتونم بخرم ؟؟
میشه لینک خرید بدید لطفا
ممنونم
دوستان عزیزی که از 4G ایرانسل استفاده میکنند...
با موافقت سازمان تنظیم باند 1800 ایرانسل که تا دیروز 5 مگاهرتز پهنا داشت از امروز صبح 5 مگاهرتز دیگه بهش اضافه شد و جمعا به 10 مگاهرتز افزایش یافت.
محتوای مخفی: تست با سیگنال پر ساعت 3 بعد از ظهر
محتوای مخفی: تست با 1 خط آنتن
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال و اطلاعات پهنای باند فرکانسی
از مزایای پهنای باند بیشتر فرکانس میشه به دو برابر شدن سرعت آپلود و دانلود ( 80 مگابیت بر ثانیه دانلود و 25 مگابیت بر ثانیه در خلوت ترین زمان برای هر سکتور دکل ) ، افزایش پهنای باند در مناطقی که آنتن دهی مناسبی ندارید و کاهش پینگ تایم اشاره کرد.
مهندس خیلی کارت درسته همیشه خبرهای خوب داری. من قم هستم و تست زیر کاملا حرف شما رو تایید می کنه حداکثر آپلود من 10 11 مگه بوده که با دوبرابر شدن پهنای باند به 21 مگ رسیده :n04:نقل قول:
فکر می کنم دانلودی هم که چند روز پیش گذاشتم با همین شرایط بوده
نه از امروز صبح 10 مگاهرتز شده...شما که همیشه سرعتت همین قدر بود :n02:نقل قول:
امشب تست کن ببین چی میشه
مهندس الان با نسل 3 و 4 معمولی هم سرعت های خیلی بالا میشه دادنقل قول:
یعنی ایرانسل مشکل پهنای باند نداشته؟مشکلش فناوری بوده؟؟؟
نه مشکل فناوری نیست...مشکل فرکانس بوده ! .. شما فرض کنید یه بوگاتی دارید میخواید تو یه خیابون با عرض 2 متری حرکت کنید ! 5 مگاهرتزی که ایرانسل داشت حکم همون خیابون داشت...10 مگ هم کمه ولی از 5 بهتره..نقل قول:
ایرانسل الان cat 6 با سرعت 300mbps هم میتونه بده دستگاهاش ولی پهنای فرکانسی که سازمان اختصاص میده کمه !
5Mhz حداکثر 40 مگابیت
10Mhz حداکثر 80 مگابیت
15Mhz حداکثر 120 مگابیت
20Mhz حداکثر 150 مگابیت ( Cat 4 )
30Mhz حداکثر 230 مگابیت
40Mhz حداکثر 300 مگابیت ( Cat 6 )
روی Dual Carrier MIMO 2x2 میده برای هر سکتور.
سلام من که تغییر سرعت و پینگ در 4 جی در منطقه ما ندیدم سرعت همونی که بوده هست:n03:
درستهنقل قول:
+
این 80 مگابیت برای هر سکتور هست؟؟؟؟
یعنی مثلا 10 کاربر همزمان دانلود کنن سرعت به 8 مگابیت برای هرکدوم می رسه؟؟؟
درست گفتم؟؟؟
+
برای نسل 3 برنامه ای نداره ایرانسل؟؟؟؟
این برای نسل 3 هم کاربرد داره؟؟؟
بله درست گفتید .نقل قول:
نه نسل 3 کلا بیشتر از 5 مگاهرتز کار نمیکنه ! فرکانسی هم که اپراتورا دارن روی 2100 همون 5 مگاهرتز Dual Carrier هست..کلا 3G محدودیت تکنولوژی داره..پیشرفت نمیکنه دیگه !
یکسری مناطق هستن که کم هم نیستن تو کشور مشکل لینک و پهنای باند دارن سایت ها که ایرانسل آروم آروم اونارو هم درست میکنه در آیندهنقل قول:
حالا این 10 مگاهرتز رو الان می خواد رو کل دکل های فورجی اجرا کنه یا کم کم ؟؟؟نقل قول:
اقا ایرانسل یک کارای داره میکنه تا یک شنبه سرعتم از 9 مگ بالاتر نمیرفت از یک شنبه تا دو ساعت پیش سرعتم 15 مگ بود از و از دوساعت بیش تا الان پهنای باند و انتن دهی خیلی قوی تر شده تست سرعت زیر رو ببینید
:n02::n02::n02::n02::n02::n02:
برا من خود به خود سویچ میشه رو H+ بعد از اینکه میزنم دانلود :| . تا سرعت میاد 600 700 سویچ میشه . چیکار کنم ؟