فرق نامحدود ویژه با نامحدود معمولی چیه؟!نقل قول:
اگه ما نامحدود ویژه گرفتیم سرعتمون محدود شده میشه پول بیشتر بدیم بریم art1 ؟!
سرعت قبلا و بعد محدود شدن سرویس های نامحدود ویژه چنده؟!
با تشکر
Printable View
فرق نامحدود ویژه با نامحدود معمولی چیه؟!نقل قول:
اگه ما نامحدود ویژه گرفتیم سرعتمون محدود شده میشه پول بیشتر بدیم بریم art1 ؟!
سرعت قبلا و بعد محدود شدن سرویس های نامحدود ویژه چنده؟!
با تشکر
چه دلیلی واسه ارائه نکردن آوردن؟نقل قول:
باید ازشون شکایت کرد ، چون اگر به فرض هم توان تفکیک نداشته باشن ، باید یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اختصاص بدن ( مثل تعرفه های غیر حجمی های وب )
قیمت ها نسبت به امثال پارس خوبه خیلی گرونش نکردن!! 900 تومن که عددی نیست! پارس آنلاین 1.5 برابر کرده نا قابل :n09:
یک سوال سرویس های اکوی شبانه دار (که ماهی 5 تومن می گیرند)، شبانه شون رایگانه دیگه؟ فقط تا اونجایی که فهمیدم سرعت شبانه رو به نسبت از 1/3 تا 1/8 کاهش می دهند؟
پشتبانی به من گفت یه ماه اکو بگیری بعد برگردی درست میشه سرعتت و میتونی بری art 3نقل قول:
الان طرح یک ماهه 2 گیگ با سرعت 128 بگیرم و یه روزه ( یا نیم روزه ) حجم رو تموم کنم برام نامحدود رو فعال میکنن بعدش همون روز ؟
خیلی موافقتم :n16:نقل قول:
در Art Base ترافیک داخلی با خارجی تفکیک شده و دارای حجم مشخصی هستن ولی در ART ویژه تفکیک نشده.نقل قول:
در حال حاظر هم Art Base فعلا ارائه نمیشه و جزئیات بیشتری ازش شاتل منتشر نکرده.
دلیلش رو نگفتن.نقل قول:
تفکیک ترافیک داخل و خارج رو دارن خوب هم دارن. نمونه بارزش همین شاتل لند هست که به مناسبتهای مختلف رایگانش کردن.
شاتل گفته من مثلا در ماه 100 میلیارد تومن(مثلا) دریافتی داشتم از کاربارن
الان ارزان کنم میشه مثلا 80 میلیارد.
خوب من که پهنای باند ازاد دارم.
دریافتی 100 میلیاردم رو کم نمیکنم، چند گیگ ترافیک به کاربران میدهم و همان پول رو ازشون میگیرم
در ال شاتل سود کرد این وسط.
چون ترافیک ازاد ش رو که هر روز جشنواره میزد براش، رو داد به کاربران، همان پول سابق هم میگیره اما ارزان تر بهش پهنای باند میرسه :n21:
یعنی اگر یکبار ایمنترنت واقعا بخواهد ارزان بشه. شرکت های اینترنتی کاری میکنن که فقط مصوبه رو اجرا کنند. اما همان پول رو بگیرند
اقا من تازه اومدم شاتل میخوام بدونم این جشنواره ای که گرفتم یه سری از دوستان دارن شبی 25 گیگ میگیرن و محدود نشدن بعضیا هم یک گیگ محدود شدن ترفندی داره یا چجوریاست اگه محدود میکنه چقد محدود میکنه داخلی خارجی فرقی نداره ککنون اگه جواب بدین
سلام دوست عزیز من به شما قول میدم محدود نمیشید هر شب دانلود کنید این سرویس محدودیت نداره خودم و چند تا از دوستان داریمش.نقل قول:
سوالی داشتی پ.خ بده
من تازه شاتل ثبت نام کردم ولی خط هنوز رانژه نشده میخواستم ببینم میشه کنسل کنم قراردادو ؟ پولو پس میدن ؟