میگم این عابدی نمیتونه مشکل ایپی رو حل کنه؟:n31:
Printable View
میگم این عابدی نمیتونه مشکل ایپی رو حل کنه؟:n31:
نه باید بری اداره دیتا از اونجا بگی درستش کنن یا شکایت به 195 بفرستی برا اداره دیتا چون از ibs هست و ibs هم دست اداره دیتانقل قول:
این ipکه با 37شروع میشه چقدر ipخوبیه آخه تا کی ما باید از ip متنوع محروم بمونیم باورتون نمیشه adsl یکی از دوستان رو دیدم همش ipهای 37شروع میشن و ip های 2.185.89-2.185.88 -2.185.51-2.185.49 و ipهای گسترش ارتباطات 5.222 خلاصه کلیه ipهای مخابرات واسش باز بود اونوقت اون پینگش 125 و ما پینگمون 850 سرعت اون 250و ما 60باشه اونم با نوسان زیاد:n28:
اینجام باندو باند بازیه هر وقت سوال کردم جواب ندادین! فقط چند نفر هستین تو این تایپک جواب همو میدین . وقتی کسی سوال میکنه چون از تایپک شما نیست جواب بدین نه اینکه ازش رد بشین !
داداش من سوالتونو دیدم اما جوابشو نمیدونستم که جواب بدمنقل قول:
بقیه بچه ها هم اگر جوابو بدونن مطمئن باشید جواب میدن
بچه های اینجا بیشتر از پرتاک ترافیک میخرن فکر نکنم کسی از ibs ترافیک بخره
اگر مشکلتون حل نشد صبح زنگ بزنید واحد فروش درستش میکنن :n16:
یعنی پداخت کرد پول کم شده ولی تو سایت مخابرات هیچی ننوشته؟ نه فاکتوری نه موفقیت امیزی هیچ؟نقل قول:
اگه فایرفاکس داری موقع پرداخت یه چیزی باز میشه شما yes یا continio رو باید بزنی اگر نزنی پول پرداخت میشه ولی اطلاعات پرداخت به سایت مخابرات داده نمیشه .
داداش تو قسمت پیش فاکتور ها هستش. دوتا 4500 کم کرده .توی موبایل بانک هم پیاماش اومدهنقل قول:
خب بهتر . زنگ بزنید حتما درستش میکنن براتون .نقل قول:
اگه پشت گوشتو دیدی پول یا ترافیکتو هم میبینینقل قول:
ح ذ ف ش و د
فکر نمیکنم تا وقتی که کسی سِمَت مدیریتی تو انجمن نداشته باشه، بتونه به IP کاربرا دسترسی پیدا کنهنقل قول:
من از هیچکدومشون ترسی ندارم. حرفمو میزنم.. حقمونو که میخورن، صدامونو دیگه نمیتونن خفه کنن!!
مگه قراره سمت مدیریتی داشته باشن ؟ این وظیفه هر سایتیه که با زیر ساخت و فتا همکاری کنه و اطلاعات لازم رو در اختیارشون قرار بده اگه مخابرات همچین چیزی از این سایت خاسته باشه پس صد درصد ای پیمون رو هم داره مخابراتنقل قول:
اینم هستنقل قول:
بهرحال... امیدوارم آب خوش از گلوی اونی که حق مردمو میخوره پایین نره
یه سوال
من مودم TPLink دارم. ip مودمم همون default خودشه
وقتی تازه روشنش میکنم راحت میتونم وارد کانفیگش بشم. ولی بعد از چند دقیقه دیگه نمیشه بهش وصل شد.
ip رو میزنی ولی هیچ اتفاقی نمیوفته
باید خاموش روشن کنم تا دوباره بشه وارد کانفیگ شد
کسی میدونه مشکلش چیه ؟
عزیز داشتن یه نت خوب مث بقیه استانها حق ماست از چی میترسین شما؟ از همین ترس شما این مخابرات خوزستان ما رو دست کم گرفته بدترین نت رو به ما داده..کلا همه قوانینی که تو مقررات هستن همه به نفع مخابرات نیستن به نفع کاربر هم هستن ولی مخابرات رعایت نمیکنه به نظرت چرا دیگه پهنای باند به مخابرات خوزستان نمیدن؟ چون قوانین رو زیر پا گذاشته و اون کیفیت نت و حجمی که باید به کاربرا بدن رو نمیدن واسه همین دیگه به اونا پهنای باند نمیفروشن حالا این وسط مخابرات زیادم ضرر نمی کنه...من شنیدم اون پهنای باندی که به مخابرات میدن اونو به صورت کلی محاسبه کردن و دیدن که چیزی که کاربرا میگیرن خیلی کمه واسه همین تا مخابرات قانون رو رعایت نکنه پهنای باند به اون تعلق نمیشه(یعنی از این به بعد مخابرات خوزستان نباید حق کاربرای خودشو بخوره):n09:نقل قول:
کاری که خاسته بودی رو انجام دادم اگه مشکلی بود بازم بگونقل قول:
منم یه زمانی مودمم اینطوری بود وقتی اینطوری میشد ریست فکتوری میکردم تا یه مدت خوب بود و دوباره وقتی اینطور میشد باز ریستش میکردم .فکر کنم کلا تی پی لینکا وقتی یه مدت گذشت داغون میشن .اگه میتونی اپگریدش کن چون من از وقتی که اپگرید کردم دیگه اونطوری نمیشه یکمی هم روون تر شده
دوستان پیشنهاد میکنم حتما Firmware مودمتونو آپگرید کنید
من SNR خطم همیشه بین 9 تا 12 بود. ولی به محض آپگرید کردن فریم ور اومد روی 24
Tp-link ها همشون اين مشكلو دارن مينويسه the connection was reset و ديگه وارد تنظيمات نميشه من هر كاري كردم نتونستم اين مشكلو حل كنم فقط فريمور آپديت نكردم
شما مثل اينكه حالت خوب نيست!:n09:نقل قول:
كي گفته مخابرات خوزستان پهناي باند نداره؟مخابرات خوزستان خيلي هم پهناي باندش خوبه ولي اگر اجازه بدن و اينقدر اين ibs رو دستكاري نكنن خوب ميشه مشكل از اينه كه ibs رو هر روز دستكاري ميكنن مخابرات خوزستان ميتونه در حد مخابرات تبريز باشه ولي خودشون نميخوان مثلا همين مشكل ما كه پينگمون ميشه 1000مگه فكر كردي از پهناي بانده ؟اين فقط بخاطر قفل شدن ipو قفل شدنip بخاطر تغيير تنظيمات ibs هست
خب. مثل اینکه بعد از آپگرید کردن Firmware مشکل حل شد. الان بعد از 1 ساعت روشن موندن مودم بازم میتونم وارد تنظیماتش بشمنقل قول:
شما هم آپگرید کن
من خودم 2730uدارم چند ساله خيالم راحته ماشالله كوچكترين مشكلي نداشته تا الان بعضي وقتا به سرم ميزنه تا هنوز كم هست ازشون يكي ديگه بخرم چون ديگه توليد نميشننقل قول:
...................................نقل قول:
آره بعضيا چنين كار زشتي رو انجام ميدن نميدونم چه كرميه كه بعضيا دوست دارن تنظيمات مودم مردمو بهم بريزن:n15:نقل قول:
بالا بردن down stream چقدر طول میکشه؟ امروز سه بار زنگ زدم2020 میگن باشه ولی بالا نبردن انگار با اینا نباید محترمانه حرف زد:n24:
2 ماه دیگر سرویس نامحدود برخواهد گشت
لولنقل قول:
١٠٠٪
Sent from my iPhone using Tapatalk
حرفمو پس میگیرم... مشکل همچنان پابرجاست :n27:نقل قول:
همان لحظه .نقل قول:
اگر از کلماتی همچون یادداشت خواهیم کرد و انجام خواهیم داد و هر کلمه ای که نشان دهنده زمان اینده باشد = هیچ کاری نمیکنند
بابا اینقدر شایعه درست نکنین تو این تاپیک از مخابرات دارن رصد میکنن و پدرمونو در میارن و ... اولا اگر قرار بود پشتیبانی مخابرات رو همچین ادم های مسولیت پذیری تشکیل بده که صبح و شب کارشون اینه که نظر دارندگان نت رو رصد کنن که وقتی زنگ میزدی با یه ( عقب افتاده ذهنی) طرف نبودیم . ثانیا حتی اگر کسی از مخابرات به هر نحوی در هر جایی باشه اصلا نمیتونه و نمیفهمه و اصلا شاید دسترسی نامحدود نداشته باشه که شما رو بخواد اذیت کنه یا ... . ثالثا تو این دور و زمونه دو تیپ ادم وجود داره یا صبح و شب به فکر پول در اوردنن صبح یه جا عصر یه جا و شب جای دیگه در حال کارن و اصلا وقت رصد کردن ندارن . یا ادمای مصرف کننده که اصلا مسولیت پذیری ندارن فقط بابت بیکاری میچرخن تو نت .
منم اگه حرفی زدم من باب شوخی بوده
یا حق
من که تا مودم میاد دستم اپگرید میکنم و پسورد میزارم , اگر پسورد بزاری دیگه نمیشه از این کارا کرد :n31:نقل قول:
فرشاد میگم تو روی چه چنلی از وایرلس هستی ؟ اطراف من 17 تا شبکه وایرلس هست که باعث میشه فرکانس ها تداخل کنن
الان ping 192.168.1.1 رو بگیر ببین بهت چند میده؟
سلام اینترنت بشدت نوسان داره مدام چراغ ای دی اس ال خاموش میشه شما هم همینطورید دوستان من از ضحی دارم
به نظر من با همه چنل ها تست کن ببین کدوم بتره من چون مودمم g رو ساپورت میکنه و pc از مودم دوره رو همه چنل ها امتحان کردم و بهترین 6 بود ( این جا هیچ شبکه وایرلسی نیست ) ولی شبکه 12 هم و 8 هم تست کردم چیز خوبی بودنقل قول:
مشکلی نیست (ضحی)نقل قول:
با سلام
دوستان چند روز است نمیتونم وارد بازی کلش اف کلنز بشم فقط با شیلتر شکن میتونم وارد بشم از دوستان کسی این مشکل داره ؟؟ مودم ریست کردم باز نشد
با دو مودم هم مخابرات هم شاتل
ممنون
احتمالا سروراشو فیلتر کردندنقل قول:
به طور کلی بهترین چنل ها 1 و 6 و 13 هستن چون کمترین تداخلو دارننقل قول:
اما فکر کنم اکثر مودم ها به صورت دیفالت روی چنل 1 یا 6 باشن که خودش باعث تداخل میشه
البته وقتی کشورو میزارم امریکا فقط 11 چنل داره
چنل 13 فرکانس بالایی داره که فکر میکنم برد وایرلسو اندکی کم کنه
شایان یکم توضیح میدی که تداخل وقتی ایجاد میشه چه جوریه ؟ یعنی سرعت میاد پایین ؟نقل قول:
ح ذف ش و د
تداخل یعنی طول موج وایرلس دو تا مودم مثلا شما با همسایتون یکی میشه که اثراتش به صورت افت سرعت بالارفتن پینگ با مودم تایم اوت با مودم یا حتی قطعی کلی وایرلس مشخصه یعنی دیگه لپتاپ نمیتونه به مودم وصل شهنقل قول:
شما اگر ping 192.168.1.1 رو بگیرید میفهمید تداخل در چه حده معمولا 1تا 3 میلی ثانیه خوبه
مودم های وایرلس 2.4 تا 2.5 گیگا هرتز هستن که اون فاصله 100 تایی رو اومدن به 13 تا بازه فرکانسی تقسیم کردن که شده 13 چنل و توی مودم میتونید ببینید
در جاهایی که تراکم شبکه بالاست معمولا تداخل پیش میاد مثلا من با لپتاپ 17 تا شبکه وایرلس پیدا میکنم :n09:
حذفــــــــــــــــــــــ شود