می بخشید جناب استاد رایان عزیز:40:، چرا DENON 1311xp رو بهشون پیشنهاد نمی دید؟نقل قول:
شما هم قبلا فرمودید که دنون صداش بهتره.
من از هر کی سوال می کنم میگه اول دنون 1311 بعد پایونییر RS77
آیا عیبی تو DENON 1311xp می بینید؟
با تشکر:11:
Printable View
می بخشید جناب استاد رایان عزیز:40:، چرا DENON 1311xp رو بهشون پیشنهاد نمی دید؟نقل قول:
شما هم قبلا فرمودید که دنون صداش بهتره.
من از هر کی سوال می کنم میگه اول دنون 1311 بعد پایونییر RS77
آیا عیبی تو DENON 1311xp می بینید؟
با تشکر:11:
خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
یه سوال دیگه، اسپیکر های کوچیکش دارای پایه هم هستند که بشه به صورت ایستاده استفاده کرد یا نه؟
فکر کنم هزینه هم یه خورده بالا شد! نه؟
نمی دونم منظورتون با منه یا استاد رایان.نقل قول:
اگه منظورتون بنده است Denon 1311xp ، می تونید پایه جدا برای اسپیکر ها بگیرین. فکر کنم قابلیت نصب رو دیوار هم داشته باشه. اینطور کمتر فضای خونه رو اشغال می کنه.
پایونیر Rs77 شاید خوشگل تر باشه نسبت به دنون 1311 ، اما به نظر من دور تلویزیون رو نباید زیاد شلوغ کرد. چون تمرکز روی تصویر Tv رو کم می کنه. در ضمن تو آپارتمان و خونه های کوچیک، بهتره فضا کمتر اشغال بشه.
دنون تو خونه این شکلیه. می شه تو میز تلویزیون جاش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی تون ممنون، ولی من می خواستم از بین sony وpioneer یکی رو انتخاب کنم که به pioneer رسیدیم.
سوال من اینه که آیا بلندگو های کوچیکش بی سیم هستند؟ آیا می شه رو پایه به صورت ایستاده نصب کرد؟ پایه همراهش هست؟
شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟(در حد 700/000 تومن)نقل قول:
سلام دوستان .
طبق ماموریتی که به من ابلاغ شده ! برای منزل والدین میخوام یک تلویزیون و یک ست سینمای خانگی بگیرم !
تلویزیون رو که انتخاب کردم اما برای سینمای خانگی نکته مهم اینه که میخوام هر 4 تا اسپیکر هاش پایه داشته باشه. و عکس و فیلم رو هم از روی فلش و DVD پخش بکنه . بعد از کیفیت و شفافیت صدا و داشتن 4 پایه بلند گو و داشتن حداقل یک ورودی اپتیکال یا کواکسیال ،برام کیفیت ساخت و زیبایی ظاهر مهم هستش . خودم بعد از جستجو این 3 مدل رو پیدا کردم ( حدود 500 میخوام باشه قیمتش) نظر خودم اول روی فیلیپس هستش بعد پایونیر و در آخر پاناسونیک . البته 5 شنبه هم یک سر میرم جمهوری و صداهاشون رو تست میکنم . میخواستم ببینم دوستان تجربه ای از این 3 مدل دارند و کدوم رو به چه دلیلی پیشنهاد میکنند . از رایان جان هم میخوام اگه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه . با تشکر از همه دوستان خوبم.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=13961
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=29118
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=36069
سلام و درود بر دوستان
من بالاخره سیستم جمع کردم.
پلیر Pioneer BDP-LX54
آمپلی فایر Pioneer SC-LX83
و بلندگوهای KEFF سری Q
بلندگوهای اصلی Q700
ساب Q400
سنتر Q200
سوراند Q100
بلندگوهای اصلی در طرفین تلویزیون، سنتر زیر تلویزیون، ساب هم زیر تلویزیون سمت چپ و سوراندها هم طرفین کاناپهای که روبروی تلویزیون هستش، قرار دادارند. فاصله کاناپه تا تلویزیون ۳.۵ متر و با سیستم اتوماتیک Full Auto MCACC خود پایونیر بلندگوها رو تنظیم کردم.
کیفیت صدا خوب ولی حجم و قدرت صدا خیلی کمتر از انتظار هستش و ولوم آمپ رو از ۸۰ باید معمولا روی منفی ۲۵ دی بی بزارم تا صدایی از سیستم دربیاد.
یعنی از سینمای خانگی پاناسونیک که قبلآ داشتم حجم و قدرت صدای کمتری دریافت میکنم.
از دوستان و اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم.
نقل قول:
کسی راجع به این پست نطری نداشت مخصوصا اساتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان فرق dz910 و dz940 در چی هستش؟برند سونی
و اینکه اسپیکر های wireless چطوری شارژ میشن؟تا چقدر شارژ نگه میدارن؟
به صرفه هست خریدشون؟
من 940 رو 380 و 910 رو 450 از بانه قیمت دارم
ممنون میشم جواب بدید
بچه ها من امروز رفتم جمهوری تا سینمای خانگی ببینم .
1 - اول از همه بگم که رفتم و این ضبط ال جی را دیدم که تقریبا میشه گفت یه هیولا بود . اینم لینک سایت گلدیرانش :
[HTML]
http://goldiran.ir/pd-521.htm
[/HTML]
راستش صدای وحشتناک زیادی داشت که حتی فروشنده نتونست تا آخر زیاد کنه . قیمتش 430 بود و فروشنده گفت صدا 5.1 کاناله هست ولی من باور نکردم . کسی میدونه واقعا صدای این ضبط 5.1 هست یا 2.1 ؟
2 - بعد رفتم نمایندگی سامسونگ و سینمای خانگی مدل D455K را دیدم که 850 وات بود و میگفت 420 تومان . راستش اونم صداش را تا اخر زیاد کرد و حقیقتا از بلندی صداش خوشم اومد .
الان مسئله اینجاست که من واقعا گیج شدم و نمیدونم کدوم یکی از این سیستم ها را بگیرم . کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم بهتره ؟