نقل قول:
خیلی ارزش داره واقعا
لطفا به من هم ادرسو پ .خ کنید
نقل قول:
خیلی ارزش داره واقعا
لطفا به من هم ادرسو پ .خ کنید
دوستان کیفیت ماترکیس هنوز خوبه ؟ از کجا بگیرم الان ؟ از شاتل اصلا راضی نیستم . پینگ ِ زیر 200 میخوام .
فلکه معلمم .
با عرض سلام
صبانت هم تو سایتش تعرفه های نامحدود با اشتراک 1 به 10 رو اعلام کرده
این هم دانلود لیست قیمتکد:http://www.sabanet.ir/services/price/
ولی هنوز تو لیست قیمت های کاوش رایانه نیومده.کد:http://www.sabanet.ir/images/4.pdf
می خواستم ببینم کسی تست کرده؟ سرعتش چقدره؟
ممنون
سلام
دوستانی که از پارس آنلاین (شیراز) استفاده میکنند سرعت شبانه چقدر است و معمولا شبها چقدر دانلود دارند ؟
از کدام نمایندگی سرویس تهیه کنم که پشتیبانی بهتری داشته باشه ؟
ممنون.
سلامنقل قول:
بستگی به سرعت سرویس داره،سرویس 128 تا 5 صبح بین 30 تا 50 متغیره،از 5 تا 6 سرعت سرویس روزانه داره(110-130)سرویس 512،تا 5 صبح بین 65تا 85 واز 5 تا 6 سرعت سرویس روزانه(195-240)
نمایندگی مرکزی پارس آنلاین در شیراز:
خیابان عفیف آباد-مجتمع تجاری حافظ-تلفن:6288711-6288712
سلامنقل قول:
پس سرعت هایی که ازش صحبت میشه دروغه ؟ شبی 3تا5 گیگ ؟
سلام 5 گیگ رو تازه می شنوم،3 گیگ بستکی به سرویس داره،مثلا سرویس 512،ساعت 5:30 تا 7 صبح شبی 700 مگابایت دانلود داره.نقل قول:
سلام به همه دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اینجا مطرح میکنم ولی چون دعوت به همکاری هستش به بزرگی خودتون ببخشید
دوستانی که از شرکت شاتل شکایت دارند و دچار محدودیت دانلود شده اند لطفا نام و نام خانوادگی و شناسه کاربری و شهر محل سکونتشون رو به صورت پیام خصوصی بفرستند تا در شکایتنامه علیه شاتل استفاده گردد شاکیان تا الان نزدیک 50 نفر
مثال: علی دایی شناسه کاربری 10 از تهران
چرا این کارا میکنید این شکایت به هیچ جا نمیرسهنقل قول:
برا شکست دادن شاتل همگی با هم برین به یه شرکت دیگه (پیشنهاد میکنم بیایین آسیا تک )
نقل قول:
سلام
من مدتی بود که به این تاپیک سر نزده بودم.
باز هم که بحث شاتل هست.:31:
هنوز هم افراد شاکی هستند ازشون.
اتفاقا امشب یک مشکلی داشتم ، ساعت 12.15 شب زنگ زدم پشتیبانی دیدم جواب دادند و مشکل حل شد.
ببیند کار به کجا کشیده که پشتیبانی را 24 ساعته کردند ( البته اقدام مثبتی هست و باید خیلی زودتر از اینا به فکر حفظ مشتریان بودند )
دو هفته پیش یک SMS اومده بود که دوباره افراد معرفی کنید و تخفیف بگیرید.
اون موقع که کارت می دادیم به افراد ، ناز می کردند و 100 تا بهونه میاوردند که تخفیف شاملت نشه، و آخرش می گفتن اعتبار کارت گذشته.
حالا که دیدند جو خوب نیست شروع کردن به Backward کردن :
1- پشتیبانی 24 ساعته
2- کارت تخفیف
3- اجاره بنر در شهر و رنگ زدن اتوبوس ها :41:
اون هدیه ها هم که به رحمت خدا رفت ...
باید برن دوباره الفبای مشتری داری را یاد بگیرند ، نه اینکه مشترک ها را که از دست دادند تازه یادشون بیوفته...