نقل قول:
hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده:11:
Printable View
نقل قول:
hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده:11:
بسی جالب بود آرمان خاننقل قول:
بعضی وقتا دوست داشتم 30 سال زودتر به دنیا میامدم.(البته نه تو ایران):31:
.....................
آخرش جو شما دوستان ما هم به این فکر انداخت آواتار رو ادکلنی کنیم:31:
علی جون باور کن منم چند باری این آرزو رو کردم. همیشه دوست داشتم به یک سری چیزها از جمله برخی ادکلنها برسم ولی این گذر زمان اجازه نداد و اون ها هم مثل یک ابر محو شدند. البته بجز ادکلن هم یک سری از آرزو هامو همین پیشرفت زمان ازم گرفت. البته نمیدونم چرا اکثر هم سن و سالهای من (متولدین 62-63) همیشه پیشرفت زمان رو بانی به اهداف نرسیدنوشون میدونن. شاید نسل ما روی مرز بین قدیم و جدید موندیم که اینگونه افکار داریم.نقل قول:
علی جون چی گفتی که داغ دل مارو تازه تر کردی!!!!!!:41::11::10:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
چند وقت پیش بود که خواستم پیشنهاد بدم که دوستان اگر ممکنه ادکلنی که محبوبشان هست بزارند آواتار. ولی با خودم گفتم شاید کمی پر رو گری باشه و زیاده روی در سلایق شخصی شما عزیزان. برای همین خودم اقدام کردم تا اگر کسی مایل بود این کار رو بکنه. به نظر من که جالبه.نقل قول:
سلام بر دوستان نیک
این ادکلن رو کسی تست کرده؟
50تومنه ظاهرا
Calvin Klein Obsession
ارزش داره برم تست کنم؟(تنبلی در حد لالیگا:27:)
(منم اواتارو عوض کردم:31:)
به به حبیب خان.شما هم بعله؟:10:نقل قول:
اینو من هنوز ندیدم.فکر کنم خیلی کمیاب باشه.:13:
مخلصیم علی جون:10::31:نقل قول:
Givenchy Gentelman رو چطور؟ تست کردی؟
فردا میرم بازار امیدوارم دوباره جو گیر نشم بالای 100پیاده کنم خودمو:19::31:
البته اگه اینارو گیر نیاوردم حتما deseoمیخرم دفعه قبل تست کردم واقعا خوشبو و موندگار هست اما چون به تیر فارنهایت رفته بودم دیگه همونو خریدم بودجه ته کشید:31:
الان deseo شده65تومن!:18::19::19::19::19:
سلام. نه متاسفانه ندیدم. احتمالا اگر دوباره بوش کنم خاطراتی در کودکی برام زنده میشن که اصلا یادم نیست .نقل قول:
چاکریمنقل قول:
جنتلمن خیلی بویه مزخرفی داره به نظرم.زیریوس رو تست کردی؟تو یه مایه هستن.
این جنیفر لوپزه که میگید مگه چند بوده؟بوش تو چه مایه هاست؟
گرم و ادویه ایی.نقل قول:
بله ارزش داره اگر پیدا بشه
آواتار جدید مبارک!:11:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
لطفا گزینه ایی دیگر بجای جنتلمن انتخاب کنید! به نظر من ارزش نداردنقل قول:
همون deseo بسیار مناسبتر است
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
منم همچنین.نقل قول:
یادش بخیر
خوب پس جنتلمن منتفیه(فکرشو میکردم جالب نباشه:31:)نقل قول:
اون جنیفره رو من 45قیمت داشتم الان شده 65 تومن ظاهرا:41:(ولی مثل باقی ادکلنا نجومی بالا نرفته فکر کنم به خاطر کم طرفدار بودنشه:10:)
والا بوش خیلی ملایم و دلنشینه و یه مقدار هم شیرین هست.تنباکو هم داخلش داره که بوشو خیلی جذاب کرده+یوزو که من عاشق این نت هستم
ادکلن خوبیه برا بهار:40: