اره توروخدا منم همینو میخوام یکی کمک کنه. داداش اگه میتونی همون مد1900 خودتو برام میذاری؟:42::42::42:نقل قول:
Printable View
اره توروخدا منم همینو میخوام یکی کمک کنه. داداش اگه میتونی همون مد1900 خودتو برام میذاری؟:42::42::42:نقل قول:
دوست عزیزم برایت لینکش پیدا می کنم اگه پیدا کردم برایت حتما میزارمنقل قول:
بیاین خودمون تو نقشه دست ببریم :n02: .نقل قول:
map editor بازی رو یافتم .
برای باز کردن map editor باید اول به مسیر my document / euro truck simulator 2 برید و فایل config رو با notepad باز کنید ، بعد دو تا خط uset g_developer و uset g_console رو پیدا میکنید و عدد 0 (صفر) جلو شون رو به 1 تغییر میدید .
از پوشه base/map از فایل europe.mbd یه کپی میگیرید و تو یه مسیر مشابه همون میذارید .
بعد وارد بازی میشید و تو تنظیمات بازی قسمت گرافیک ، تیک گزینه full screen mode رو برمیدارید و رزولیشن رو تا حد ممکن میارید پایین .
حالا دکمه console یا همون خط مورب که دقیقا زیر دکمه Esc هست رو میزنید ، تو پنجره ای که باز میشه تایپ میکنید edit map و اینتر Enter رو میزنید.
ممکنه پیغام های خطایی روی صفحه ظاهر بشه فعلا نمی دونم مال چیه ولی من هر دو پیغامی که میاد رو ok میزنم و مشکلی هم پیش نمیاد .
پنجره map editor باز میشه گزینه load map رو میزنید و همون کپی فایل europe.mbd رو باز میکنید ، نقشه بازی باز میشه و میتونید از سه گزینه قرمز رنگ سمت راست استفاده کنید و نقشه خودتون رو ادیت کنید و بعدشم save map و نقشه سیو شده رو به همون روش ساخت مد ذخیره میکنیم .
فعلا در همین حد .
سلامنقل قول:
دوست عزیز باید بری در این سایت پچ کامل بازی گیری که داخل پچ همان مود موتور 1900 است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت حدود 94 صحفه مود بازی خودمان داره باید بری پیدا کنی
موفق و پیروز باشی
سلام دوستان
اگه زحمتی نیست یه چند تا مد لازم داشتم
اگه میشه برام لینکشون رو بذارید
1.مد زمستان(برف هم بباره)اگر هم نداریم که هیچی:n02:
2.مد عکس عقاب (فابریکی اسکانیا) بزرگش باشه بهتره
3.مد جاده که گردنه های توپی داشته باشه که انجین موتور بیاد پایین(با مد برف هم سازگار باشه)
ممنون میشم اگه کمکم کنید:n12:
اقا من این مود گاردهای بقلو از کجا دانلود کنم چون وقتی من ماشینو 2محور می کنم اون گارد از بین می رهنقل قول:
بفرما،لینک کاور شاسی برای ولوو
اینم چندتا اسکرین شات مشتی از ترک سیمولیتور 2 (ریسینگ)
تک چرخ با کامیون و سرعت سرسام آور
حالشو ببرید
داداش لینکت خرابهنقل قول: