1 مگ مخابرات
صبح بهترین حالت
[IMG]www.speedtest.net/result/2472670388.png[/IMG]
[IMG]www.speedtest.net/result/2472668925.png[/IMG]
[[/IMG][IMG]speedtest.net/result/2472677746.png[/IMG]
1 مگ مخابرات
صبح بهترین حالت
[IMG]www.speedtest.net/result/2472670388.png[/IMG]
[IMG]www.speedtest.net/result/2472668925.png[/IMG]
[[/IMG][IMG]speedtest.net/result/2472677746.png[/IMG]
توسعه رسان فروش به اشخصاص نداره فقط شرکتی....
اگه فقط شرکت میده چرا زیر تعرفه ها نوشته سرعت بالاتر از 128 به افراد حقوقی تعلق میگیره... یعنی 128 به افراد معمولی (حقیقی) میدن... واسه بالاتر از 128 کارت دانشجویی و از این چرت و پرتا میخوان...نقل قول:
آقا به نظرتون این واسه وایرلس 128 ی شرکت خصوصی واقعی هست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم شرکت؟؟؟ عجیب... چون کلا وایرلس پینگشم خوبه با این دانلود خیلی خوبه...نقل قول:
100 بار زنگ زدم کلا فروش ندارن الان فقط شرکت اینا واقعا من خود خیلی دوست داشتم از این شرکت بگیرم تو تهران پوشش کامل داره از لحاظ پینگ تست مختلف زیاد دیدم عالی بود
ولی زنگ بزنید شاید یک تکونی دادن به خودشون :n02:
وایرلس نوین نت خوب ... پینگش از این عالی تر ... تستش تو فروم خودش بود ....
آره... منم تستاشو دیدم خیلی خوبه... آخه من شیرازم.... حاجی یه سری حضوری برو.... اینم مثل آی نت هستش.... با زنگ جواب آدمو درست حسابی نمیدن... تعرفه هاش خیلی خوب و جالبه.... مشخصه روش کار شده و من در آوردی نیست...نقل قول:
چون اکثر مشتری های شرکت توسعه رسان پاسارگاد ISP هایی مثل ما هستند ، تصمیم گرفت دیگه مستقیم به خونه ها نده تا مشتری های اصلیش بتونن سود کنن.
من کلا از وایرلس شانس نیاوردم هر شرکتی رفتم یک بامبولی بوده الان افتاد بیخ ریش این مخابرات لعنتی ... اره اگر جور بود یک روزی حضوری میرم شاید بشه (اون ای نت که خدا چی کارش کنه....انگار از فیل افتاد) :دینقل قول:
آره... منم تستاشو دیدم خیلی خوبه... آخه من شیرازم.... حاجی یه سری حضوری برو.... اینم مثل آی نت هستش.... با زنگ جواب آدمو درست حسابی نمیدن... تعرفه هاش خیلی خوب و جالبه.... مشخصه روش کار شده و من در آوردی نیست...
ISP چه شرکت ؟! وایراس سرویس ؟!نقل قول:
چون اکثر مشتری های شرکت توسعه رسان پاسارگاد ISP هایی مثل ما هستند ، تصمیم گرفت دیگه مستقیم به خونه ها نده تا مشتری های اصلیش بتونن سود کنن.