مبارکتون باشه:46:نقل قول:
اون سوالات را کسی که میاد نصب کنه باید پاسخ بده
سوالات را یکی یکی میخونه برای شما توضیح میده و بعد خودش جواب میده(برای من که اینطور بود)
و بعد که همه ی سوالات را جواب داد و تایید کرد از همون موقع سرویس شما شروع میشه.
Printable View
مبارکتون باشه:46:نقل قول:
اون سوالات را کسی که میاد نصب کنه باید پاسخ بده
سوالات را یکی یکی میخونه برای شما توضیح میده و بعد خودش جواب میده(برای من که اینطور بود)
و بعد که همه ی سوالات را جواب داد و تایید کرد از همون موقع سرویس شما شروع میشه.
سلام به بروبچز شاتلی ...
اولا حالتون چطوره :31: دلم حسابی براتون تنگ شده بود !!! :31:
یه سواله کوچولو:
من اگه دوره ام تموم شه و برای یک ماه بعدی نخوام شارژ کنم ، چه اتفاقی میوفته ؟؟؟!!!!
سلام دوست عزیز :10: کجا بودی!نقل قول:
اتفاق خاصی رخ نمیده!:31:فقد بعد از فکر کنم 15 روز خط شما قطع رانژه میشه!
میتونی یک کاری کنی که قطع رانژه نشه بجای اینکه که یک ماه سرویس بگیری یک ماه را فکر کنم باید نصف هزینه سرویس را بدی تا قطع رانژه نشی!
میتونی هم بگذاری قطع رانژه بشه بعد با کارت تخفیف ثبت نام کنی ولی دیگه الافی داره و اگه پورت خالی باشه!
بهتره با شاتل صحبت کنی ببینه چی میگه! چون که اینجا ایرانه هر کجا یک سازی میزنه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته که همکارم ولی برای همکارها فقط کار میکنه نه غیر همکار :31:
من 320 دارم ART4
دوستان یک سوال:
adsl2 شاتل 64 کیلوبایت، سرعت دانلودش چقدر هست؟
دوست عزيز معمولاً بين 8 تا 10 KB/s هستش.نقل قول:
سلام.
ما تاریخ 19 اسفند ثبت نام کردیم واسه art 1 اما چون آدرس و تلفن و ... تو فاکتور اشتباه شده بود روز بعد رفتیم واسع تصحیخ...بعد هم هی زنگ میزدم پی گیر میشدم...شنبه زنگ زدم گفتند امروز فرستادیم مخابرات ... دیروز دوشنبه گفتند اگه جواب امروز بیاد فردا میایم واسه نصب...خلاصه همه چی به خوبی پیشرفت تا اینکه امروز زنگ زدم گفتند خططتون PCM هست.یک ساعت دیگه زنگ بزنید با آقای .... صحبت کنید.تو مرکز انقلاب مشهد هستم.
من که نمیدونم pcm چیه یه سرچ زدم دیدم هر چی هست adsl نمیگیره...:19:
نمیدونم یا اینو از pcm در بیارن و عوض کنن : دی یا خط دیگه ی خونمون رو بگم اونو چک کنن شاید اون نباشه...:31:
خلاصه اگه خودکشی کردم : دی نیومدم حلالم کنید.:31:
من امروز با پشتيباني شاتل تماس گرفتم. گفتم سرعتم كمه، 2 تا Ip داد توي dns server وارد كنم.
حالا سوالم اينه كه اصلا اين ip ها ربطي به سرعت داره يا نه.
سرعت رو كم ميكنه يا زياد ميكنه؟
در كل اساتيد اگه كامل توضيح بدن كه كار اين ip هايي كه براي دي ان اس به من دادند چيه؟
- ميشه اين ip رو تغيير داد طوري كه سرعت تغيير كنه؟ (مثلا يه ip از يه جايي گير بياري)
منم دیگه از این شاتل دارم عصبانی میشم ... 3 روز پیش به من گفتند که با جواز کسب مغازه میشه Art 2 بگیری الان زنگ زدم میگن نمیشه ... چه مسخره بازیه آخه ... بچه ها شما از چه طرقی گرفتین ؟؟ دانشگاه هر کاری کردم نامم رو امضا نکرد ... :47::32:
وای مصیبت شروع شد :21::21: بازم pcm .نقل قول:
این مخابرات خراب شده هنوزهم در حال واگذاری خطوط pcm هستش...