وقتی شرکتا رو خط تلفنت adsl ندن مخابرات هم اینترنت نده مجبوری یا مبین بگیری یا ایرانسل . ایرانسل شبانه رایگان نداره فقط بدرد بچه بازی می خورهنقل قول:
Printable View
وقتی شرکتا رو خط تلفنت adsl ندن مخابرات هم اینترنت نده مجبوری یا مبین بگیری یا ایرانسل . ایرانسل شبانه رایگان نداره فقط بدرد بچه بازی می خورهنقل قول:
هر کسی که ار اینترنت تاراضی هست ، دنبال جایی میگرده که مشکلاتشو عنوان کنه و به اشتراک بزاره ، اینطوری میشه که هر کی ناراضی هست و مشکل داره تو به فروم جمع میشن و میزنند تو سر ISP ! فروم ایرانسل رو هم ببینید !!
مرسی از راهنماییتون !!نقل قول:
کسی شماره واحد فروش یا پشتیبانی رو داره؟؟؟
خواهش ميكنمنقل قول:
با ٠٩٦٧٩ تماس بگيريد داخلي ١
سلام
یه سوال
من که 30 شهریور اینترنت رو تمدید کردم برای جمعه ها میتونم استفاده کنم یا نه؟
سلام
دوستان جمعه ها از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگان هست؟
و اینکه از کجا میشه متوجه شد در حال استفاده از ساعت رایگان هستیم؟
براساس طرحتون و قراردادی که بستین جمعه ها براتون رایگان هست. مثلا برای من از 12 شب پنجشنبه تا 12 شب جمعه برای دوستان جدیدتر از 2 پنجشنبه تا 2 بعد از ظهر جمعه. قرار دادتون رو بخونیدنقل قول:
متوجه نمیشم.. من یک ماهه داشتم(اونموقع ۲تا ۲بود) و الان که دوباره تمدید کردم یه جایی خوندم که شده ۲تا۸ جمعه. من جز کدوم دستم؟ با توجه به اینکه الان ۱ماهه حدید تمدید میکنم :question:نقل قول:
من نپرسیدم ولی طبق روال قبلشون حدس میزنم که برای هیچکس دیگه رایگان نیست چون وقتی از تمام روز به 2 شب تا 2 بعد از ظهر محدود کردن برای من که از قبل قرار داد داشتم هم حجم کم میشد پس الانم همونطور هست و برای همه از بین رفتهنقل قول:
ارتباطی با نوع سرویس و زمان اشتراک نداره کلا دیگه جمعه رایگان نیست!!!
بهتر شد که دیگه نیست حداقل افت سرعت نداریم