نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=316254
Printable View
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=316254
سلام
بالاخره کسی نگفت، قراره آپدیت بیاد؟! منبع؟
---
بچه ها کی این حالت اتفاق میفته؟ کسی میدونه؟!
شاد باشید:40:
سلام
توی یه برنامه فرعی مثل opera یا هر برنامه ای که نیاز به تایپ باشه ، اگه بخواهیم زبان نوشتاری رو تغییر بدیم چی کار باید کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این در حالیست که در بعضی نرم افزارها منویی وجود نداره برای تغییر زبان نوشتاری!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید بعضی گوشیها با نگه داشتن # منوی تغییر زبان رو باز میکنه !!!!!!!!!!!
ولی n82 ??????????????????????????????
لطفا راهنمایی کنید...
سلام :دی
نقل قول:چطوری یونس جان؟ :10:نقل قول:
عزیز معلوم نیست. ولی ظاهرا باس موعدش نزدیک باشه. چون از آخرین ریلیز تقریبا یه سالی گذشته...
به تالار گفتگوی پی 30 ورلد خوش اومدی :11:نقل قول:
امیدوارم مدیر شدنت رو ببینم :10:
دگمه * برای تغییر زبان و وارد کردن نمادها و دگمه # به جای دگمه قلم هست و کارش هم علامت گذاریست
شاد و پیروز باشین :10::40:
سلام يونس جان.نقل قول:
اين حالت زماني اتفاق مي افته كه شما بدون سيم كارت گوشي رو روشن كني و گوشي به طور خودكار ميره رو حالت آفلاين و اگه بخواي نوع پروفايل گوشيتو از حالت آفلاين به يه حالت ديگه مثلا جنرال در بياري گوشي اين هشدار رو ميده و بايد براي تغيير نوع پروفايل حتما سيم كارت رو درون گوشي قرار بدي.
با سپاس.
سلام:20:نقل قول:
یعنی چون خیلی وقته نیومده میگی میاد؟! چون من فکر میکنم قرار نیست دیگه براش آپدیت بیاد! اگه خبری باشه که عالیه...ولی فقط از روی حدس نه!:10:
سلام دوست عزیز.:10:نقل قول:
نه اتفاقا" سیم کارت توش بود!تو مترو بودم Offline کردم...بعد خواستم بیارم General همچین شد! خیلی عجیب بود!
یونس جان مشکل خاصی نیست ....
.
خودت بهتر میدونی گوشیهایی سیمبین , خوراکشون اینجور ارور هاس ....
.
99% با یه رستارت کردن گوشی مشکل حل میشه ... احتمالاً شما هم همین کارو کردی نه؟
دوباره سلام.نقل قول:
يونس جان اون پيغام هشدار به اين علت داده شده چون زماني كه شما در مترو بوديد و گوشيتون حالت آفلاين بوده و دوباره خواستيد از حالت آفلاين خارج كنيد گوشي سيگنالي براي آنتن پيدا نكرده و يا بسيار ضعيف بوده و عملا مثل زمانيه كه شما درون گوشيتون سيمكارت نباشه و طبيعتا اون پيغام هشدار رو ميده و اگه دوباره گوشي به منطقه اي بره كه سيگنال آنتن با كيفيت باشه شما ميتوني دوباره گوشيتون رو از حالت آفلاين خارج كنيد كه فكر ميكنم اين اتفاق هم افتاده ، در كل اون زماني كه شما در مترو بودين يا سيگنال آنتن وجود نداشته ويا بسيار ضعيف بوده.
البته شما خودتون استادين و من به جنابعلي ارادت دارم به هر حال ببخشيد كه زياد توضيح دادم.
ارادتمندت ناصر.:10:
با سپاس.:11:
به به...سلام سامان جان... خوبی؟نقل قول:
کم پیدایی داداش...؟!
برام جالب بود...وگرنه خودش درست شد!
همون به قوله سامان یه ارور سیمبینی بوده..! چون از مترو پیاده شده بودم...! به هر حال اگه روی اصول باشه حرف شما کاملا" درسته...:10: ممنونم ازت...:11:نقل قول:
سلام ...... من عکس n82 رو با n79 مقایسه کردم .... و باید بگم 79 ، خیلی بد بود ... اخه مگه مجبور بودن دوربین 5 بزارن و کیفیت رو بیارن پایین ؟ عکس هایی که میگیره از n73 کیفیت کمتری داره .... کسی با n78 کار کرده ؟ عکس های اون چجوریه ؟راستی قیمت n82 الان چقدره ؟