من یگ سوال دارم اگه k800 بهترین 3.2 مگاپیکسل نیست؟ پس چرا در مقابل بعضی 3.2 ها مثل u600 یا ..... در روز شکست میخوره؟
Printable View
من یگ سوال دارم اگه k800 بهترین 3.2 مگاپیکسل نیست؟ پس چرا در مقابل بعضی 3.2 ها مثل u600 یا ..... در روز شکست میخوره؟
کسی نیست اینجا جواب بده؟
با سلام من امروز ب مشکلی برخورد کردم با گوشی ک800 خودم خاستم حدود 70الی80 عکسو یکجا به یک گوشیه نوکیا بلوتوث کنم همه رو علامت زدم وامدم بفرستم که بار اول حدود 7/8تا که رفت یکهو روی گوشی من پیغام فطع شدن اتصالو نوشت وبعد گوشی ریست شد باز که گوشی روشن شد امدم دوباره امتخان کنم که این دفعه بعد از فرستادن 2 عکس اینطوری شد وقفل کرد وباز که روشن شد امدم امتحان کنم که اصلا همون عکس اولی گوشی ریست شد وبعد از روشن شدن دیگه اصلا نمی فرستاد من بی خیال شدم امدم خونه و روی یک گوشی سونی اریکسون امتحان کردم ولی ایندفعه راحت فرستاد به گوشی سونی اریکسون نمی دونم مشکلش چیه ممنون اگه کمکم کنین
اين هك سيد53 با اسيتول نيمد؟:19::19::19::19::19::19::19:
يه سوال
وقتي هندز فري k800 را وصل ميكنيم ميشه كاري كرد كه وقتي گوشي زنگ ميخوره صداي زنگ از هندزفري بياد نه اسپيكر گوشي ؟؟
کسییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییی نبییییییییییییییییییییییی یییدددد
درسته که این گوشی بهترین 3.2 مگاپیکسل بود اما هر چیز در زمان خودش.در ضمن این گوشی هم هنوز بهترین است فقط با کمی تنضیمات بهتر:10:نقل قول:
معمولا این نوع مشکل برای نوکیا پیش میاد چون نوکیا زود هنگ می کنه وقتی چند فایل با هم ارسال می کنی قدرت تفکیک ندارهنقل قول:
هنوز نه دوست عزیزنقل قول:
غیر چنین کاری شدنی نیست:11:نقل قول:
با سلام با کدوم ورژن ستول میشه سریاله سونی لریکسونهارو چنج کرد بدون باکس و ایا ن510 سید 50 براش فریمور هست
با سلام با کدوم ورژن ستول میشه سریاله سونی لریکسونهارو چنج کرد بدون باکس و ایا ک510 سید 50 براش فریمور هست
در صورتي كه گوشي سايلنت باشه همين اتفاق ميفته ولي در حالت عادي نميشه كاريش كردنقل قول: