توصیه به همه دوستان که شب سرعت دانلود کمی دارن مودم رو دیسی کنین تا دوباره ای پی بگیره اینجوره احتمال داره سرعت بهتر بشه مثلا دیشب اینکار واسه من جواب داد
Printable View
توصیه به همه دوستان که شب سرعت دانلود کمی دارن مودم رو دیسی کنین تا دوباره ای پی بگیره اینجوره احتمال داره سرعت بهتر بشه مثلا دیشب اینکار واسه من جواب داد
البته این روش این هفته داره خوب جواب می ده واگرنه هقته قبل که سرورهای خارجی مثل اکسپرس و اپلود بازرو محدود کرده بودن هیچ کاری نمی شد کرد
ولی باید قبول کرد بهترین پینگ رو مخابرات داره اگه کسی شرکتی میشناسه که پینگ بهتری داره معرفی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه این پینگ باید انقد بالا (1 ماه تمدید زمانی : 7950 / حجمی : 4250 ! ) باشه ؟نقل قول:
پینگ شما چند هست ؟
( الان برای 8.8.8.8 : 240 هست میانگین )
اون که اره گرونه واقعا 201نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز بارها گفتیم با اطلاعات غلط باقیه رو نیز گمراه نکنید /
این تستی که شما واسه پینگ گذاشتی اصلا ملاک نیست /
Shatel.ir همون طوری که از دامنه اش نیز میشه فهمید یه سایت ملی هستش /
ملی هم یعنی اینترانت / نه اینترنت /
پس نتیجه این که شما بری پینگ بگیری با این سایت و پینگت پایین باشه و خوشحال باشی که فایده نداره /
این رو نگاه مال من حتی از شما نیز کمتر شده /
شما اگه میخوای تست بگیری و واقعا بدونی سرویسی که داری چند مرده حلاجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مرور بکن /
یا هم با اینا تست بگیر /
ping -t 4.2.2.4
lیـــنم تستش :
خوب واقعا ممنون که شما تذکر دادین و خوب نظرتون رو گفتین مولی چند تا نکته هستش که باید در مورد شما بگم.نقل قول:
1. من گفتم پینگ مخابرات بهترین پینگ رو داره خوب عزیز من به نسبت شرکت های دیگه گفتم مثل شاتل اسیاتک و جاهای دیگه
2. دوست عزیز shatel.ir با توجه به دامنه که نمیشه گفت سایت داخلی هست یا نه شما باید ببینی که هاست این سرور کجاست مثلا میهن دانلود در سرور های داخلی هست ولی دامنش دات کام است مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دامنه ای ار داره ولی در سرور های خارجی هستش پس دوست عزیز با دامنه که معلوم نمیشه سرور داخل ایران هست یا نه واسه این کار از این سایت ها استفاده کن ip-adress.com یا whoishostingthis.com این سایت خیلی خوب بهت میگه سایت روی چه دیتاسنتری هست (پس اگه در این زمینه اطلاعات ندارین لطفا گمراه نکنین بچه هارو) ولی درسته سایت شاتل داخل کشور است
3. دوست عزیز واسه پینگ به نظر من مهمترین نکته همین پینگ داخل کشور هستش شما که میخواین بازی انلاین کنین مثلا warcraft با گرنا دوست عزیز همه سرور ها داخلی هستش و اینکه شما با خارج از کشور پینگ چند دارین مهم نیست یا مثلا بازی call عمده سرور ها داخلی هستش
4. خب پینگ یک چیز ثابت نیست مثلا بگی پینگ من 250 هست پینگ یک چیز نسبی هست یعنی پینگت با کجا چند هستش
امیدوارم مطالب بدردتون بخوره
واقعا جای تعجب داره / من میخوام شما یه چیزی یاد بگیری نه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کلا از ریشه ضعیف هستی /
شما درست نمیدونی پینگ یعنی چی / پینگ که فقط مال بازی نیست / بعدشم اگه خواسته باشیم فرض بکنیم یکی از استفاده هاش مال بازی هستش بازم مگه بازی فقط اون چیزهایی که شما گفتید هستش ؟
یعنی توی این مملکت کسی نیست که بخواد به سرورهای EA یا غیره که مال بازی های اورجینال هستش وصل بشه ؟ یا همین Game Renger که سرورش توی استرالیا هستش و کاربر ایرانی هم زیاد داره / تانگل هم هست و .... اونا هم سرورهاش توی ایرانه ؟
الان گوگل سرورش توی ایرانه ؟ توی گوگل یه سرچی بخوای بکنی بعد از ثانیه نتیجه جستجو رو واست میاره ؟
بهترین کار : شما به تحقیقی راجع پینگ بکن / موارد استفاده و ...
هر چند جای همچین بحثی اینجا نبود /
اتفاقا دوست عزیز مخابرات خراسان رضوی بدترین پینگ رو داره حداقل تو سرور های خارجینقل قول:
اینو از من بپرس که هر روز تو steam آنلاین بازی می کنم
وقتی با دوستام که تو تهران هستند آنلاین بازی می کنیم
پینگ منو میزنه 280 ول پینگه اونا 120 هستش که اختلاف خیلی زیادی هستش
تازه این 280 که می گم ماله صبحه که پینگا خیلی خوبه از ساعت 9 شب که رد میشه پینگا میشه480 و از ساعت 1 که رد میشه دیگه نمیشه تو steam لاگین شد همش lost connection میده
ایمان جان این بنده خدا مثال میزنه میگه با بازی warcraft مشکلی نداره واسه پینگ /
ولی اینو نمیدونه که به قول خودش که اون کلا سرور ایرانی مخصوص خودش رو داره /
به نظر من واسه اینجور افراد بهترین راه اینه که برند اینترانت بگیرند به جای اینترنت /