سرعت سرویس 512 حجمی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاح ترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL همین آسیاتک هست
منم از ناچاری فعلا نگه داشتمش و اکثر استفادم از وایمکس هست
Printable View
سرعت سرویس 512 حجمی:
افتضاح ترین شرکت ارائه دهنده سرویس ADSL همین آسیاتک هست
منم از ناچاری فعلا نگه داشتمش و اکثر استفادم از وایمکس هست
تشکر از دوستان ولی من چی گفتم شما چی انجام دادید !!! خواهشا اگر امکانش هست همون مطلب پست قبلی رو برام تست بگیرید . خیلی ممنون
معمولا کسی دیگه نامحدود نمیخره! فکر نمیکنم کسی داشته باشه
علت ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چقدر افتضاح !!! چه سرعتی خریداری کردید ؟؟نقل قول:
داداش این نتت خیلی خسته اس، میگم مطمئنی ایراد از جای دیگه نیست،مثلا نویز تلفن و سیم کشی.(بهونه های همیشگی آسیا:n08:)نقل قول:
ولی جدا از شوخی، خیلی ناجوره که. آخه من هم این سرویس را دارم کلا تو روز کند نیست.البته به شهر و منطقه مخابراتی خیلی ربط داره.:n16:
نقل قول:حق با ShadowDragon عزیز هست،کلا کسی نامحدود نمی خره.چون حتی خود پشتیبانی هم زنگ بزنی میگه نگیر.راست هم میگن.نقل قول:
داداش چون که نامحدودش اسمش نامحدوده ولی نامحدود نیست.مثل بسته چیپس که آدم می خره فکر می کنه پر از چیپسه ولی توش هواست،هوای گرون:n08:
یعنی شما می گیری 512 نامحدود،فکر میکنی سرعت 64 داری و کل روز راحتی.در صورتی که باید این شکلی باشه ولی این شکلی نیس،حالا می پرسید چطور؟
اینجاست که آسیاتک مثل همیشه وارد صحنه میشه. شما هر روز بعد 300 مگ استفاده، یهو سرعتت از 64 میرسه 10-20 و تا فردا و جیره بعدیمون باید با همین سرعت بگذرونیم
آسیا هنوز شیوه خوشه بندی قدیمو در پیش داره،اینترنت نامحدود را با روشی نوین سهمیه بندی کرده.یعنی داداش هر روز 300 مگ سرعت معمولیداری و بعد دور از جون آدمو به گریه میندازه.:n28:
من فقط یه بار نامحدود گرفتم، آخرش به پشتیبانی گفتم خیلی ببخشید معذرت می خوام قول میدم دیگه نامحدود نگیرم،اگر میشه عوض کنید سرویسمو،گقت دفعه بعد بگیری با اولیات باید بیای:n08:
داداش اگر می تونی سمت آسیا نیا،اگر میای نامحدود نگیر:n16:
دستت طلا واسه راهنمایی !!! ولی مخابرات استان ما هم نامحدود هم شبانه رو حذف کرده و فقط آسیاتک سرویس میده و دیگه ISP نیست ؟؟ حالا یک سوال ؟ اگر 256 نامحدود بگیرم و فقط وبگردی کنم و بازی انلاین ( سرور داخلی نه خارجی ) بازم ارزش نداره ؟؟؟ دانلود هم 30 تا بده بسه !!! نظرتون چیه ؟؟
لطفا تست پینگ از سرورهای داخلی قرار بدید ببینم چطوره ؟؟ تشکر
این تعرفه چطوره ؟؟ 6 گیگ در ماه90 دقیقه رایگان 9:30 تا 11 صبح رایگان اسپرت
یعنی از ساعت 9.30 شب تا 11 صبح همون سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنه ؟؟؟ طرح 1024 6 گیگ هست !!!
سلام من یه سرویس 512 پارس آنلاین داشتنم بد نبود اما بعدا عوضش کردم چون خواهرم از سرویس شاتلش خیلی راضی بود خودم الان مشترک شاتلم قبلا 512ماهیانه شاتل داشتم خیلی راضی بودم خیلی راحت ویدئو کال داشتم الان سرویس 1 مگ شاتل دارم ولی سرعتم روی 2 مگه و اینکه شبا که همه نمیتونن از اینترنت استفاده کنند من خیلی راحت استفاده میکنم فقط موقعی که قطع میشم مودم به حالت استندبای میره چون 24 ساعته روشنه قیمتشم واقعا مناسبه.سرویس وایرلس رو چندتا از دوستام دارند خیلی راضین فقط هزینه نصب و راه اندازیش گرونه ولی خیلی راضیننقل قول:
به نظر من در رابطه با مخابرات و پارس آنلاین و شاتل بیشتر تحقیق کنین
:n26:
256 نامحدود رو من یک ساله تمدید کرده بودم!دیروز تموم شدنقل قول:
تا 200 مگ سرعت 32 داری، بعد میاد رو 12!
گیمر هم هستم! سرور داخلی جواب میده اما خارجی نه، توصیه من اینه 128 محدود 6 گیگ بگیری با این رنج قیمت، اگه دانلود نداری....
البته آساشت افتضاحه، نیای بهتره
تمدید 3 روزه کجای پنل مزخرف جدیدشونه؟
تمام چیزی که من می دونم توی این عکسه.نقل قول:
فقط یه توضیح:
من قبلا که سرویس حجمی داشتم می تونستم برقراری موقت رو استفاده کنم ولی از وقتی سرویس نامحدود رو گرفتم دیگه اون قسمت واسه من غیر فعال شده و میگه: "نام کاربري شما مجاز به استفاده از برقراري موقت نميباشد"
اینم وضعیت نویز تلفن که از این نظر خطم واقعا هالیه و نویزی وجود نداره :نقل قول:
اینم سرعتم که 512 با 1 گیگ حجم هست (کم بودن حجم به خاطر استفاده پایین از این نتم هست که ناچارا دوباره وایمکسم را راه انداختم)
امروز از بس سرعتم پایین بود که تست سرعت به آخر نرسید مجبور شدم از خود صفحه عکس بگیرم:
سوال آخر !!! اگر سرعت 2 مگ یا بیشتر ... به صورت محدود بگیرم سرعت شبانه اوکی هست و مشکلی نداره ؟؟؟
این مسئله که گفتید بعد از 200 تا 300 مگ در روز سرعت کم میشه خیلی عجیبه ؟؟ تا حالا آسیاتک نبودم ولی آم این چیزا رو توی قرن 21 میشنوه یه کم .... !!! توی قرارداد چنین محدودیتی ذکر شده ؟؟ اگر نه چرا شکایت نمی کنید به سایت تنظیم مقررارت !!! این که قانونی نیست !!!
مخلصم داداش، کاری نکردم.وظیفه است:n16:نقل قول:
اگر به جز آسیا انتخابی داری حتما تجدید نظر کن. به نظرم نامحدوده آسیا پول را دور ریختن هست. اون ساعت های رایگان هم که اسامی مسخره گذاشتن براش،
(کلا آسیا استاد این مسخره بازی هاست)، سرعت مثل سرعت شبانه است. یعنی سرعت اسمی. برای سرعت 1 مگ فکرکنم 90 میشد.(میگن 120 ولی نمیاره،90 میاره)
من سرویسم حجمی هست هرتستی دلت می خواد بگو بزارم.
داداش به نظرم زیاد پول سرعت نده. الان توضیح میدم دلیلش را، گرچه اهل فن خیلی هستن تو تاپیک خیلی باسوادتر از من،بنده جسارت می کنم. ببین عزیزدل، این ها می گیرند سرعت محدود را بالاتر از سرعت اسمی می بندند.مثلا شاید 512 را رو 4مگ ببندند. بعد برای دانلود تو روز سرعت حدود 300-400 هست که کافیه، به علاوه وقتی حجم ما محدوده،مثلا کلا ده گیگ چه فرقی داره اون ده گیگ را کلا توی 10ساعت دانلود کنیم یا 5 ساعت! می مونه سرعت شبانه. سرعت شبانه 512 حدود 64 هست (البته 50-60 هست معمولا. تا جایی که من تست کردم 1مگ سرعتش شب ها 90 کیلو هست، 2مگ را تست نکردم یکی از دوستان همین تاپیک فکر کنم می گفت 110 هست. حال اگر سرعت شبانه مهم نیست چندان برات، همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان گفت، به نظرم یه 128 بگیر با حجم مناسب.الکی پول سرعت نده. (چون 128 هم تو روز فکرکنم 200 را راحت میاره) ولی اگر سرعت شبانه مهمه،به نظرم 1 مگ بهترین حالته. گرچه من خودم بالاتر از 512 پول سرعت نمیدم.اینم مجبورم چون به ما کمتر از 512 و ده گیگ نمیدن.نقل قول:
داداش اصلا عجیب نیست، اینجا چیزای عجیب تر از این میبینی. ببین مثلا با شیب ملایم 20 درصدی همه سرویس دهنده ها باید کاهش قیمت می دادند. اسیا تو بوق و کورنا کرد که اعمال تخفیف کرده، ولی نمیدونم چطوری قیمت 20 گیگ 512 از 45 تومن شده 54 تومن با تخفیف هم هست تازه!! می بینی؟ تو روز روشن مثل چی دروغ میگن که هیچ،بعد میان میگن ارزون هم کردیم 20 درصد. باقیش را خودت تا تهش برو! :n09:
این میزان مگابایت را هم خیر سرشون گفتند تو قرارداد مثلا. ببین وقتی نوشته با هدیه 9 گیگ سرعت بالا، این 9 گیگ لعنتی مربوط به همون 300 مگ هست در روز که کلا سرعتش 64 هست،باقی روزی میاد رو 15-20 و اشک آدم درمیاد. فکر کنم مثل من گول خوردی. من اول خونده بودم 9 گیگ سرعت بالا فکر می کردم بهم 9 گیگ باسرعت 300 دانلود میدن.ولی آسیا دزدتر از این حرف هاست:n08:
باز هر موردی بود خوشحال میشم بتونم کمکی کنم:n16:
سپاس داداش به خاطر کمک و راهنماییت:n16:نقل قول:
رفیق متاسفانه کسی منطقه ما جز آسیا پورت نداره، ما اینجا به زنجیرکشیده شدیم توسط آسیا. انتخابی نداریم برای ADSL جز همین. قبول دارم انصافا شاتل بهتر از آسیاست. این آسیا که ما داریم حکایته یا نون خشک خوردن یا گرسنه خوابیدنه:n08:
داداش این که دیگه خیلی ظلمه!! برو چندبار بزن تو سرشون:n28:نقل قول:
جدی این همه پول می گیرن این دیال آپ را بهت میدن اون هم حجمی!! دیگه خیلی نامردیه!!!
رفیق کجا هستی شما، یه پرس و جو کن ببین منطقه شما همه همین هستن یا نه. :n16:
برای وضعیت نت شما باید روضه بخونن بر سرو سینه بزنن این دیگه چه وضعیه :n13:نقل قول:
سرویس 128 حجمی رو 2 مگ بسته شده! روزا 256 تا میگیره.
بهترین سرویسی ک شبانه نداره همینه! چه 2 مگ چه ده مگ!
واقعا تا حالا این قدر روی مسئله نت ناراحت نشده بودم. تا حالا این قدر از یه شرکت بد نشنیده بودم . جوری وصف کردید که انگار در چنگال یه دیو گرفتار هستید ... به جز آسیاتک فقط پیشگامان کویر یزد سرویس میده توی شهر ما و لا غیر !!!! بین بد و بدتر گیر کردم ... مخابرات که کلا شبانه و نامحدود رو حذف کرده ، آسیاتک هم با تعریف های شما چیزی شبیه سوهان روحه ... هیچی دیگه دوستان تشکر بابت راهنمایی جمع بندی من این شد که شما توصیه می کنید در هر حالت نیام سمت این شرکت بهتره . از این ماه نت تمدید نمی کنم و سعی می کنم دیگه استفاده نکنم . راه دیگه ای نیست ... :sad:
سوهان روح رو خوب اومدی! رسما ری...!
داداش خدا نکشتت دیگه اینقدر ها هم حاد نیست :n08:نقل قول:
بببین داداش گلم، در کل درسته آسیا خوب نیس،ولی این شاتل هم مثلا رفیق من داره، همچین مالی نیست.فقط قیمتاش انصافا بهتر از آسیاست. معمولا تو بحث اینترنت و سرویس دهی، هرکسی از یه چیز شکایت داره.مثلا این شکایت ها تو تاپیک شاتل هم هست و حتی پارس،ولی خوب انصافا با ما وضعشون فرق داره. گرچه شاتل هم خیلی خالی بنده.تبلیغ دروغی میکنه بعد میگیره موقع دانلود شب محدودت می کنه سرعتت را، دیگه از اینترنت داشتن پشیمون میشی!
ببین اینجا چنددسته ناراضی هستن،
یه گروه مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بندگان خدا پول اینترنت پرسرعت میدن ولی به قول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید برا وضع نتشون سرو سینه زد:n28:
یه گروه از بچه ها بازی و ویدئو انلاین می خوان ببینن که از پینگ شکایت دارند نه سرعت و حجم و... (آسیا پینگش خوب نیست)
یه گروه مثل من هستن که شاکی اند از نوع سرویس دهی.مثلا ما محدودیم تو انتخاب.شرکت گردنش کلفته میگه کمتر از 512 بیست گیگ نمیدم بهت.:n08:
خوب من از خودم شروع می کنم: من دانلود شبانه ندارم.پس شب همچین برام مهم نیست. پینگ هم زیاد برام مهم نیس، اما وصل بودن نت در روز و سرعت مناسب در روز مهمه، این یه مورد را آسیا توی روز انصافا رعایت میکنه. من درطول روز واقعا سرعتم خوبه.بیشتر ناراضی بودن من سر نوع سرویس،و خالی بندی های اسیاتک هست. مثل این مورد اخیر ک گفت ارزون کردیم با شیب ملایم:n08:
در چنگال دیو بودن هم داستان داره. چندتا شرکت ننر مثل پارس و شاتل و پیشگامان و حتی مخابرات تو منطقه ما هیچ وقت پورت نمیدن. ما ناچاریم از آسیا بگیریم. که اون روز هم خدمت یکی از دوستان گفتم، اینم نبود مجبور بودم وایمکس بگیرم (اینجاسرعتش افتضاحه).
حال در مورد شما،مثلا فرمودی دانلود شبانه برات مهمه. در این یه مورد بد نیست انصافا به نظرم آسیا.سرعت شبانه تا سرویس 1 مگ به نظرم بد نیست.برا 512 حدود 64 و برا 1 مگ 90 بود وقتی تست کردم. ولی همیشه همینه.محدود غیرمحدود نداره.
به نظر من از همه مهمتر اینه که ببینی کسی آسیا داره نزدیک محلتون. چون هرچی اون بگیره تو هم می گیری داداش.مثلا من یه دوستی دارم قم هست،میگه دوستش از همه شرکت ها داشته ولی از آسیا بیشترین رضایت را داره!! برا من خیلی عجیب بود،نگو اونجا طرح های خاص دارند که می ارزید واقعا.
راستی برا دانلود شب،یه طرح داره گویا 1200 گیگ 4تا10 صبح،سرعت بالا مثل روز، به اضافه ماهی یک گیگ با مودم،انگار 150تومنه.(روزی 3.5گیگ سرعت بالادانلود در ساعت خاص) حتما بپرس.شاید این طرح داشته باشند،برای ما نداره. اگر کنار این طرح هرماه 3-4 گیگ حجم بخری، به نظرم طرح خوبیه برا دانلود.
من صبح شه سرعت بره بالا یه تست از سرعت و پینگ خودم میزارم یه مقایسه کنیم. انشالا یه اینترنت خوب می گیری داداش نگران نباش.:n16:
120 گیگه! نه 1200!!!
یه مودم دوپورت هم میدن
چرا این طرح 1200 گیگ هستش اما فقط تو مشهد میدن این طرحو :n16:نقل قول:
خوب حالا اگر 10 مگ محدود بگیرم شبانه از 1 تا 8 صبح سرعتش فیکس هست روی همون 10 مگ. اگر این طوری باشه که عالیه !!! میشه شبی 20 گیگ یا بیشتر هم دانلود کرد ...
قانون 512 صادقه!نقل قول:
10 مگ شبا رو 2 مگه!
زنگ زدم از پشتیبانی سوال کردم، گفتن 3 بسته داریم، 12گیگ+120 شب، + مودم معمولی 150....
آخرین بسته هم 300 گیگ شب+24 روز با مودم وایرلس 300 تومن
10 مگ اصلا نگیرید . خودم یکبار گرفتم و بدجوری پشیمون شدم . سرعتش با هزار ترفند و بدبختی تازه اون هم از سرور های ایران حدودد 200 کیلوبایت بود . سرور های خارج که بماندنقل قول:
دوستان آسیاتک طرح های 512 و 1مگ رو روی چه سرعتی میبنده؟ و اینکه این دو طرح شبانه تا چه سرعتی رو ارائه میدن؟
سرعت از 128 کیلوبیت (حامی) تا 4096 کیلوبیت (کولاک) روی 4 مگابیت در طول روز بسته میشه.نقل قول:
سرعت شبانه رایگان :
128 کیلوبیت : ندارد.
256 کیلوبیت : معادل 256 کیلوبیت (32 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 700 مگابایت
512 کیلوبیت : معادل 512 کیلوبیت (64 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 1400 مگابایت
1 مگابیت : معادل 768 کیلوبیت (96 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 2100 مگابایت
2 مگابیت : معادل 1024 کیلوبیت (128 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 2400 مگابایت
4 مگابیت : معادل 1280 کیلوبیت (160 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 3100 مگابایت
10 مگابیت : معادل 2048 کیلوبیت (256 کیلوبایت) حداکثر حجم شبانه قابل دریافت در هر 24 ساعت : 4800 مگابایت
*بدیهیه که سرعت به کیلوبایت (داخل پرانتز) سرعت حداکثری سرویس شبانه در صورت استفاده از دانلود منیجر هست.
پینگ تمامی سرویسها هم = پینگ مخابرات در شرایط خوب ضرب در 2
دو قسمت مشکل داره، یک: سرویس 128 روزانه 256 تا بیشتر نمیده! دو: این سرویس اصلا ساعت رایگان نداره!!!! اما ساعت نیم بها بازم 250 رو میده
سلام
وضعیت آسیاتک چه جوره؟
سرعت دانلود از سایت هایی که میزبانی می کنه چه جوره؟
شبانه؟
بخش شبانه 128 تصحیح شد.نقل قول:
ولی در مورد سرعت روزانش مشکلی نیست و 400 هم میده.
وضعیتش بدهنقل قول:
سرعت هم که : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک ترفند و ... نداره سرعت لینک رو در شب رو اعداد بالا محدود میکنن حتی از شبکه داخلی خودشون.
امکان داره برای مراکز یا شهرهای مختلف فرق داشته باشه؟نقل قول:
[QUOTE=NOVICE_M;8239973]سپاس داداش به خاطر کمک و راهنماییت:n16:
رفیق متاسفانه کسی منطقه ما جز آسیا پورت نداره، ما اینجا به زنجیرکشیده شدیم توسط آسیا. انتخابی نداریم برای ADSL جز همین. قبول دارم انصافا شاتل بهتر از آسیاست. این آسیا که ما داریم حکایته یا نون خشک خوردن یا گرسنه خوابیدنه:n08:
میتونی بری توی نوبت شرکتهای دیگه معمولا تا دو ماه خبر میدن و قتی شرکتی باهات تماس گرفت که پورت داریم سرویس آسیاتک رو تخلیه کنی تا اون موقعه هم میتونی سرویست رو ماهیانه تمدید کنی... ولی به نظر من اگه مشکل هزینه ندارین سرویس وایرلس بگیرید چون روی خط تلفن نیست و از دکل آنتن میگیره (یه چیزی شبیه وایمکسه اما وایمکس مودم داخله منزله وایرلس روی پشت بوم نصب میشه بعد با سیم کشی به منزل فقط سرویس میده) هزینش بالات فکر کنم نصبش بین 100 تا 200 هست ولی بعدش یه عمر راحتی من دوستم داره خیلی راضیه
نقل قول:
میتونی بری توی نوبت شرکتهای دیگه معمولا تا دو ماه خبر میدن و قتی شرکتی باهات تماس گرفت که پورت داریم سرویس آسیاتک رو تخلیه کنی تا اون موقعه هم میتونی سرویست رو ماهیانه تمدید کنی... ولی به نظر من اگه مشکل هزینه ندارین سرویس وایرلس بگیرید چون روی خط تلفن نیست و از دکل آنتن میگیره (یه چیزی شبیه وایمکسه اما وایمکس مودم داخله منزله وایرلس روی پشت بوم نصب میشه بعد با سیم کشی به منزل فقط سرویس میده) هزینش بالات فکر کنم نصبش بین 100 تا 200 هست ولی بعدش یه عمر راحتی من دوستم داره خیلی راضیه
دوست عزیز من 128 چهار گیگ یک ساله رو از پارسال تا الان دارم! سرعتش 256 تا بیشتر نمیشه
سلام دوستان:n16:
باز معلوم نیست این آشغال چه مرگشه، از صبح یه ساعت درست انلاین نبودم. چراغ های مودم اینقدر خاموش روشن میشن اعصابم خورد شده،
البته من مشکوکم به این که باز این بی شعورهای اصیل در راس اینترنت ایران دارند یه کارهایی می کنند،چون از دوتا از دوستانم که برای مخابرات هستند
از صبح کلا نتشون رفته. یه بنده خدایی می گفت، ما هزینه زندگی تو نیویورک را پرداخت می کنیم اما امکانات در حد شعب ابیطالبه. حال شده نقل ما آسیاتکی ها...:n08:
پنل جمع آوری غیر فعاله! عجب!
لابد انتظار دارن 10 دقیقه تو صف باشم!
سرویس شبانه سرعت 1مگ با 2 مگ فرق داره؟؟ من با 1 مگ شبی دو گیگ دانلود دارم..2 مگ فرق می کنه؟