نقل قول:
پس چرا میگن ساپورت نمیکنه؟ هزار بار تماس گرفتم با همارا گفتن خطط نویز داره و بیشتر از 2 مگ ساپورت نمیکنه...
Printable View
نقل قول:
پس چرا میگن ساپورت نمیکنه؟ هزار بار تماس گرفتم با همارا گفتن خطط نویز داره و بیشتر از 2 مگ ساپورت نمیکنه...
با اینکه تو مودم زده خط تو تا 8 مگ رو میکشه ولینقل قول:
1 : به دلیل اینکه آپلود نویزت خیلی بیشتره نمیشه ببری روی 8 مگ !! چون تو پروفایل مخابرات 8 مگ / 1 مگ هستش و برای تو امکان بستن روی 1 مگ نیست
2 : چون همیشه میزان نویز واقعی خط بیشتر از این چیزی هست که مودم نشون میده (یعنی اون اتین ریت رو که زده با SNR 3 محاسبه کرده و نوشته در حالیکه اگر نویز تا اون حد بیاد پایین شما مشکل پرش لینک خواهید داشت)
پس خط شما نمیتونه بره روی 8 مگ
دزدی تو عید رو خوب یاد گرفتن الان من هر روز یک گیگ شارژ از دست می دم جریان چیه بعد عید میرم خطم رو جمع کنم دزدای بی عرضه
نقل قول:
با اینکه تو مودم زده خط تو تا 8 مگ رو میکشه ولی
1 : به دلیل اینکه آپلود نویزت خیلی بیشتره نمیشه ببری روی 8 مگ !! چون تو پروفایل مخابرات 8 مگ / 1 مگ هستش و برای تو امکان بستن روی 1 مگ نیست
2 : چون همیشه میزان نویز واقعی خط بیشتر از این چیزی هست که مودم نشون میده (یعنی اون اتین ریت رو که زده با SNR 3 محاسبه کرده و نوشته در حالیکه اگر نویز تا اون حد بیاد پایین شما مشکل پرش لینک خواهید داشت)
پس خط شما نمیتونه بره روی 8 مگ
رو 4 مگ هم نمی تونه ببنده ؟ :n11:
ممکنه این نویز از سیم کشی خونه باشه ؟
:n16:
از پست مستقیم سیم شیلد دار آوردم و وصل کردم به مودم از داخلی امکان نداره باشه... با مخابراتم تماس گرفتم خطم رو چک کردن گفتن اصلاً مشکلی نداره... اگه اشکال داشته باشه بین کافو و پست
نه نمیشه بست چون پروفایل 4 مگ و 8 مگ روی آپلود 1 مگ بسته میشن برای همین باید روی 2مگ و 512 کیلو بسته بشهنقل قول:
من دیشب دانلود کردم فقط 30 کیلوبایت کم کرد :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب ازم بیش از 500 مگ کم کرده جریان چیه؟
با ساعت جدید 2 شب بود با قدیم 1 شب به ساعت جدید هم صبح 6و 50 سیستم خاموش شده
یقه کی رو بگیریم؟
مودم رو برای تنظیم مجدد بردید یا نمیخواد؟
خوشبحالت از دو جهتنقل قول:
1- حداقل دانلود شبانه گذاشتی شارژ من دیروز نزدیک 900 بود سیستم رو هم خاموش کردم شب صبح شد 100 مگ
2- 500 مگ ازت کم کردن
من تا صبح هر چی دانلود کردم از حجمم کم شد... یا کلاً کم میکنه یا نصف کم میکنه...
قضیه این حجم هامون چی میشه؟
دوستان من چیکار کنم از ultra برگردم به turbo ؟ چون سرعت دانلود از 230 بالاتر نمیره...
واقعاً دیگه خسته کنندست... ساعت 1:15 شب... زنگ زدم میگه 44 نفر صف انتظار... دانلود شبانه هم که معلوم نیست...
دوستان انگار تایم شبانه رو با تایم جدید ست نکردن الان واسه امتحان یه کم دانلود کردم از حجمم کم کرد گفتم که مواظب باشید حجمتونو به فنا ندین
عنترها اگه ساعت رو میکشیدن عقب زود ست میکردن
بدون دانلود و فقط با وبگردی تو چند روز اخیر یک گیگ اضافه ازم کسر شده
دیگه کم کم داره میره رو اعصاب کی میخواد درست بشه
کلی هم دانلودم جمع شده نمیتونم دانلود کنم
دقیقانقل قول:
اگه همینطور پیش بره من جمع اوری میکنم:n02:
اگه اینجوری باشه منم جمع آوری میکنم... کلاً مسخره بازی شده شبها دانلود حذف شده وچند گیگ از حجم هامون کم شده...
سه شنبه باید حضوری بریم از مخابرات پیگیر بشیم...
از سه شنبه تا پنجشنبه سرعت اینترنتم اینجوری بود!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این شکلی شده!!
قبلا دانلود تا 30kb/s دانلود میکرد اما الان حداقل30 درصد سرعت افت کرده!
آخه یکی نیس بگه من با همارا قرارداد بستم یا با مخابرات!!
باید بفکر یه isp جدید باشم!!!
سرویس 128 نامحدود همارا
پایه اید سه شنبه همگی بریم جلوی مخابرات اعتراض کنیم من دو گیگ ازم کم شده
میریم که حال اساسی بهشون بدیم فقط دوستان مشارکت کنن حالشون رو بگیریم بعد همگی بریم تقاضای جمع اوری بدیم
بدون اطلاع سرویس رو انتقال دادن به مخابرات
بدون اطلاع دانلود شبانه رو برداشتن
بدون اطلاع سرعت رو کاهش دادن
دزدی هم که بیاد روش دیگه آخرشه...
تازه از خط دیگه هم دانلود شبنه برداشته بودم چهارشنبه هفته پیش نزدیک 6 گیگ ولی از حجمم 4 گیگ کم کردن
خوبه طلب کارم هستی!:n02:نه این طوری نمیشه میخوای با هم بریم تا میخورن بزنیمشون؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره فکر خوبیه :n25: :n08::n02:نقل قول:
پس سرور تبریز سپید تست چی شده؟:n13:
نقل قول:
قبلا دانلود تا 30kb/s دانلود میکرد اما الان حداقل30 درصد سرعت افت کرده!
آخه یکی نیس بگه من با همارا قرارداد بستم یا با مخابرات!!
باید بفکر یه isp جدید باشم!!!
سرویس 128 نامحدود همارا
قبلا که سرعتت 30 بود همون سرعت رو مخابرات بهت میداد نه همارا...همارا سرعت نامحدودش رو 20 کیلو لیمیت شده
آشغال ترین isp تبریز همین همارا هست
اون 600kb/s که فقط 3 روز طول کشید!!قبلش 30kb/s بود که الان به زور به 20kb/s میرسه!! یعنی بیش از 30 درصد کمشده!!!البته بجای مخابرات همارا باید کتک بخوره.مخابرات هم که ید طولایی در کلاهبرداری و سرکیسه کردن ملت دارهنقل قول:
نه داداش قبلا سرویس های مخابرات را همین همارا تامین میکرد(طبق گفته کارشناسان همارا).ولی من از همارا خرید کرده بودم و شارژم را هم از طریق همارا انجام میشد.نقل قول:
الانم که کل مشترکانش را منتقل کرده رو مخابرات
مخابرات رو همارا تامین میکرد؟؟یعنی چی....پس جرا هم از سرعت و هم از پینگ از مخابرات عقبتره
اقا من 1 گیگ حجم خریدم ولی اضافه نکرد به حجمم ! باید صبر کنم حجم سرویس تموم بشه بعد اضافه کنه یا باید اضافه میکرد ؟ تا حالا حجم اضافه نخریده بودم برای همین نمیدونم روند کار چجوری هست .
در بخش سابقه خرید سرویس اضافه کرده که 1 گیگ حجم خریدم ولی در بخش مشاهده وضعیت کاربر حجمم 61 مگ نشون داده میشه .
نقل قول:
یکم طول میکشه تا شارژ بشه
نمیدونم چرا از شارژم کم شده... استفاده هم نکردم...
نقل قول:
پایه اید سه شنبه همگی بریم جلوی مخابرات اعتراض کنیم من دو گیگ ازم کم شده
میریم که حال اساسی بهشون بدیم فقط دوستان مشارکت کنن حالشون رو بگیریم بعد همگی بریم تقاضای جمع اوری بدیم
بدون اطلاع سرویس رو انتقال دادن به مخابرات
بدون اطلاع دانلود شبانه رو برداشتن
بدون اطلاع سرعت رو کاهش دادن
دزدی هم که بیاد روش دیگه آخرشه...
تازه از خط دیگه هم دانلود شبنه برداشته بودم چهارشنبه هفته پیش نزدیک 6 گیگ ولی از حجمم 4 گیگ کم کردن
دوستان اگه خواستید برید قرار بزارید با هم بریم . مسخرشو در اوردن دیگهنقل قول:
من که هستم
الان زور کسی به مخابرات نمیرسه همین همارا رو هم ممکنه مخابرات بهش زور میگه ، سهام مخابرات معلومه دیگه
اصلا 1000 نفر هم جمع بشه اینها کاری نمیکنن ، اینها رو من میشناسم
امروز از من 1.5 گیگ کم کرد. در مجموع از من تا حالا نزدیک 4 گیگ کم شده تکلیف این حجما چی میشه؟ همرو خوردن یه لیوان آبم روش؟!:n29:نقل قول:
چرا دوست عزیز! مخابرات هر چی قدرت داره از یوزراش داره . الان 30 درصد یوزرا جمع اوری کنن برن یه جای دیگه ،بعد ببین مخابرات چطور به غلط کردم میفتهنقل قول:
مگر اینکه مخابرات به زور بخواد پهنای باند همارا رو بگیره و نفروشه . که اونم ممکن نیست
سرعت نهایی سرویس مخابرات 20 کیلوبایت بر ثانیه
شکر خدا این هم خراب شد باید یه سرویس دیگه بخرم
سرویستون چیه که این همه سرعت دارید؟نقل قول:
من با 512 وسط ظهر با لینک پرمیوم بالاتر از 260 تا بهم نمیده
128 نامحدود بود!!! چون چند روز سرعت زیاد بود خوشی زده بود زیر دل همه :دینقل قول:
البته من وابسته دانلود شبانه نیستم خدا رو شکر دانلود افلاینم بهترین فیلم ها رو با اخرین کیفیت ممکن در کمترین مدت دانلود میکنه
من بیشتر مشکلم با قطعی ها و سرعتش هست همیشه استرس دارم که الان وسط یه کار مهم قطع میشه خدا رو شکر دیگه اسکایپ هم اونقدر سرعتش کمه همش قطع وصل میشه و قیدش رو زدم
این سرویس مثل اینکه تازه گزاشتن...اینترانت:n06:
نمیدونم چرا هروقت من میخوام سرویس 128 نامحدود بگیرم یه اتفاقی میافته که منصرف میشم ! بار قبل که میخواستم بگیرم میگفتن احتمال داره محدودیت بزارن و اگه ترافیک مصرفی از یه حجم مشخصی بالاتر رفت سرعت رو کم کنن ! منم ریسک نکردم و بازم توربو تمدید کردم . الان که میگید سرعت رو کم کردن و سرعت نهایی 20 هست ! خودشون گفتن قرار هست 20 بمونه ؟
سرویس نامحدود که سرعتش 35 باشه و قیمتش هم مثل مخابرات باشه شرکت دیگه ای هست که بفروشه ؟
بابا مگ میخواییم بریم دعوا یارکشی میکنیننقل قول:
یه هفته دیگه صبر کنید اگه حجماتون برنگشت اون وخت منم پایم
خودم یه 2 گیگی طلبکارم
دوستان توجه کنید تا موقعی که SMS براتون از طرف مخابرات نیومده مبنی بر اینکه سرویس شما چی هست همین آش و همین کاسه است یعنی حجم ها اینور اونور میشه و الکی هی زنگ نزنید به مخابرات
250 مگابایت از حجمم پرید باز!!! نمیدونم جریان چیه چرا اینجوری میکنن