استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز
Printable View
استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز
یه سری نرم افزار هست که باتری گوشی رو کالیبره یعنی تنظیم میکنه. توضیحاتش هم توی صفحات قبلی(صفحه 379) اومده که مراحل انجامش چطوریه. یه نگاه بهشون بندازی هم لینک دانلودش هست هم نحوه انجامش. موفق باشی.:12:نقل قول:
من ولف دارم مشکلی ندارم.3 روز یبار شارج میکنم.نقل قول:
دوستان من به یه برنامه بارکدخون نیاز دارم که قابلیت خوندن قیمت کالاها رو داشته باشه بدون اتصال به اینترنت. کسی سراغ نداره؟
اگه هست ممنون میشم آدرس بدین.
آقا این اواخر ولف اذیت میکرد ، در یک حرکت انتحاری رفتم مای یو آی جدید... حالا میبینم انصافا رام ردیفیه... خیلی خوبه ولی :
فارسی نداره : ((
اگه میدونستم میرفتم اون رام خفنه که کلی بنچمارک میده...
رام جدید miui ریلیز 16 آگوست نوشته مولتی لنگویج:دی([MIUI-1.8.12] TripNMiUI - Iris 102.235.U.B71 [UPD. 16-08])
فارسی نداره هنوز؟
اون رام بنچمارک زیاد داروو:دی هم فارسی ساپورت نمیکنه واسه اس ام اس حتی.
چک کردم فارسی میشه ها!!!
MIUI رو میگی؟؟؟ من اونی رو دارم که 73.28مگه... و فارسی ندارم + من دیروز رفتم ، در نتیجه ورژن بعد از 16 آگوستم دیگه... با این حال مسیج هام رو جدا نشون میده...نقل قول:
من اینجا رو خوندم.ظاهرا فارسی رو میشه اضافه کرد:
i/r-tci.org/forum/showpost.php?p=1106078&postcount=1
اون / رو بیت ir بردارید:دی
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
اینم نسخه جدیدتر مال 18 آگوست.فقط نمیدونم چرا توی فروم miui نگذاشته!:
[ROM] [18-08] TripNMiUI - Iris 103.235.U.B71
کد:http://android.modaco.com/topic/344807-rom-18-08-tripnmiui-iris-103235ub71/
بیخی بااااو ، هر وخ تو فروم خودش گذاشت میریزیم : دی
مث که این تاپیک که دادی واس تد خودمونه : دی اوتارش که همونه : دی
زده بود فعلا این ورژن فارسی ساز نداره...
راستی بچه ها ، این مای یو آی جدیده ، لاک اسکرینش با قبلیه فرق داره...
لاک اسکرینش ، یه خطه که باید بکشی پایین که آنلاک بشه.... خط هم به سه قسمت تقسیم شده ، یکی ساعته که بکشی پایین آنلاک میشه ، یکی اس ام اسه که بکشی پایین میره تو مسیج هات ، یکی هم تماسه که بکشی پایین میره تو شماره گیر... ولی نمیدونم چرا با قبلیه بیشتر حال میکنم :-؟؟
با این یکی بنچمارک 1670تا گرفتم :-> دارم از مای یو آی فاز میبرم چه جور : دی بنچمارک 1.6 ایکس 10 که توی دیفالت کوادرنت هست کجا و این بنچمارکایی که الان ما میگیریم کجا : دی حالا یکی اومده بود با پر رویی تمام گفته بود اون بنچمارک X10 رو خیلی لطف میکنیم 2 برابر میکنیم میشه آرک : )) مرد حسابی ما بیش از 3 برابرشو داریم با خود X10 میگیریم : دی
بازم سلام.بالاخره من این گوشیمو روت کنم یا نه؟:19:
میترسم روت کنم ببینم هیچ فایده ای نداره:41: