آقا حل شد.نقل قول:
ولی یه نفری هم بود که به من گفت چرا این خطا میاد وقتی به روم متصل میشه و اون از voice استفاده میکرد.
کسی جواب اینو میدونه؟
Printable View
آقا حل شد.نقل قول:
ولی یه نفری هم بود که به من گفت چرا این خطا میاد وقتی به روم متصل میشه و اون از voice استفاده میکرد.
کسی جواب اینو میدونه؟
سلام
چطور میشه مشخصات ایدی مثل تاریخ تولد و سوال امنیتی بدونیم چی بوده یا عوضش کنیم ؟
من دو سال پیش ایدی ساختم الکی تاریخ و سوال زدم رفت حالا اگر یه روز پسورد یادم رفت دیگه به کل ایدی نندازم دور
تو کدوم قسمت باید برم؟
سلامنقل قول:
شما نمیتونی تاریخ تولدت رو عوض کنی.
شما میتونی مشخصاتت رو در ایمیلت برو به قسمت option بعد هم Account Information بعد در اینجا میتونی مشخصات ایمیلت رو ببینی.
شما نمیتونی تاریخ تولدت رو عوض کنی.
سلام
بنده صبح از خواب بلند شدم رفتم ياهوم رو باز كنم خطاي پسورد داد
توي ميلم هم رفتم ديدم باز هم خطا ميده
تو قسمت forget password ياهو رفتم . اونجا 3 قسمت داره كه تو قسمت اول بايد آي دي و يه كد امنيتي رو وارد كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آيدي رو وارد ميكنم و كد امنيتي رو كه پيغام خطاي زير رو ميده
Sorry, your password can't be reset online
من ده ها بار امتحان كردم و متوجه شدم مشكل از آيدي feremerz هست چون چند تا آيدي ديگه رو امتحان كردم به قسمت بعدي ميرفت و پسورد رو ريست ميكرد
مشكل از چيه به نظرتون؟
آيدي قفل شده؟
پاك شده؟
واقا چه اتفاقي افتاده
و من بايد چي كار كنم
با تشكر
سلام
ادامه در اینجا
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Ghaioom جان
ممکنه مشکل من که صفحه پیش گفتم از تنظیمات Network ام باشه؟
یعنی در
internet options -------->connections ------>settings----->properties -----> Networking
میشه لطف کنید تنظیمات درستشو به من بگید؟
مرسی
سلام
ببینم شما یه عکسی بزار من میگم.
سلام
چه طوری یه کار کنم که بدون استفاده از میکروفون یه آهنگی رو تو روم یاهو مسنجر پخش کنم؟
مشكلي عجيب در لوگين ياهو مسنجر سلام
بنده صبح از خواب بلند شدم رفتم ياهوم رو باز كنم خطاي پسورد داد
توي ميلم هم رفتم ديدم باز هم خطا ميده
تو قسمت forget password ياهو رفتم . اونجا 3 قسمت داره كه تو قسمت اول بايد آي دي و يه كد امنيتي رو وارد كني. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من آيدي رو وارد ميكنم و كد امنيتي رو كه پيغام خطاي زير رو ميده
Sorry, your password can't be reset online
من ده ها بار امتحان كردم و متوجه شدم مشكل از آيدي feremerz هست چون چند تا آيدي ديگه رو امتحان كردم به قسمت بعدي ميرفت و پسورد رو ريست ميكرد
مشكل از چيه به نظرتون؟
آيدي قفل شده؟
پاك شده؟
واقا چه اتفاقي افتاده
و من بايد چي كار كنم
با تشكر
سلام
اگه ای دی شما این خطا رو میدهSorry, we do not have enough information to proceed with password recovery for this account یعنی آی دیت پاک شده اگه نه یکمی دیگه توضی بده چه خطایی یا یه عکس بزار از صفحه.