دیروز پرسیدم گفت منتقل میشهنقل قول:
Printable View
دیروز پرسیدم گفت منتقل میشهنقل قول:
[/QUOTE]نقل قول:
اینا عمدن رو خط نویز میندازن مودم ریت و اتنیبل رو میاره پایین دوباره صبح ک ب حالت نرمالش بر میگرده مودم عددا رو تغییر نمیده کافیه که مودم خاموش روشن کنی میبنیی که همه چی درست شده !
داداش تو این مدتی که پارس بودی راضی هستی؟ نسبت به شاتل چه طوریه؟نقل قول:
پارس، سرویس شبانه رایگان گرفتی؟ (کدومشون؟) سرعت دانلودت تو روز و شب چقدر بوده؟ شب تا چند گیگ تونستی دانلود کنی؟ (محدودیت سرعت یا حجم نداره؟)
من خودم پارسال که از های وب اومدم پارس سرویس جشنواره 1 ساله 2 مگ سرعت رو گرفتم (خط روی 12 مگ بسته شده) و شبانه 1/3 واسم حساب میشه خواستم ببینم اگه شبانه رایگانش خوبه اونو تمدید کنم
سلامنقل قول:
دقیقا واسه منم چند روزیه که هی نویز و ارور میده دیشبم که سرعت بیشتر از 500 نمیشد و ساعت 4 تا 7 هم سرعت تا 600 هم میرسید و هی صفر میشد
سیم کشی رو هم کامل عوض کردم ( یعنی از جعبه تو کوچه تا مودم مستقیم کشیدم )
دانلود خیلی وقتا از وسطش ارور میده و میره از اول دانلود میکنه
ارور CRC هم دارم از دیشب تا الان 50 تا انداخته
در ضمن مدتیه resume کردن بعضی دانلودها ارور میده. کسی این مشکل رو نداره ؟
مشکل این هم به نظرم ز زیرساخت باشه چون ttl تو ینگ هی تغیر میکنه از 38 میشه 52 ، هی عوض میشه !
اینم عکس از تنظیمات ( الان که عکس گرفتم شده 79 ارور :n38: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره راضیم کیفیتش مثل شاتل خوبهنقل قول:
اره 128 با 5 گیگ حجم
سرعت روز و شب 500 کیلو
سرعت رو شبا محدود نمیکنن ولی ب طرز مشکوکی از ساعت 1 نویز میفته رو خط
اره شبانه دار تمدید کن
اگه همه چی اکی باشه شبی 20 گیگ میتونی دانلود کنی
آخه جدیدا وقتی میخوای سرویس شبانه رو تو پنل کاربری خرید کنی میزنه حداقل ترافیک تضمین شده در بازه زمانی 2 تا 7 بامداد 3/5 گیگ در ماه است! که به نظرم مشکوکه و میخواد مثل شاتل محدودسازی رو اعمال کنهنقل قول:
شاتل مشکلش چی بود تخلیه کردی؟
شبانه رایگانش ب شدت محدود میکردنقل قول:
شاتل لند هم همیشه خراب بود
گیگی 3000 تومن برا دانلود خیلی زیاده و نمی صرفید
برا همین یکماهه بخر اگه محدود کرد راحت تخلیه کنی ضرر هم نکنی
پارس یه مدت مشتریش کم شده بود کلی جشنواره تمدید و تخفیف حجم (تا 40 درصد) گذاشته بود بعد هم شبانه رایگان رو اضافه کرد ولی الان ظاهرا مشتری هاش زیاد شده هم جشنواره ها رو محدود و استانی کرده و هم شبانه اش رو هم داره خراب میکنه خدا کنه روزانه اش هم خراب نکنه داستان های وب دوباره واسمون تکرار بشه!!نقل قول:
فقط شبانه رو محدود نکنهنقل قول:
ی فصل سریال بخوای دانلود کنی تقریبن 7 8 گیگ میشه 20 هزار تومن کمر ادم میشکنه :-|
چند ماهی ی جشنواره حجمم بزاره دیگه عالیه
شبانه که رایگان نیست بابتش 5 تومن اضافه میگیره
بقول وزیر ارتباطات در جواب حذف آپلود رایگان هیچی مجانی نیست
و احتمالا اگه کاربراش زیاد شن مثل بقیه شرکتا تغییراتی تو شبانه ایجاد کنه فقط زمانش معلوم نیس
اگه رسما قانون یک به هشت هم لغو کنن خوبه که اگه سرعت پایین بیاد نگن قانونا سرعت شما باید فلان باشه