:18:چی میگی؟برای چی مساوی؟اگه مساوی منه امکان داره ما اصلا صعود نکنیم:13:نقل قول:
دیگه از این حرفا نزنی ها!
:18:چی میگی؟برای چی مساوی؟اگه مساوی منه امکان داره ما اصلا صعود نکنیم:13:نقل قول:
اونا الان تو تفضل 4 تا از ما جلوترن اگر الغرافه را تازه با اختلاف یک گل شکست بدن اونوقت ما باید حداقل 6-0 ازشون ببریم تا اول گروه بشیم :13:نقل قول:
:18:چی میگی؟برای چی مساوی؟اگه مساوی کنه امکان داره ما اصلا صعود نکنیم:13:(در صورته باختمون مقابل الشباب)نقل قول:
آقاجون تفاضل گل مهم نیست.مهم بازی رو در رو هست.نقل قول:
فقط اینو بهت بگم اگه فقط1-0 الشبابو ببریم بعنوان تیم اول صعود میکنیم:31:
خوب اگر مساوي بشننقل قول:
بعد الشباب بياد پيروزي رو ببره انوقت الغرافه صعود مي كنه !!
بازي صبا چند چند شد !!!
سلام به پرسپولیسی های گل فروم
آقا 2تا سوال داشتم اگه ممکنه جواب بدید:
اولی اینکه با تفاضل گل تیم اول و دوم مشخص میشه یا بازی رو در رو(بازی مستقیم دو تیم) ؟ لطفا مطمئن بگید
د.می سوالم اینه که اگه پرسپولیس اول بشه باید با کدوم تیم دوم بازی کنه و اگه خدای نکرده دوم بشه اینبار باید با کدوم تیم اول بازی کنه؟
پیشاپیش ممنون
صبا 1-0 باخت!
اونم حذف شد..
عشق است پرسپولیس:دی
پرسپولیس در صورت صعود اگه اول بشه با تیم دوم گروه چهار بازی میکنه!(لاتفاق عربستان، سپاهان ایران، بنیادكار ازبكستان و الشباب امارات)نقل قول:
د.می سوالم اینه که اگه پرسپولیس اول بشه باید با کدوم تیم دوم بازی کنه و اگه خدای نکرده دوم بشه اینبار باید با کدوم تیم اول بازی کنه؟
اگه دوم بشه با تیم اول گروه سه بازی میکنه!(الاتحاد عربستان، ام صلال قطر، الجزیره امارات و استقلال تهران)
فکر کنم بازی رو در رو حساب بشه
اگه اول شیم یا دوم بازم فرقی نداره چون هیچ تیمی نمی تونه جلوی پرسپولیس دوام بیاره
کريمي : او بيايد من مي روم
دايي در آستانه سرمربيگري پرسپوليس
علي دايي که اخيراً از آمريکا بازگشته است در آستانه سرمربيگري پرسپوليس قراردارد.
به گزارش سرويس ورزشي برنا ، از باشگاه پرسپوليس خبررسيد که مقدمات سرمربيگري علي دايي در اين تيم فراهم شده و اين مربي فصل آينده روي نيمکت سرخپوشان خواهد نشست. در همين حال خبردارشديم که مسئولان پرسپوليس امروز از بازيکنان باتجربه خود درباره انتخاب دايي نظرخواهي کرده اند که در اين بين علي کريمي مخالفت خود را اعلام کرده و گفته است با حضور دايي روي نيمکت پرسپوليس از اين تيم خواهد رفت.
اه اه دایی هم شد مربی !؟ من که اصلا خوشم نمیاد ازش
شان مربی گری تو پرسپولیس رو نداره .. با اون اخلاق گندش
اینا همش شایعست هنوز دائی طرف تیم هم نیمده
نقل قول:
کريمي : او بيايد من مي روم
Al Shabab 0 - 0 Al-Garrafa
دقیقه 25
نیمه اولش فعلا با همین نتیجه تموم شدهنقل قول:
Al Shabab 0 - 0 Al-Garrafa
دقیقه 25
در راستای تایید حرف علی کریمی اگر دایی بیاد من هم از پرسپولیس میرم! : دینقل قول:
آخه دایی هم شد سر مربی؟
نکنه خاک تو سر ها واسه همین پیروانی رو هم انداختن بیرون؟؟؟؟
خداییش اگه دایی بیاد پرسپولیس باید بریم خودمونو بکشیم1
به نظر من طرفدارای پرسپولیس حداقل 99/99 درصدشون بین کریمی و دایی ، کریمی رو انتخاب میکنن/
الغرافه 0 - الشباب 0
دقیقه 82
دوستان تبریک میگم صعود کردیم
هوررراااااااااااااااااااا اا...
اینجاست که میگن:
پرسپولیس قهرمان میشه.......
خدا میدونه که حقشه.......
Al Shabab 1 - 0 Al-Garrafa
فکر میکنم باید تبریک بگم
دقیقه 90 الشباب 1 گل پنالتی زد و همین الان بازی رو برد
الغرافه 0 - الشباب 1
صعود کردیم مبارکه
حالا باید برای اول شدن الشباب رو بزنیم
همین الان بازی الشباب عربستان و الغرافه قطر با نتجه یک بر صفر به سود الشباب عربستان به پایان رسید.
گل الشباب عربستان در دقیقه 92 از روی نقطه پنالتی زده شد.
با این نتجه پرسپولیس عملا به مرحله یک هشتم صعود کرد
به تمامی پرسپولیسی های فروم تبریک میگم ما صعود کردیم برعکس اون 3تا بی عرضه ها
الشباب برد، پرسپولیس بالا رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ریاض – پنالتی نصیر الشمرانی به گل الشباب تبدیل شد تا پرسپولیس تهران تنها تیم ایرانی حاضر در مرحله شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا شود.
الشباب در بازی چهارشنبه شب گروه B توانست 1-0 الغرافه قطر را شکست دهد و حریف را از ادامه رقابت ها حذف کند.
الشمرانی تنها گل الشباب را از روی نقطه پنالتی و در دقیقه دوم اوقات تلف شده بازی به ثمر رساند.
الغرافه در نیمه اول این بازی در دقیقه 35 احمد فارس را بدلیل دریافت کارت قرمز از دست داد و برابر میزبان ده نفره شد.
حالا الشباب 7 امتیازی شده و با سه امتیاز بیشتر از پرسپولیس تهران در انتظار دیدار با رقیب در تهران است تا تکلیف تیم اول و دوم گروه مشخص شود.
با کنار کشیدن الشارجه دیگر الغرافه شانسی برای بالا بردن امتیازات خود ندارد و با همین سه امتیاز به کار خود پایان داده است.
تبریک به پرسپولیسیا عزیز به خاطر صعود به مرحله بعد
انشاالله با بازی ها خوب انتقام اس اس رو از عربا بگیرن
.
.
.
بی انصاف نباشین تورو خدا اس اس کم شانس بود این دفعه و گرنه می تونست صعود کنهنقل قول:
من هم صعود پرسپولیس رو به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا تبریک میگم
:26::33::15::thumbsup:
پرسپولیس الان امید داره اول بشه؟
پرسپولیس الان امید داره اول بشه؟
یه جدول هم بزارین بی زحمت
اره کسری جون ... بازی بعدیش رو ببره اول هم میشه .......
ميبينم که آبروي ايران افتاده بدست خودمون : حرف مزدک هم امروز باحال بود 3 نماينده ي ايران حذف شدن و فقط چش اميد به پرسپوليسه
تبريک - ايشا... به عنوان اولي ميريم دور بعد
ایول بچه ها تبریک میگم از همون اول هم یادتون باشه گفتم .. آبروی ایران توسط پرسپولیس خریده میشه
به امید برد پر گل جلوی الشباب و صعود به عنوان تیم اول
تبریک واقعا آبروریزی بود که از 4تا تیم ایرانی هیج تیمی بالا نیاد
مطمئنا اگه پیروزی نتیجه نگیره برای سال بعد سهمیه ما را کمتر میکنن
لیگ بعد صد در صد 4 تیم ایرانی هستند
ولی فصل بعدش معلموم نیست
نه
مسئولا گفتن انگار تا 3سال سهمیه تضمین هستش ولی خب احتمال تجدید نظر هم توش وجود داره
کسی می دونه حریف پرسپولیس مرحله بعد ممکن کدوم تیم باشه
من فکر می کنم با الاتحاد باید بازی کنیم
اگه تیم دوم بشیم با التحاد و اگه اول بشیم با دوم گره سپاهان که فک کنم بنیاد کار باشه بازی می کنیمنقل قول:
من فکر می کنم با الاتحاد باید بازی کنیم
احتمالا با سه تیم بازی کردن مون بیشتره
الاتحاد بنیاد کار ام صلال
خدا کنه الشباب رو ببریم
اگه ببریم به احتمال زیاد می خوریم به بنیاد کار
تو خونه ی خودمون ؟