دزدگیر جدید برای ۲۰۶ اومده با ریموت فابریکش ست میشه .نقل قول:
Printable View
دزدگیر جدید برای ۲۰۶ اومده با ریموت فابریکش ست میشه .نقل قول:
خوب معلومه فرق کرده فقط تکون دادن که ملاک نیست!نقل قول:
شما هم نگاه کن ECU بوش قدیم میتونستی کلی آپشن بصورت فابریک بذاری خیلی راحت ولی الان کجا میشه گذاشت؟
یونیت ترمز نگاه کن از یونیت MK70 به ماندویی تغییر کرده دیگه اون ترمز قدیم نیست فرانسوی کجا کره ای کجا! حالا بیاین بگین رو ماشینای کره ای هم از اینا میذارن آخه یکی نیست بگه آیا عین 206 الانو رو روی KIA میذارن؟اون یونیت های قدیمی خیلی هوشمند تر عمل میکنند ضمنا اینای الان EBA ندارن میتونی تحقیق کنی درمورد یونیت ها
فرق کوچیک و بزرگ زیاده شاید 206 الان از پراید بهتر باشه ولی اون 206 اصلی نمیشه خیلی تغییرات و جایگزیتی هایی انجام دادن که از حالت فابریکی درش آوردن
عملا 206 تبدیل به یک خودروی ملی - چینی شده متاسفاااااانه
دوستان ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۴ صفر دنده ۲ وقتی دورموتور پایینه لرزش شدید داره ( خود دنده میلرزه ) . مشکل حساب میشه یا طبیعی هست ؟
مثلا میخوام بعداز سرعت گیر با دنده دو ادامه بدم و سرعت ماشین ۲۰ کیلومتر هست و دورموتور هم پایینه .
یه موضوع دیگه هم هست . موقعی که کلاچ رو ول میکنم به اندازه ۲ ثانیه صدای خرررررر میده انگار که دنده ها با هم درگیرن و همو میخورن . این موضوع چی هست ؟
مشکل عمومی هست و با تعویض کیت کلاچ و کابل کلاچ برطرف میشه. فقط باید کیت کلاچ خوب بندازی. اگه بتونی یه نمایندگی پیدا کنی که مارک لوک اصل داشته باشه. ضمنا اگه ماشینت گارانتی داره این تعمیرات هم جزو گارانتی محسوب میشه.نقل قول:
sent from my Sony Xperia Z tablet
بچه ها چرا موقع کولر رو AC باشه لرزش ماشین و بالطبع دنده بیشتر میشه؟ صدای فیس از کولر 206 نشونه چیه؟ وقتی که سرد هم بکنه مشکلی از لحاظ مقدار سردی نداشته باشه
ممنون
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سلام من یه 206 تیپ 2 دارم مدل 90 که فقط گلگیر جلو سمت راننده و گلگیر عقب سمت راننده رنگ داره و گلگیر جلو سمت شاگرد تعویضه.بقه مشیان سالم و بیرنگه .لاستیک داره و 88 تا کار کرده .رخشم تمیزه . بچه ها میشه تقریبا دقیق بگین چند میرزه ؟؟؟ :n27::n02:
دوست عزیز با شرایطی که فرمودین و با توجه به میزان تمیز بودم ماشینتون بین 20500000 تا 22500000 می ارزه.نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم گفتم مدل ۹۰ هست نه ۸۷ :|نقل قول:
ماشین رو گذاشتم نمایشگاه داییم دیروزم ۲۵ میخواستن ندادم .الان میخوام فقط حدود قیمتش دستم باشه :|
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
والا من هر جور حساب می کنم خونه پرش که دیگه ماشین تمیز باشه و بیمه فول و لاستیک و سرویس انجام شده 24 تومن میشه.اگه 25 می خرن که شک نکن. شاید من از قیمتها عقب افتادم. صفرش تو بازار تا امروز ظهر 32800000 معامله شد.نقل قول:
......
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY