منم 4 روز دیگه میرم از پارس آنلاین پیش مخابرات
بابا خسته شدیم دردمونو به کی بگیم آخع
Printable View
منم 4 روز دیگه میرم از پارس آنلاین پیش مخابرات
بابا خسته شدیم دردمونو به کی بگیم آخع
دوستان ترو خدا ایمیل کنید خواهش میکنم براشون ایمیل بزنید بخدا یه دست صدا نداره یه بار بیاید باهم وایسیم یه درس حسابی بدیم بهشون چرا باید همیشه دیر باهم متحد بشیم ؟
ایمیلشون اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن ایمیل من این بود که کلا جواب ندادن
سلام
کاری که شما میکنید همون کاره شاتله که پارسال انجام داده
ترو خدا انقدر اسم رفاه کاربرا رو علم نکنید
شما اگه راست میگید و به فکر کاربرایید ساعت رایگانو بکنید ساعت 12
نه ساعت 2 شب خودتونم ساعت 2 شب بیدار نیستید
من اخر این ماه خطمو از رانژه در میارم مطمئن باشید خیلیای دیگم این کارو
میکنن اینو به مدیراتون بگید
و اگه میخواید نظر واقعی کاربراتون رو ببینید حتما این تاپیکارو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر خواهي: نظر شما در مورد تغییر ساعات رایگان از 1 تا 6 به 2 تا 7 چیست
اين تغيير ساعت رايگان براي هركي بد باشه براي منكه فرقي نداره چون معمولا تا 2 بيدارم.
شماهم بيخود حرص نخورين idm رو تنظيم كنيد روي 2 راحت بگيرين بخوابين.
خوب اخه باید مودم خاموش روشن بشه اونو چیکار میشه کرد؟
بعدش مطمئن باش چند وقت دیگه میای از محدودیت شکایت میکنی
شاید این ایمیلا تاثیر نداشته باشه ولی حداقل تلاشه دیگه
خرجیم که نداره
من 512 دارم و با اين سياست جديد مخالف بودم و چندين بار هم شكايت نوشتم ولي سرعت شبانم رسيده به 20 و با اين وضعيت و به شرطي كه بعد از اجراي قانون جديد اوضاع دانلودم بهتر بشه موافق قانون جديد خواهم بود.واقعا ظلمه يكي 128 داره چندين برابر من دانلود ميكنه....
كاري نداره كه برو تو تنظيمات مودم يه قسمتي داره به اسم dial of demand كه روي مثلا 5 دقيقه ميزاري به محض اينكه pc خاموش بشه 5 دقيقه بعد مودم dc ميشه به همين راحتي :5:نقل قول:
من همين الان هر وقت اراده كردم شبي 1.5 الي 2 گيگ گرفتم چون مركز ما شبا خيلي خلوته.
دوستان تا اونجایی که اطلاع دارم و یافتم :
قراره تو گزارش حجم مصرفی قیمت دانلود شبانه نیز اضافه بشه
ابتدا سرعتش بالاست . سرعت دانلود شبانه و روزانه یکی خواهد شد .
امـــــــــــــــــــــــ ــــا و اگر :
برای سرویس :
256 : هر کی بیشتر از 18 گیگ شبانه دانلود کنه به شدت محدود میشه و محدودیت سرعت دانلود بین 20 تا 35 اعمال میشه
128 : هر کی بیشتر از 9 گیگ دانلود شبانه داشته باشه محدود میشه به سرعت 8 تا 15 کیلوبایت
دوست من این جحم های شبانه برای هر ماه حساب میشه؟ یعنی در هر ماه از 9 گیگ شبانه بالا بره سرعتش رو کم میکنند؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان
یه سوال داشتم
سرویس اینترنت من 256 6 گیگ در 3 ماه هست
و روزا سرعت دانلودم با دانلود منیجر حدود 200 کیلوبایت هست
و شبا که ترافیک رایگان هست 30 الی 70 هست
می خواستم بدونم اگه سرویسمو به 256 1 ماهه نامحدود تغییر بدم
سرعت دانلودم نسبت به سرویس در حال حاظرم تغییری میکنه یا نه
ممنون میشم جواب بدید.
والا به خدا !!!نقل قول:
بچه ها من 1 هفته ست با سرویس 1 مگ هیچی دانلود نکردم شب ساعت از 12 بگذره سایت هم باز نمیکنه تا 7 / 8 صبح هم این وضع ادامه داره !!!
زنگ میزنیم گلایه میکنیم میگن خط تلفنت نویز داره !!! من نمیدونم نویز فقط از 12 شب تا 7 صبح میاد تو خط !!!
داداش شما این مسئله رو از کجا میدونی؟نقل قول:
بعدش برای 512 و 1 مگ داستانش چه شکلی میشه؟
سلام
اول آیا پارس آنلاین اون سرویسهایی رو که نوشته نامحدود واقعا نامحدودن و دوم اینکه سرعت ارسال و دریافت 128 با آی پی اشتراکی روی چند کیلو بایته؟
آیا اینترنت نامحدود با آی پی اشتراکی سرعت خیلی کمی داره
یکی جواب منو بده خواهشا
اینجا 128 نامحدود شاید کسی نداشته باشه اگر نامحدود می خواهی فقط مخابرات. پارس آنلاین ممکن یک به ده رو اعمال کنه که اون موقع 1.6 کیلو بایت بهت می رسه به هر حال این اکانت رو از سر اجبار سازمان تنطیم مقررات بی خاصیت گذاشتن که هیچ نظارتی هم نداره که آیا واقعا شریکهای دیگه شما واقعا استفاده می کنن که سرعتتون پایین میاد یا نهنقل قول:
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
سرعتتون کاملا محدود به 256 میشه چون پروفایلت رو روی 256 ست میکنن .نقل قول:
خلایق هرچه لایق ایرانی پاچه خاره اگه بگیم یکماه تمدید نکنیم.همه میرن ۳ ماه تمدید میکنن.
سلام
اقا کسی سرعت 128 واقعی شده!!!واسه من الان سرعتم واقعی شده!!!!
128 4 گیگ
با 20 دانلود می کنه!!!قبلا 1 مگ دانلود می کرد
ممنون بابت اطلاع رسانیت عزیز....نقل قول:
دوستان تا اونجایی که اطلاع دارم و یافتم :
قراره تو گزارش حجم مصرفی قیمت دانلود شبانه نیز اضافه بشه
ابتدا سرعتش بالاست . سرعت دانلود شبانه و روزانه یکی خواهد شد .
امـــــــــــــــــــــــ ــــا و اگر :
برای سرویس :
256 : هر کی بیشتر از 18 گیگ شبانه دانلود کنه به شدت محدود میشه و محدودیت سرعت دانلود بین 20 تا 35 اعمال میشه
128 : هر کی بیشتر از 9 گیگ دانلود شبانه داشته باشه محدود میشه به سرعت 8 تا 15 کیلوبایت
این که میگی برای 256 بیشتر از 18 گیگ شبانه دانلود کنیم...... برای چه مدتیه؟منظورم این هست این 18 گیگ ماهانه هست یا برای کل دوره سرویس مثلا من سه ماهه 256 دارم یعنی این 18 گیگ برای 3 ماهه؟
ممنون////
مرگ بر پارس آنلاین و رهبرانش......
ی زمانی شبی 3 گیگ دانلود میکردیم............
اینطوری حساب کنیم 18x2=36gb یعنی سرویس 512 تو یه ماه نباید از 36 گیگ بیشتر دانلود کنه وگر نه محدود میشه من همین طوری تو یه ماه شبی 2 گیگ میگیرم یعنی 60 گیگ تو یه ماه میشه
شورشو در اوردن حروم زاده ها
آفرین بر شما دوست عزیزنقل قول:
نکتۀ خیلی مهمی که باید بهش توجه بشه اینه که دوستانی که فکر میکنن با اعمال قانون جدید و اعمال محدودیت به میزان دانلود شبانه وضعشون بهتر میشه، به نظر من سخت در اشتباهن!
چون بعد از مدت کمی، به راحتی و بدون هیچ قانون مدونی میتونن سرعت اغلب کاربرا رو محدود به ماکزیمم 10 کیلوبایت کنن و هیچ کس نمیتونه حق اعتراض داشته باشه مگر کسانی که میزان دانلودشون خیلی خیلی کم باشه
به عنوان مثال حتی اگه فرض کنیم که در بهترین شرایط، فردی که سرویس 512 داره به قول دوستمون بتونه ماهی 36 گیگ دانلود کنه اونوقت به این معنا خواهد بود که در شب حق دانلود بیش از 1.2 گیگ رو نخواهد داشت؛ اما دو نکته:
1- اینکه حتی اونهایی که در حال حاضر 512 دارن و از وضع دانلود شبانشون ناراضین به طور قطع بالای 90 درصدشون شبی در حدود 1 گیگ رو دانلود دارن و عملاً خیلی سودی نمیبرن
2- در صورت اجرای طرح جدید اگر در یکی از شبها بر حسب اتفاق سرعت خوب باشه و بیش از 1.5 گیگ دانلود کنن، هیچ بعید نیست که شرکت به راحتی بگه که شما اون شب رو زیاد دانلود کردین و حالا حالا محدود میشین
با شرایط فوق کاملاً مشخصه که پارس آنلاین دستش باز خواهد بود و هر وقت بخواد میتونه کاربرا رو برای مدت نامعلومی محدود کنه
و خب در دید کلان وضعیت برای پارس خیلی بهتر از قبل خواهد شد گرچه احتمالاً بعد از گذشت مدتی، ضربۀ سختی به دلیل از دست دادن کاربراش خواهد خورد
سپاس
پارس واقعا قبلنا خیلی بهتر از الان بود
خوشبحالت منم 512 دارم و تو یه ماه کمتر 25 گیگ دانلود دارم و این یعنی نا عدالتینقل قول:
دوستان همه شرکت ها دارن پهنای باند رو برای کاربرا محدود میکنن و تحت فشار دولت هستند.
امری*کا قرار اینترن*ت رو تحریم کنه
دلیلش هم میدونید چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترنت ملی
خب شما دوست گرامی آیا فکر میکنید با اجرای طرح Fair Use Policy وضعیتتون خیلی بهتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما در حال حاضر ماهی 25 گیگ دانلود میکنی ولی در اون حالت در بهترین شرایط میتونی 35 گیگ دانلود کنی چون باید یه فاصله ای از 36 گیگ داشته باشی تا یه موقع محدود نشی
ضمن اینکه اگر محدودیت دانلود در هر شب به طور مجزا هم وجود داشته باشه، اونوقته که باید هر شب دست و پات بلرزه که یه موقع اون شب سرعت خوب نشه و دانلود اون یه شبت از مرز بگذره یا حتی سیستم پارس که معمولاً هر از گاهی در کنتور انداختن ترافیکها دچار مشکل میشه، یه موقع یه شب بیشتر از دانلودت کنتور نندازه! وگرنه مدتها محدود خواهی شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپاس
این رو تازه واسه من فرستادن :39::39::39::39:
اقا من مشکل زیاد دارم چند روز به پیشنهاد دوستم اومدم پارس قبلا سرویس یک مگ از جای دیگه داشتم خطم بدون نویز و کاهش سرعت زیر 120 نبود اما الان 256 8 گیگ گرفتم از پارس انلاین که اولا مودمم اتومات وصل نمیشه دوم در حالت دستی یک درمیون ارور 691 میگیرم و درثانی سرعت من در روز با اینکه گفته میشه در روز پارس انلاین رو ی دو مگ بسته میشه برای من در بهترین حالت به 100 هم نمیرسه و در بیشتر موقع ها بین 20 تا 40 هست درحالی که دوستم با 200 دانلود میکنه ....چه کنم ای اساتید پارس انلاین ...دارم دیوانه میشوم..پشتیبانی هم 100 دفعه زنگ زدم اما درست نشده میگن خط نویز داره !!!!! چرا تا هفته قبل رو اون شرکت قبل نویز نداشت؟
نه دوست عزیز اینترنت قضیش با بقیه چیزا یه خورده فرق داره توی همه چی آمریکا تحریم میکنه و اینا میخان جلوش رو بگیرن ولی اینترنت فرق میکنه آمریکا میخاد تو ایران رواج پیدا کنه ولی اینا خودشون برای مردم تحریمش میکنن! این اینترنت ملی که گفتی هم یه نمونشهنقل قول:
میگم یعنی این گدا گشنه ها جدا برای عید هیچی نمیخان بدن؟! قبلا همیشه ترافیک هدیه میدادن
باز خوبه واسه شما از این چیز میزا میزارننقل قول:
صبانت که اصلا زحمت تغییر سایت رو به خودشون نمیشه (راحت)
طرف حجمش هم کم شد میگن ک** ل*** :39:
این صفحه رو نگاه کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی زحمت تغییر سایت رو ندادن که یوزر و پاسورد عمومی. 1 ماه پیش به یوزر پاسورد خود فرد تغییر کرد:2:
چه برسه به 2 شب پیش که ساعات باز 1 ساعت تغییر داشته (اینو پیش کش):19:
بچه ها من هم برای پارس آنلاین یک پتیشن تنظیم کردم
لطفا همه امضا کنید
از همه دوستان خواهش می کنم که زیر بار این قانونهای یک طرفه پارس آنلاین نریدنقل قول:
پتیشن رو به اشتراک بزارید
یادمون باشه این کار پارس آنلاین فقط بنفع خودشونه
می خوان نتونیم دانلود شبانه داشته باشیم و عملا پولی که بابت سرویس می دیم خیلی بیشتر از خدماتی هست که می گیریم؛ درسته که شبانه مجانی هست اما به هر حال درصدی از پولی که بابت اشتراک می دیم برای شبانه حساب شده
اینا ساعت هم تغییر بدن فکر کنم فهمیدن 12:35 یه سری دانلود می کنن میگن پهنای باند شرکت پس کجا میره اومدن عوض کردن
حالا ما هم دوباره از 15 شهریور تست می کنیم ترفند رو شاید ساعت 1:35 جواب بده باز تا 2 و از اونور هم تا 7:55 و دوباره باز همون قدر دانلود داشته باشیم
نگران نباشید اگر دیگه زیاده روی کنن تو محدود کردن کاربرا خیلی ها میرن شرکت های دیگه می گیرن و به ضررشون میشه
دوست عزیز تمام دلیل این تغییر ساعت همین باگی بوده که باعث می شد بتونیم تا 7 دانلود کنیمنقل قول:
چون نتئنستن درستش کنن یک ساعت شبانه یک ساعت دیرتر شروع می شه و تا 7 شده تا بیافته رو باگشون
حتی حاضر نشدن بزارن 1 تا 7......میمیرن بجای 5 ساعت 6 ساعت شبانه بدن
بنظر من خوش خیالید اگه فکر کنید بعد از اینکه محدودیت اعمال کنن ورش می دارن
اینا هدایایی که قبلا می دادن دیگه نمی دن چه برسه به اینکه مدودیت رو ور دارن
بعدش هم خیلی راحت با این fair use می تونن یک نفر رو تا آخر دورش مثلا 2 ماه بشدت محدود کنن بدون اینکه ضابطه خاصی بخواد
همونطور که شاتل محدودیت رو ورداشت پارس آنلاین هم ور می داره؛شاتل چند ساله fair use policy رو اعمال می کنه؟
اینها با اعمال این دو سیاست در میان دوره اشتراک ما دارن ظلم مضاعف می کنن
یا الان باید جلوشو بگیریم یا کلا بریم وگرنه دیگه کاری میشه کرد....بعضی ها واقعا محدودیت دارند و شاید پارس آنلاین تنها گزینشون با
دوستان من یه 40 روزی از اشتراکم مونده میخوام برم شاتل بگیرم به احتمال زیاد مهرماه شاتل خوبه؟ این پارس که دیگه حال به هم زن شوده شباشو که قراره ایطور کنن ، در ضمن سرعت دانلود من تو شب از 30 kb با سرعت 512 بالاتر نمیره.
سرعت دانلود شبانه من الان من با سرویس 256 حدود 3 تا 5 کیلو بایت..............خدایا خودت صبرم بده...............!!!!!!!!!!!
اینطوری باشه خیالی نیست میرم 512 مخابرات نامحدود می گیرم سرعت 60 کیلو می ده یه سره ولی در عوض روزی 4 گیگ دانلود می کنم تو 24 ساعت